Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Nädal suitsuta
 
Peeter 08. november 2006, kl 09.35
Uskumatu, mina, kes ma arvasin, et ei suuda suitsetamisest iial loobuda, olen olnud juba terve nädala ilma suitsuta. ja kõige imelikum on see, et isu uuesti tõmmata paar mahvi, pole üldse tekkinud.
 
kolnaago 11. november 2006, kl 12.03
ja kordagi pole selle nädala jooksul tekkinud kiusatust?
palju sul staaži seljataga on? Mitu pk. päevas?
 
Janika 14. november 2006, kl 18.26
Ma olen ka mitmeid kordi loobunud ja ega 1. nädal polegi nii raske kui arvatakse. Enamasti kiputakse arvama, et oh, kui ma kuu aega üle elan, siis edasine on juba lapsemäng. Ei ole, kogu aeg on raske. Mitte pidevalt, ent ometi tulevad ette need momendid, mil sa võid libastuda. Uskuge mind, ma tean millest räägin. Ükskord olin neli kuud puhas ja siis hetkega tuli räme suitsuisu no ja ma proovisin...ainult ühe.
 
köhhh 23. november 2006, kl 23.49
Njaanjaa. Üritasin ka mingi poolteist kuud tagasi maha jätta. 1 nädal oli nagu käkitegu. Võinoh.. olgem ausad- peksin pead vastu seina küll paar korda :D Teine nädal oli kerge. Kolmandal nädalal hakkas tekkima tunne/mõte, et mis maitsega suits ikkagi nüüd on, kui pole tükk aega teinud ja kui juba nii kaua olen suutnud ilma olla, siis võin ühe suitsu ju lubada, uudishimust, et ma ju tean, et suudan ilma ka olla :D Siis tegin selle 1 suitsu. Rõve oli. Paar päeva läks mööda- mõtlesin, äkki enam pole rõve :D Ja pmslt 4 nädalat pärast mahajätmist hakkasin uuesti suitsetama :)
Staaži siis seljataga poolteist aastat ja suitsu läks pool pakki päevas. Vahel ka pakk.
 
Sigar 12. detsember 2006, kl 18.15
See esimene nädal on kõige kergem see pole hullu midagi. mida pikemalt ilma oled seda suuuremaks läheb isu! Olen ise proovinud 3kuud olin ilma ja igakord kui nägin kedagi suitsuga hakkas suu vett jooksma. Aga kui tahtmist on saab sellega hakkama midagi tohutult rasket selles ei ole :)
 
N 12. jaanuar 2007, kl 17.01
Olen juba olnud poolteist nädalat ilma suitsuta. Esimene nädal polnud midagi nii hullu, kuid täna nt oli selline hetk, kus mõtlesin, et mul ükskõik, tahaks teha ühe suitsu, kasvõi ühe mahvi. Kuid siis tõttasin apteeki ning ostsin plaastrid. Tegelt kasutan neid, kuid kaks päeva pole millegi pärast kleepinud neid, mõtlesin, et saan ka ilma hakkama. Aga paistab et mitte. Kuigi üldjuhul ei usuta, et need aitavad, kuid mulle küll, isegi kui see on ainult psühholoogiline effekt.

Tahan ikka sellest pahest lahti saada, sest olen suitsu teinud üle 8 aasta ning ikka kuskil pakk päevas, pidudel isegi rohkem.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!