Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
E-sigaret ja igemed
 
M 14. november 2014, kl 21.52
3 päeva tagasi, vahetasin tava suitsu e-sigareti vastu! Olen ka enne vahest harva e-sigaretti tõmmanud! Juba eile tundsin et hambad tundlikud! Täna hommikul aga igemed ja põse seest paistes! Meeletult valu teevad! 5 h täna vahepeal ei teinud ja vaikselt hakkas asi paremuse poole minema! Kuid nikotiini vajadus ikka veel väga suur, siis nüüd viimased paar h-d jälle e-sigareti peal ja igemed annavad kohutavalt tunda! On kellegil veel sellist probleemi olnud? Lahjendan 18mg 0 vedelikuga! Hetkel kasutan cappussinot!
 
doktor 14. november 2014, kl 22.03
see tapab, väga kahjulik, keele ja igeme vähk hullemad kui tava suitsuga
 
dr kevin 15. november 2014, kl 00.16
Aga proovi nikotiiniplaastreid ehk.
 
dr ajukeeniusele 15. november 2014, kl 08.41
Mhmh, proovige nikotiinisõltuvust ravida ikka nikotiiniga. PROOVI äkki mees olla ja need paar päeva vastu pidada, kuni nikotiinijäägid kehast lahkunud on ja edasi pea püsti hoida ning mitte konitada enam.
 
dr kevin 15. november 2014, kl 11.26
Sa ise oled õunapuu otsast alla kukkunud. Kui inimene kujutab endale ette, et tal on nii tugev sõltuvus, et isegi paistes ja valutava suuga peab suitsu edasi pahvima, pole mõtet öelda "ah jäta maha ja kõik". Mahajätmise alustamiseks peab initsiatiiv tulema inimese enda poolt, siin ma seda ei näe paraku. Ta on pettekujutelma küüsis, et see sõltuvus valitseb teda ja vastuhakk on mõttetu. Nikotiiniplaaster vähendaks suitsuisu ja paistes igemed saaksid puhkust - kui see probleem üldse on suitsetamisest. Mis valutab, seda ei tohi edasi ärritada.
Teemaalgatajale edu.
 
endine hädavares 15. november 2014, kl 13.50
mine allen carri seminarile!päriselt,päriselt!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!