Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Äsja loobunud suitsetamisest
 
27 aastat tõmmanud 17. mai 2017, kl 11.17
Sai ka siis otsus tehtud, et lõpetaks selle pahe, mis on juba kuskil 27 aastat küljes olnud.
Arvan, et suitsetajana ei ole vist tõesti ühtegi päeva olnud ilma suitsuta, kuna olin ikka väga korralik suitsetaja, ei läinud kuskile peole, kalale, kuhu veel iganes, ilma, et poleks varusuitsu kaasas olnud. Samas ei saanud ka nendest aru, kes peale kõvat pidu pohmakaga ei suutnud suitsu teha, mis mõttes ei taha suitsu? See oli minu juures välistatud, alati olin mihkel tõmbama, vot nii kõva suitsumees olin.
Et, kaua ma juba ei tee siis suitsu... no eile oli suitsuvaba päev ja täna juba pool päeva... seega kuskil poolteist päeva.... päriselt, see on minu jaoks hull saavutus;)
Väga pikalt ei hakka kirjutama, muidu, keegi ei viitsi lugeda.
Proovin homme jälle kirjutada, kui alla pole andnud;)
 
27 aastat tõmmanud 19. mai 2017, kl 15.16
Neljas päev käsil ja olgem ausad imeks kõike mis kätte saaks;)
Alati olen ju pidanud suitsu oma sõbraks, ta ju alati mul olemas ja veel selline sõber keda saab tõmmata, ilma, et ta pahandakas;))
Ok, pean vastu veel....nädalavahetus...alko on ees... eks näis;)
 
Linna 24. mai 2017, kl 12.15
Esimesed neli päeva ongi kõige raskemad, edasi läheb lihtsamaks. Inimesed, kes on kuu aega ilma sigarettideta vastu pidanud, suudavad tõenäoliselt ka edasi puhtaks jääda. Endal käsil 4. nädal.
 
27 aastat tõmmanud 24. mai 2017, kl 13.05
Nädalavahetusel sai siis napsu võetud... polnudki hullu selle suitsuga;) Aga esimesed päevad natuke raskemad jah... enne nägid tänaval mõnda kenat daami siis mõtlesid ikka nagu mees mõtleb... aga ma mõtlesin siis, et huvitav, kas tal suitsu ka on??
Nüüd juba üle nädala ja enam ei mõtle nii tihti suitsule, tegelikult üllatavalt kerge see mitte tõmbamine, kui ise poleks seda üle elanud siis kuidagi ei usuks, et kerge on;))
Ikka suitsupuhas;)))
Piip Vask 18. august 2017, kl 14.34
5+, mul saab 2 nädalat täis kohe ja teine katse. Esimesel katsel suutsin 14 päeva ilma olla (3tk tegin purjus peaga), mingil põhjusel libastusin. Aga see tunne mis ma sellest sain, andis tahet juurde uuesti proovida ja praegu tundub küll, et kõik on tip-top. Kurta võib ainult kehva une üle, kuna energiat lihtsalt nii palju üle maha jätmise pärast. Vast saa see ka paika mingi aeg, tahet mul on. 12-13a staazi seljataga, olles ise 24a. Kogun veidi kehakaalu ja siis läheb trenni tegemiseks, seda energiat ma taga igatsesingi aastaid, nüüd on ta mul olemas. Ei tasu mainimata jätta kas see, et maha jätmisega muretsemine asjade üle tohutult väheneb, nö üle mõtlemine asjadest kaob ja pole sellist kahtlast depressiooni tunnet ka peal, vahest ikka suitsetajana oli päev nii hall, et pane või nöör kaela. Nr1 põhjus miks loobusin oli see, et keegi tõhk teenib teiste tervise pealt miljardeid, hoides neid enda kindla konksu otsas, see hakkas aastast aastasse aina rohkem häirima, et kurat kas olen siis nii nõrk, et ei saa kellegi konksu otsast lahti. Tuleb surnust ringist välja astuda, algus tundub raske, kuna selle keemia toime on selline, mis paneb sind nii mõtlema ja arvama, et see polegi võimalik. Tehke proovi mõned päevad, saate selle hea tunde kätte, selle energialaksu. Ma oleksin võinud terve ha porgandeid üles võtta paljaste kätega. Proovige ja te ei kahetse, JÕUDU!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!