Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
kuidas ainevahetus taas tööle saada?
 
N 38 10. märts 2017, kl 09.10
Olen eluaeg võidelnud ülekilodega, ainevahetus on alati olnud üliaeglane.
20 aastat suitsetaja staaźi, tegin otsuse ja lõpetasin ( oli imelihtne!) nüüd olen olnud suitsuta 7 päeva- ja seegi olematu ainevahetus on nüüdseks täiesti kadunud.
Nr 2 ei ole teinud 5 PÄEVA! Toitun ekstra tervislikult, joon palju vett, käin trennis aga seedimist lihtsalt ei toimu.
Olen võtnud ka lahtisteid juba- no need ajavad vaid kergelt pussutama.
Kaalu peale parem ei lähe- tean, et tõus juba ilmselt mitu kilo aga palun soovitusi- KUIDAS ma selle krdi seedimise uuesti tööle saan- aitäh!
 
teadmiseks 10. märts 2017, kl 11.30
Häda nr 2 sagedus on seedetegevus, mitte ainevahetus.
 
pall 10. märts 2017, kl 13.23
Mul ka seedimisega probleeme teinekord. Suitsu siiski ei tee ja probleem ei ole suitsetamisega seotud üldse. Olen ka igasuguseid asju proovinud. Teen siia nimekirja mis mind on aidanud:

1. Ortise puuviljakuubikud (1 päevas)

2. 50g kuivatatud ploome (leotad enne kuumas vees pehmeks), 15g linaseemnejahu, 200g keefiri. paned selle kõik koos ligunema ja sööd hommikusöögiks näiteks.

3. Suur klaas (0,5 l) rohelist teed sidruniga. Jood neid kaks /või rohkem) päeva peale vee/vedeliku asemel.

Kiireid tulemusi ära kohe oota, kannata mõned päevad. Vaata, et ülejäänud menüü ka enam-vähem oleks ja liigu ka natuke. Ma usun, et peaks aitama. Tubli, et suitsu maha jätsid :)
 
pall 10. märts 2017, kl 13.24
Milliseid lahtisteid sa kasutasid muidu?
 
Midagi 10. märts 2017, kl 14.12
N 38 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen eluaeg võidelnud ülekilodega, ainevahetus on
> alati olnud üliaeglane.

Kontrolli kilpnääret, perearst kirjutab välja kolm vereanalüüsi, sealt kohe näha. Alatalitluse põhitundemärk ongi kaalu kasv, olenemata toitumisest. Haigus algab hiilivalt enamjaolt.
Muuseas, nikotiin aktiveerib kilpnääret!
*
Kõhukininnisuse koha pealt peab ise igaüks leidma endale sobiva.
Apteegikaupa pikalt kasutada ei tohi.
Siinsamas foorumis on ka mitmes kohas soovitusi, pealegi nett täis - pole mõtet neid loetlema hakata.
Minul kipub alati kõht kinni jääma, kui kusagile puhkama lähen (ei pruugi mingi pikk välismaareis olla). Aitavad mustad California ploomid, maitsvad ka ja ei tohi üle pingutada. Kodus võtan lonksu linaseemneõli - see ei tee kõhtu lahti.
Hommikul oleks hea esimese asjana klaas vett juua.
'
 
ohh 10. märts 2017, kl 14.16
Söö avokaadot, siis kuivatatud virsikud agaole siis potile ligidal:) sest hakkab tulema kui vulkaanist. Sinu puhul vist võiksid terve paki virsikuid kohe nahka pista. Ja ka actimelli võid juua, mul oli sama asi kuo sinul, hakkasin jooma actimelli, sööma kuovatatud virsikuid ja kõik ok. Edu.
 
hapuks läinud hapupiim 10. märts 2017, kl 18.23
Osta keefiri või petti, lase veidi seista et ei oleks värske vaid võimalikult hapu, nö. aegumise piiril, joo seda ja aitab kindlasti.
 
mull 10. märts 2017, kl 18.57
Olen korra keefirile isegi suhkruga pärmi peale söönud ja ei muud midagi kui üks korralik kärakas kõhutuult. D
Mind aitas kõige paremini Bisacodyl. Enne proovisin Bisacodyli toime ülemuse peal järele---ülemus saatis apteeki omale köharohtu ostma, tõin talla Bisacodyli ja 10 minuti pärast ei julgenud ülemus enam köhatadagi. Hiljem taipas muidugi järele uurida, mis "köharohtu" ta võttis.
Olen ka ise 20a. suitsetaja olnud ning peale seda suitsetamise maha jätnud, nüüdseks on tubakavaba elu juba 16a. Pool aastat peale loobumist ei juhtunud mu kehakaaluga midagi, kuid siis hakkas tõusma ja tõusis 16kg. Mingeid dieete ma ei pidanud, leppisin olukorraga, kuna vaatamata kaalutõusule olin veel normaalkaalus. Umbes aasta olin "paksuke" ja siis hakkas kaal langema ning varsti olin oma endises kehakaalus tagasi.
Söön rasvaseid toite, meeldivad vürtsikad toidud. Poolvabrikaate praktiliselt ei söö, teen toidu ise. Viinereid, sardelle väga harva. Limanaate ega muid magusaid jooke ei joo, joon vahel õlut. Õhtusööki söön kuskil 16:00--17:00 vahel ja peale seda enam ei saa. Päevas on 2 söögikord, vahel ainult 1.
Kui oled kohvi jooja, siis kohvi sisse võib kaneeli panna, aga kui on südamega probleeme, siis ole kaneel+kohviga ettevaatlik, see võib südame rütmihäireid põhjustada.
 
eelmisele lollakale 10. märts 2017, kl 19.10
1toidukord? ime et kaal ei lange. mida kradit te oma keha piinate.
 
mull 10. märts 2017, kl 19.45
Ma ei piina. Söön siis kui kõht on tühi ja kõige rohkem suudan ma ööpäevas 2 korda süüa. Nagu juba kirjutasin, ma söön rasvaseid toite ja palju liha. Kapsalehte võib 5 korda päevas närida ja ikka on kõht tühi. Liha seedimine kulutab palju rohkem energiat kui taimetoidu seedimine ja kõht on ka täis. Lisaks söömisele joon vähemalt 2 suurt tassi kanget kohvi suhkru ja piimaga.
 
mull 10. märts 2017, kl 19.47
to eelmisele lollile, unustasin mainimata, et olen normaalkaalus, vahel kippus isegi alakaal tekkima. Ma ei tea, kust sa välja lugesid, et üritan kaalu langetada.
 
külastaja 10. märts 2017, kl 19.47
Suitsetamisega tegid organismile karuteene. Kilpnääre on organ mis reguleerib ainevahetust. Loe seda; http://www.loodustohter.ee/?p=985
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!