Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Nõuandeid?
 
scorpion 24. veebruar 2014, kl 19.21
Jätsin eile suitsetamise ja sooviksin nõuandeid kuidas mõtteid eemal hoida ning kuidas vältida rohkem sööma hakkamist,mis pidi tavaline olema. Ja kui on veel mingeid nõuandeid,siis ootan huviga.
 
A. 24. veebruar 2014, kl 19.44
Tubli,scorpion. Kui suitsuisu tuleb, mõtle, et paeluss su kõhus tahab süüa ja ära anna talle süüa (suitsu). Mõne päevaga on ta surnud, see väike koletis. Edasi pead tegelema suure koletisega, kes asub su peas. See on juba raskem, aga loe Allen Carri raamatut, sealt need tarkused pärinevad ja mind aitasid, juba üle aasta ei ole suitsumees.
Rasketel hetkedel joo vett, teed, hinga sügavalt, loe uuesti raamatut ja seda foorumit kindlasti.
Söömisega läksin mina ka alt, aga nüüd tean, et söömine tegi asja ainult halvemaks, tekitas lihtsalt suitsuisu ja lisas kaalu ja stressi. Aga pole hullu, nüüd tegelen kaalulangetamisega ja tore tegevus seegi.
 
capricorn 24. veebruar 2014, kl 21.19
Minul sai täna 3 nädalat nikotiinivaba elu täis. Tõsi ta on, et tuleb hull tahtmine midagi näksida kogu aeg. Soovitan: mine apteeki ja küsi sealt Detoxit (see on taimedest valmistatud organismi puhastav mikstur). Päevas tuleb seda lahust 1,5 liitrit sisse juua - just paras lonksata siis, kui tahaks miskit ampsata :D.Mul aitas see paaril esimesel nädalal isu kontrolli all hoida ja nüüd on asi korras. Ja ära püüagi suitsule MITTE mõelda - praegu see veel ei õnnestu. Nädala pärast on asi tüki parem. Kokkuvõtlikult: jaksu Sulle!
 
scorpion 24. veebruar 2014, kl 21.29
Tänane päev täitsa kergelt möödunud imestan.Proovin seda mikstuuri ja ehk aitab :)Aitäh ja jaksu ka sulle Capricorn!!
 
capricorn 02. märts 2014, kl 19.34
Hei, scorpion, kuidas Sul hästi läinud on? Ma olen omadega sealmaal, et suitsetamise peale enam ei mõtle :) Edu Sulle!
 
scorpion 12. aprill 2014, kl 00.33
Hakkasin uuesti tõmbama, ei saa ikka ilma :)Kergem tunne et ei pea enam end tagasi hoidma :)Aga sulle jaksu Capricorn!!!
 
capricorn 16. aprill 2014, kl 14.49
Hei, scorpion! Kui juhtud siia vaatama, siis ära muretse, et seekord nii läks. Ma siiani suitsuvaba, aga hm...ei oska isegi öelda, mitmes katse see oli. Suitsu peale enam ei mõtle, kaalu on juurde lajatanud 7 kilo (kõik kenasti kõhu peal ;D ). Teen vähemalt kord päevas kepikõndi metsas, aga kaal kasvab ja pekk püsib. Njah... Päikest! :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!