Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
k6ik, kes suitsetavad on enda peale vihased
 
mumm 19. aprill 2013, kl 11.34
Kas on vastuväiteid?
 
nn 19. aprill 2013, kl 11.43
aga mis sinu probleem on?
 
Tõsi. 19. aprill 2013, kl 11.56
Paadunud suitsetaja, aga olen vihane. Ikka rooman poodi järgmise paki järele. Proovisin üksvahe nätsu närida, lõuad olid küll valusad, aga õõdakul panin kekkadivei ikka konide järele. Selles suhtes mul küll tahtejõudu ei ole või ma ei tea... :/
 
mis 19. aprill 2013, kl 12.21
Vihased? Mulle meeldib suitsu teha, küll ei ütleks, et enda peale vihane oleksin.
 
mumm 19. aprill 2013, kl 12.24
Mu probleem on sama, mis sul.
Et sa seda ei näe
Mis oluline,
et seda ei tunnista ja vihaga ei tegele ja ei lasta lahti muidu kui suitsu kaudu, vägistades oma keha. on cool jah?
 
ähäh 19. aprill 2013, kl 12.42
Kõik, kes omal algatusel teiste asjadesse oma nina topivad ja teiste asjadest endale probleeme teevad, on samuti enda peale vihased, sest närustavad oma närve. On cool jah?
 
mittesuitsetaja 19. aprill 2013, kl 12.47
vihkan suitsetamist, ei suuda kohe aru saada, kuidas muidu nagu normaalne inimene, aga haiseb rõvedalt suitsule ja ise aru muidugi ei saa ja väidab, et ei tema küll ei haise. näpud kollased, hingeõhk okseleajav ja näonahk hall. jälk, kuidas lehkavad. sama ästi võiks omale ju koera si-tta suust sisse ajada.
 
kas peaksin suitsetama 19. aprill 2013, kl 12.52
ma olen enda peale väga vihane aga ei suitseta.
 
eelmisele 19. aprill 2013, kl 13.16
Peaksid koera si.tta sööma
 
mumm 20. aprill 2013, kl 01.07
Mina esitasin väite, mis on minu arust täiesti selge ja m6istetav. Mind ei huvita teiste probleemid, tegelen enda omadega. Kui siis ehk niipalju, et tean, meil on miskit ühist, nt rahulolematus. V6i oled sina k6igega rahul ja ma jälle puusse panen, mind ei huvIta, ähäh. Ei huvita miks keegi millegipärast suitsetab...
Karl Kindermacher 22. aprill 2013, kl 18.07
mumm, miks peaks keegi hakkama väitlema, kui Sa paiskad õhku lambist võetud väite? Või mida Sa ootad?
 
mumm 23. aprill 2013, kl 12.43
Karl, mina ei oota midagi.
Mis väidetesse puutub ja nende "öhust vötmist", siis palju, kas tead, on ka fakte, mille ümber väideldakse. Nähakse katseid, nende töestusi ja ei usuta. Mina ei usu paljusid asju, katseid ja nende tulemusi. Ühesönaga, kes ütleb mis on mis? Mina ka ei tea.
Ma pean selliseid fakte silmas, mille üle saab arutleda
Kunagi arvati, et Maa on ümmargune a siis tuli välja, et see on ümar, sidrun maitseb suus hapu aga maos muutub happeliseks, suhkruga on vastupidi jne. ok, varem ma vblla poleks nöus olnud, sest ei teadnud neist asjadest. Inimest ja tema tundeelu on faktiliselt palju vaevalisem töestada. A need köik on muidugi ainult väited, sest ma küll ei viitsiks töestada isegi mitte seda, et a la sidrun muutub maos aluseliseks. Esiteks ma ei tea, mida keegi töestatuks peab. Isegi kui on töestatud, ei pruugi talle see üldse korda minna. St sidrun muutub maos aluseliseks aga ümberringi on palju muid tegureid, mistöttu inimene ei pruugi aluselist haput sidrunit süües saavutada seda, mida ta taotles, sest söi sinna juurde ka palju muud ja siis ei omagi sidruni hapu aluselisus talle mingit tähtsust.
Tegelt väitlemine ei huvita mind... Oluliseks pidasin seda, et (...) jutt pikk, tähelepanu saada, vist.
Karl Kindermacher 23. aprill 2013, kl 17.40
Lühidalt: Sind on märgatud.
 
olen nõus 13. mai 2013, kl 08.08
Jutt jumala õige. Olen enda peale vihane ja suitsetan. Kui maha üritan jätta ja ei õnnestu olen veelgi vihasem enda peale ja mingi aeg suitsetan veel rohkem...
 
tuttav 14. mai 2013, kl 14.43
tuleb tuttav ette jah, et kui suitsetad siis on süümekad ja tahaks oma tervist säästa ja maha jätta, aga pole iseloomu ja siis ootad, et millal see tervis siis lõpuks üles ütleb ja kirud end, et nii mõtetu tegelane oled, et ei suuda enda heaks midagi teha muud kui järgmise paki järgi putkasse joosta ja kollaste hammastega uut pulka kimuda ning raha lõpuks suurtes kogustes lihtsalt õhku puhuda...ahh kui mõtetu elu!!Siis unistad, et mõtle mis raha iga kuu alles jääks ja mis sellega küll kõike muud teha saaks kui lihtsalt mokkade vahelt välja puhuda...aga ei suuda ju..suitsu isu on nii meeletu, et enne rögiseks ja haiseks koni järgi kui suudaks end käsile võtta...isver kui mõtetu elu...
ma tean mida sa tunned;))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!