Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Suitsetamine filmides, teatrietendustel, seriaalides.
 
Suune 16. juuni 2014, kl 12.58
Eriti häirib suitsetamine teatris. Miks eesti näitlejad ei suuda suitsetamisest nii paljukest hoiduda. Ma ei taha uskuda et igale poole on suitsetamine sisse kirjutatud.
Serjaalides ja filmides ka. Tean suitsetajat, kes ütleb, et kohe peale nähtut, läheb ka ise suitsetama, sest see tekitab isu. Muidu ei tule meelde.
Ise ei ole suitsetaja ja teades suitsetamise kahjulikkusest, olles kokku puutunud selle tõve orjadega ja selle lõpuga, kohe ei saa jätta sõna võtmata.
Moraali lugemine ei aita, aga nii palju võiks olla meie kodumaised teatrid ja filmid puhtad sellest pahest. Just eeskuju ajel hakkavad noored suitsetama. Või siis ka mitte, kui seda kogu aeg näha ei ole. Kas seda on liiga palju palutud, et kodumaised lavastused suitsuvabad oleks?
 
noh 16. juuni 2014, kl 13.29
see suitsetaja valetab sulle ja otsib omale õigustust, ei ole tal midagi nii halb mälu, suitsetab ilmselt ikka ka muidu, kui pärast teatrit? palju ta ikka teatris käib, onju. kõik põhjendused on suitsetaja jaoks head ju :D

aga üldiselt jah, sul on õigus, aga suitsetajad leiavad muidugi, et vingud ja pole sinu asi. minu jaoks on üldse müstiks, et normaalne inimene suitsetab, vot ei saa kohe aru, miks peaks. ja suitsetajate lapsed suitsetavad enamasti. kurb on see, kui oled ise elu aeg ette näidanud, et ei suitseta ja siis laps ikkagi hakkab suitsetama, vot see on kurb kogemus.
 
' 16. juuni 2014, kl 13.54
AGA sa võid rahulikult siit minema kolida. soomes teatavasti on muru palju rohelisem ja kõik elavad sinu ettekirjutuste järgi. keegi sind igatsema siin ei hakka. kas tibu vajab abi laevapiletite broneeimisel? tuleb teid käekõrval sadamasse vedada nagu 3aastast?
 
Seeneke 16. juuni 2014, kl 14.39
miks siis kohe minema kolida? mulle ka ei meeldi see, et teatris suitsetatakse. otsin selle järgi etendust, mida vaatama minna ja mõnikord ei olegi võimalik, sest kõigis tükkides on vähemalt 1 suitsetamisstseen. ma ei talu suituhaisu, miks sunnitakse mind seda siis kultuuri nautimise asemel sisse hingama. filmide puhul see mind niipalju ei häiri - ise pole suitsetaja, seega ei avalda see mulle mingit mõju...
 
to seeneke 16. juuni 2014, kl 15.52
Laval kasutatakse võltssigarette, samuti juuakse võltkonjakit. Kuid laval ka ropendatakse, süüakse liigselt süsivesinikke, näidatakse liialt paljast keha jne.
Ära mine teatrisse, kinno .. ja veel parem -üldse välja.
 
first world problems 16. juuni 2014, kl 16.01
Ohh oleks mul vaid sellised probleemid, siis oleksin küll õnnesärgis.
Ära mine sinna siis kus suitsetatakse, kui teater nii väga meeldib,siis uuri enne järgi mis seal toimub.
 
sfaare 17. juuni 2014, kl 01.56
loomulikult on sisse kirjutatud. Tubakafirmadel ei ole võimalik mujal ennast reklaamida ja hea viis ennast pildil hoida, on kirjutada suitsetamine filmidesse ja seriaalidesse. Miks mitte ka etendustesse. Ära lollita ennast uskudes, et keegi lihtsalt kogemata su lemmikseriaalis suitsetab. Keegi on selle eest väga head raha saanud. Asja nimi on product placement ja reklaamiraha tuleb kuidagi filmi rahastuseks ikka koguda.
 
Suune 17. juuni 2014, kl 15.53
To seeneke. Oled sa üldse teatris käinud, mis võltssigarette? Kus see suitsuhais siis tuleb, kui võltssigarette suitsetatakse. Konjaki asemel ehk on teevesi, aga see ei sega kedagi.
To first woeld problems
see pole kindlasti ainus probleem, aga see on ka probleem, kuigi võib tõesti olla et on paljude sellest oskavad mööda vaadata.
Eks need kes soovivad võivad minna Soome ja Saarde aga kindlasti ei lähe nad seda suitsetajate pärast.
 
vana teema 15. märts 2015, kl 10.53
Aga ka praegu täitsa päevakorral. Miks ometi nii tervist kahjustavat harrastust ei või nii kaua pidurdada, kui ollakse laval. Suitsuhais on teistele vastik, miks üks tark näitleja, seda ei mõista.
Kui see on kinni makstud reklaam, siis see on hale põhjendus. Otsigu parem.
 
ddd 18. märts 2015, kl 15.06
ju siis sellesse rolli on suitsutõmbamine sisse kirjutatud...
 
Teatriskäija 04. aprill 2015, kl 16.50
Novot ütle nüüd. Mind just see teevesi väga segab.
 
imelik 05. detsember 2015, kl 18.21
keelatud on tubaka reklaam, kui peaaegu igas eesti teleseriaalis, suitsetatakse. Kui see ei ole toimiv reklaam, siis mis see on? Miks ometi seriaalide tegijad, ei oska oma näitlejaid ohjeldada, see suitsetamine on halb eeskuju.
Krt, kohe seda vaadates, tahad minna reklaami aeg suitsetama.
Palve stsenaristidele, ehk saaks eesti seriaalid suitsureklaamivabaks ehk suitsetamisvabaks.
Kas seda on palju palutud.
 
imelik, ära ole imelik 06. detsember 2015, kl 23.20
kusagilt peavad ju teleprojektid endale rahastust leidma ja raha ei haise. Tulgu see kas Statoililt või Philip Morriselt. Ega need sigaretid seal kogemata sees ei ole ja kuna reklaamid on keelatud, on just seriaalid ühed viimased kanalid, kus suitsetamist ahvatlevaks muuta saab.
 
maivõi 03. jaanuar 2016, kl 17.22
teater teatriks, kui suures saalis niivõrd väike kogus suitsu tõesti väga häirib, mis teha. aga kinos sa ju haisu ei tunne kui filmis suitsetatakse.
 
ikka, ikka 19. juuni 2016, kl 18.48
ikka häirib suitsetamine ka kinos ja teatris. Kinos haisu ei tunne, aga kui seda tehakse sellise mõnuga,siis kas pärast kinoskäiku pole tekkinud soov suitsetada. Kui oled hiljuti maha jätnud, tekkib kiusatus. Ja noored, kes kõike matkivad, samuti.
Pole siin reklaamiga mingit pistmist, mõni näitleja on ahelsuitsetaja, isegi laval ei suuda pausi teha. Eriti käib see Rakvere teatri kohta.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!