Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
28 aastat suitsetanud...aitab
 
iseloom 03. mai 2014, kl 18.19
Terve teadliku elu kimunud.Tahan maha jätta. E sigaretid ei sobi üldse, panevad südame kiirelt lööma ja kurgu kipitama.
Tahan maha jätta, tõsiselt. Kas kellelgi, kes on nii kaua ahelsuitsetaja olnud on see õnnestunud ja mis meetodiga...
 
minul 03. mai 2014, kl 18.28
on. Aga mulle tuli haigus appi - 5 päeva käis pea ringi, taarusin seina najal, süda puperdas ja isegi vesi ei püsinud sees, mis suitsust veel rääkida. Kuna nii kaua sai ilma oldud, siis mõtlesin, et mis ma enam alustan ja nii ta läks. Pool aastat hiljem korra proovisin, ei maitsenudki enam. Nüüd juba 2+ aastat. Tõsi, kui väga närvilised olukorrad, siis tunnen tõsiselt puudust.
 
võlusõna 03. mai 2014, kl 18.46
Tabex
juba 4 kuud puhas
 
Naine 03. mai 2014, kl 19.25
Alustasin 16.a. suitsetamist, ainult kahe lapse ootamise ajal ei teinud suitsu.Päeva pealt jätsin maha 53.a.Pole siiani suitsu teinud, olen praegu 59.Ja ei taha ka, kuigi ümberringi vahel suitsetajad, mind ei sega.
 
iseloom 03. mai 2014, kl 19.30
to naine
Mis oli motivaatoriks. Tunnen, et lihtsalt nii, et homsest ei tee, ei ole iseloomu.
to minul
Kas 5 päeva haigust tekitasid surmahirmu? Või oli lihtsalt proovimine, mis õnnestus? Kas närvilisus ümbritsevaid ja ennast ei kurnanud?
 
loobunud 03. mai 2014, kl 20.21
Päeva pealt loobusin. Kuna neuroloog pani diagnoosiks krooniline migreen ja suitsetamine ning antibeebipillid ei käivat kokku. Pillidest loobuda ei taha, seega loobusin suitsetamisest. Raske, kuid sisestan endale, et see on kõik minu enda heaks.
 
suitsumees 03. mai 2014, kl 20.46
Mõtle rahale:) Päriselt ka. Mina tegin üle paki päevas. Korrutasin siis 2,3 eurot 30-ga ja siis veel 12-ga. Kui alguses isegi tuli mõte suitsu teha, siis mõtlesin selle summa peale ja igasugune tahtmine kadus. Kui rasked momendid olid, siis unistasin, mis ma kõrvalepandud rahaga teen. Nüüd ligi 3 aastat juba suitsuta.
 
Nimetu 14. mai 2014, kl 23.10
Mina ka jätsin päeva pealt maha. Ei tea, kuidas see õnnestus, sest enne seda vähemalt korra kuus jätsin maha ja ei õnnestunud. Motivaatoriks oli see, et liiga palju raha kulus suitsude peale. Nüüd üle aasta suitsuta.
 
mina 27. mai 2014, kl 22.07
palju aastaid suitsetanud olen 35a.suitsu otsas ja olen ka proovind maha jätta ja ei õnnestu mitte
olin paar nädalat haiglas ja koju sain nii kohe suitsu aga seekord võtsin küll e suitsu ja ma tean, et see oli viga ja oli minu võimalus maha jätta aga ei suutnud jälle ja nüüd jääb küll suitsu raha alles, sest e peale ei lähe palju aga tervis on ikka jama ja kuna olen nii vana juba siis mõtlengi, et kas see maha jätmine enam aitabki miskit või hoopis naudin elu, tegelikult sigaretielu.
 
to mina 29. mai 2014, kl 10.44
mis elu sa naudid, kui sa oled haige ja mida rohkem suitsetad seda haigemaks jääd. Otsi abi.
 
minu lugu 13. juuni 2014, kl 14.46
Väga värske asi - olin suitsetaja, õigemini pahvija, sest alla ei tõmmanud, paarkümmend aastat. Kuni eelmise nädalani, kui sain südamelihase infarkti. Mitu päeva intensiivis ja hiljem tavapalatis, eilsest kodus - nii et nädal aega ilma ühegi sigaretita ja nii ka jääb ... isu ei olegi üldse, aga nagu puudu oleks see tegevus kui selline - aga otsus lõplik - tahad elada, siis ei suitseta.
 
kati 26. juuni 2014, kl 15.02
viis kuud ilma, sest sain vähi endale. elu on pingeline ja nii väga tahaks suitsu. proovin muidugi ilma olla, aga kuidagi ei lähe isu väiksemaks, kuigi aega on juba möödas. poolik pakk suitsu ikka kapis, aga kallale pole läinud. elu kuradima karm, parem jätke suitsetamine kohe maha, enne kui raske diagnoosi saate.
 
kõrvale pandud 01. juuli 2014, kl 02.30
Mis sa kõrvale pandud rahaga tegid?
 
mööduja 09. juuli 2014, kl 23.33
Suitsetasin 25 aastat. Jätsin maha 1,5 aastat tagasi. Ei mõelnud rahale, ei olnud terviseprobleeme.
Raha sellest rohkem alles jääma ei hakanud, kulub mujale. Ostad rohelisi teid, vitamiine, panustad sporti.
Terviseprobleemid tekkisid peale loobumist. Igasugused.
Täna istun ja mõtlen, et hakkaks uuesti...
 
kaaskannataja 13. juuli 2014, kl 10.03
ühineks sinuga koos ehk kergem
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!