Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Allen Carr
 
suitsetav naine 26. oktoober 2014, kl 09.39
Kus täpsemalt Tallinnas see seminar toimub?
Kui kellegil on veel plaanis see läbi teha, siis ehk lööks kampa, üksi natuke hirmutav minna.
 
käidud 26. oktoober 2014, kl 11.07
see kusagil linnaääres mingis dzingli motellishotellis...täpselt ei mäleta.aga üksi võib vabalt minna, pole üldse kõhedat tunnet.käisin ka üksi, seal nii lahedad inimesed koos, eriti Henri, kes seminari läbi viib.mine julgesti, sa ei tunne end üksi!
 
mis sa raha raiskad 26. oktoober 2014, kl 11.08
Mul piisas sellest kui,raamatu läbi lugesin. Nüüd 1,5 a suitsuvaba.
 
käidud 26. oktoober 2014, kl 11.15
lugesin ka raamatut, ei piisanud!vaidlen raharaiskamise küsimuses!makstakse tagasi, kui ei suuda loobuda.aga neid , kes ei suutnud loobuda, pidi olema päris üksikuid.usun ka, sest ise püüdsin igal moel loobuda, kuid ei õnnestunud.nüüd, seminaril käidud ja suitsuvaba.vähe aega veel, kuid ikkagi suitsuvaba.enne ei suutnud paari päevagi ilma suitsuta olla....ja suitsetanud olin ma üle 40 aasta, tehke ise järeldused...
 
ahh 26. oktoober 2014, kl 16.43
reklaam nagunii.

Soovitan e-sigarette. Aasta pole juba tavalist sigaretti teinud. Loodan, et peagi saan hakata ka nikotiini taset kapslites vähendama.
 
arvan ka 26. oktoober 2014, kl 16.48
et reklaam, sest kui sa ikka oled 40 aastat tõmmanud, siis sa ikka ei jäta päevapealt maha. Su keha on nikotiiniga nii ära harjunud, et läheks šokki ja sa sureksid nädalaga ära.

Soovitan ka e-sigaretti. Seda ei peagi hiljem maha jätma, sest see on umbes sama kahjulik kui õhu hingamine.
Mugav koht, kust tellida on e-sigaret.ee
 
käidud 26. oktoober 2014, kl 19.01
tahaksin kriisata, et ei ole reklaam!käisin 21 septembril, istusin 5 tundi, kuulasin hoolega, mõtlesin kaasa ja sain aru, et tõesti-kõik ongi kõrvade vahel kinni!on jah praegu raske, ikka tahaksin suitsu, aga vaat, ei toogi koju ja kui ka oleks, ikka ei võta!tegelikult pole üldse minu asi, mida keegi usub või mida mitte, kuid olen suitsetanud 44 aastat ja olen katsetanud loobumist-2 korda nõeltega, refleksoloogi juures, plaastritega, preparaadiga nimega elontril(ad),nätsuga....mitte tuhkagi! proovisin paljukiidetud e-sigaretti.paar kuud pahvisin, siis märkasin ,et oh sa kurat!üldse ei saa aru, kuipalju seda nikotiini sisse pahvin.suitse veel loed, kuid sellega puudub pisemgi kontroll.ahjaa, Allen Carri raamatu ka ostsin ja lugesin läbi.ju ma siis selline kõlupea olin, et ainult lugemine ei aidanud.käisin seminari ja nüüd 4 nädalat ja 4 päeva ilma suitsuta.ja nii jääb! teen selleks kõik, mis minust oleneb.aamen!
 
Lepats 26. oktoober 2014, kl 22.33
asendasin ka sigaretid mingi vahe e-sigaretiga ja lõpetasin selle eksperimendi kui ühel hetkel avastasin, et ma suitsetasin seda nii söögi tegemise ajal, tualetis, habet ajades ja isegi voodis. Kontroll kaob tõepoolest täielikult. Vaatan neid, kes seda veel pahvivad- nad veedavad IGA ärkveloleku hetke e-suitsu seltsis. Jube asi. Matab kiiresti enda alla.
 
kuukulgur 28. oktoober 2014, kl 14.29
meie tutvuskonnast on vist kõik suitsetajad riburada pidi paari aasta jooksul seal seminaril käinud ja kõik ka mahajätnud peale isa, kes ei ole end kokkuvõtnud ja kohale läinud, kuid kellele see pääse nüüd sünnipäevaks kingitakse. Mis mul muud ikka öelda: toimib.
 
käidud 28. oktoober 2014, kl 15.29
asja üle sügavalt järele mõeldes:teeksin küll reklaami!toimib ju!
 
minna 02. november 2014, kl 08.56
Kesklinna Lastepolikliinikus on tasuta n6uandja,paar korda seal kuulanud ja suitsu isu enam pole.
 
anna 02. november 2014, kl 15.52
mis ta seal Lastepolikliinikus räägib?
 
Irma 10. november 2014, kl 18.50
ta räägib, et lapsed ei või suitsetada lasteaaias ja algkoolis. hiljem on kõik lubatud.
 
sda 10. november 2014, kl 22.40
haha päris hea nõuandja siis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!