Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Treeningud
 
Jalgpall 31. oktoober 2006, kl 15.06
Ei jõua enam trenni ka teha kurat, peaks selle kuradi suitsu vist maha jätma kiiremas korras. kas keegi aitaks, mida peab selleks tegema?
 
vaba 31. oktoober 2006, kl 18.14
vähenda suitsude arvu iga päev 2 võrra, a la 10...8...6...4..2..0.

0-päeval mine võimaluse korral mitmeks päevaks kuhugi ära.

tagasi tulles oleks kõige parem muuta oma igapäevaseid rituaale, võimalusel ka vältida kohti ning inimesi, kellega seostub suitsetamine

- ma tegin nii kevadel. ja sain lahti
 
Jalgpall 01. november 2006, kl 08.03
aga nüüd ei ole enam tahtmist uuesti suitsetama hakata? kardan, et kui ka jätan maha, siis mingi hetk kui sõbrad suitsetavad ja pakuvad ka, ei suuda ahvatlusele vastu panna.
 
vilistaja 03. november 2006, kl 18.29
Siis pole õiged sõbrad, kui teavad et tahad maha jätta, aga ikkagi pakuvad sulle ka suitsu!
 
lambist 13. november 2006, kl 17.59
soovitan kohe maha jätta mitte nende suitsudega matemaatikat pidada... järsku maha järgmisest suitsust ja ongi tehtud ...
 
Kacukas 17. november 2006, kl 23.17
Kõige parem hetk suitsetamist maha jätta on siis, kui pole olnud võimalust (või tahtmist) nt pool päeva teha. Mina olen pea 2 nädalat nii vastu pidanud (isiklik rekord muide), et peale suurt pidu hommikul polnud suitsu, ostma ei suutnud minna ja ega suurt isu ka polnud, halb oli. Peale seda mõtlesin, et mis oleks kui prooviks natuke ilma olla, alles siis tuli plaan, et enam kunagi ei tee. Kui otsus tuleb sel hetkel, kui suitsetamine parasjagu ei meeldi, siis on lihtsam. Ära sisenda endale, et oh hullu, nüüd peangi seda õudsat asja tegema ja maha jätma. Ja luba ka kellelegi erilisele, kes toetab, et enam ei tee, ausõna, kui tulebki isu, hakkab häbi selle inimese ees.
 
Kacukas 17. november 2006, kl 23.19
Ahjaa... elusees ei tohi suitsu tehes mõelda, et see nüüd minu viimane suits. Nii ei jäta küll midagi maha, kole-kole-kole kahju on, sest teed midagi, mis meeldib ja mõtled, et enam ei tee.
 
Janika 22. november 2006, kl 16.45
Ainult sina ise saad ennast aidata. Mul ei ole mõtet hakata üles lugema neid nippe, millele ma toetun loobumisel. Kõige olulisem abimees on KINDEL tahe loobuda. Edasine tuleb juba iseenesest. Just sellest sinu mõttest, et peaks loobuma, sünnib lõpuks ometi ka see päris lõplik otsus ja siis see hakkab pihta....kolgatatee loobumise nimel. See on raske.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!