Loobu suitsust
2. päev
Võrukas 28. november 2017, kl 10.57 |
Mul on käsil siis teine suitsuvaba päev: kõik on hästi, tarvitan nii nätsu kui ka plaastreid. Suitsuisu pole, pigem on igatsus selle tegevuse järele: võtad sigareti, läitad selle, tossutad.
Aga probleem on igavus. Mitte midagi ei oska selle vaba ajaga teha, mis nüüd üle jääb. Töö juures on eriti hull, praegu vaiksed ajad ka, töökoormus väike. Ja nii ma siis istun siin arvutis, kammin läbi internetti. Joon vett. Ootan lõunat, saaks midagigi teha. Ega kodus parem pole, eile läksin juba kell kuus magama, kuna oli igav ja mõtted kippusid sinna tubakaradadele tagasi.
Ehk mida teha suitsetamise asemel? Tööl? Kodus?
Aga probleem on igavus. Mitte midagi ei oska selle vaba ajaga teha, mis nüüd üle jääb. Töö juures on eriti hull, praegu vaiksed ajad ka, töökoormus väike. Ja nii ma siis istun siin arvutis, kammin läbi internetti. Joon vett. Ootan lõunat, saaks midagigi teha. Ega kodus parem pole, eile läksin juba kell kuus magama, kuna oli igav ja mõtted kippusid sinna tubakaradadele tagasi.
Ehk mida teha suitsetamise asemel? Tööl? Kodus?
Võrukas 28. november 2017, kl 10.59 |
margot 29. november 2017, kl 08.55 |
Võrukas 03. detsember 2017, kl 16.08 |
Võrukas 05. detsember 2017, kl 14.06 |
Võrukas 07. detsember 2017, kl 18.57 |
Võrukas 27. detsember 2017, kl 11.06 |
heips! 27. detsember 2017, kl 13.56 |
Merike. 14. jaanuar 2018, kl 08.10 |
Jätsin pool aastat tagasi suitsetamise maha.
Igavuse ja harjumusega võitlemiseks hakkasin harrastama seksi. Seksin nüüd vähemalt kolm korda päevas. See on piisavalt energiline tegevus ja aitab vältida ka kehakaalu tõusu. Soovitan seda kõigile ja sekspartnereid leiab kergesti siit...
https://www.iha.ee
Igavuse ja harjumusega võitlemiseks hakkasin harrastama seksi. Seksin nüüd vähemalt kolm korda päevas. See on piisavalt energiline tegevus ja aitab vältida ka kehakaalu tõusu. Soovitan seda kõigile ja sekspartnereid leiab kergesti siit...
https://www.iha.ee
Võrukas 16. jaanuar 2018, kl 09.20 |
Võrukas 24. august 2018, kl 10.20 |
9 kuud suitsuvaba elu jookseb. Tegelikult vahepeal patustasin. Oli korralik allaandmise tunne ja ostsin paki sigarette. Otsustasingi, et hakkan uuesti suitsetama. Tegin täpselt nädal aega suitsu, nii nagu vanasti. Ja siis käis peas mingi plõks läbi ja ma otsustasin, et ma ei jäta seda püha üritust. Ostsin jälle paki plaastreid ja sigaretid lendasid prügikasti. Ime juhtus ja ma sain tagasi ree peale. Sellest on möödas mingi 5 nädalat.
Kavatsen ikka hoida sinna mittesuitsetajate leeri.
Kavatsen ikka hoida sinna mittesuitsetajate leeri.
eid_15612493e91a62 01. september 2018, kl 10.18 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 9 |
Lisa postitus