Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Suitsetajate diskrimineerimine
 
Suitsetaja 27. märts 2016, kl 20.17
Miks diskrimineeritakse siin foorumis suitsetajaid? Miks on siin foorum "Loobu suitsust" nimg miks ei ole siin vastukaaluks foorumit "Alusta suitsetamist!"!??
 
artist 27. märts 2016, kl 20.35
Siin foorumis ei diskrimineeri keegi kedagi. Siin vestlevad suitsetajad ja mittesuitsetajad vägagi sõbralikus õhkkonnas.
Ainult sina lendasid oma egoga teistele peale. Kes sul keelab teha teema: "Alusta suitsetamist?" Võib-olla leiad omale toetajaskonna.
Edu tossutamisel!
 
suitsetajale 27. märts 2016, kl 20.57
suitsetajad on enamasti debiilikutest egoistid ja neil puudub elementaarne viisakus.
 
eelmisele 27. märts 2016, kl 20.59
Hoopis mittesuitsetajad on! Mis see teiste inimeste asi on, mida ma teen!?
 
tee 13. juuni 2016, kl 17.57
mis tahad, aga pea meeles et kui sa suitsetad mittesuitsetaja kõrval, siis suitsuhais häirib teisi, aga vist pole mõtet seda isegi öelda, sa ei saa ju aru.
 
artist 13. juuni 2016, kl 19.17
Noorena olin restoranis ettekandja. Mittesuitsetajana vahetasin tuhatoose ja ei kiununud sugugi, kui keegi pahvaku näkku puhus. Elus ja terve siiani.
 
asdssaa 22. juuni 2016, kl 22.51
mõni inimene ongi nii alandlik, et laseb endale näkku puhuda ja veel naeratab pealegi. Sinu masendav hoolimatus iseenda vastu ajab südame pahaks. Mis kõige hullem, sa veel uhkustad sellega
 
artist 24. juuni 2016, kl 10.52
Töö oli selline, minu võimuses ei olnud reegleid paika panna.
Kogu elu on kahjulik, sest iial ei tea, mida sa hingad või sööd. Südame ajab pahaks ka suurlinnade raskemetallidest kubisev õhk, teab-millest-kuidas valmistatud kilepakendites toit... Inimesed on alandlikud ja hoolimatud iseenda vastu, kui laovad ostukorvidesse seda rämpsu ja elavad suurte liiklussõlmede lähiümbruses.
Kes endast nii väga hoolib ja arvab, et on surematu, elagu metsas, kus suitsetav naabergi kaugel.
 
to eelmisele 06. veebruar 2017, kl 18.29
On ikka küll teiste asi kui näiteks suitsetad kohas, kus seda teha ei tohi. Kui keegi ühistranspordivahendis suitsetab, siis ma küll ütlen suitsetajale, et siin ei tohi suitsetada ja kutsun juhi. Leian, et see on vägagi teiste asi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!