Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
suitsu küüsis:((
 
kats 08. november 2006, kl 15.14
öelge kuidas ma saan loobuda suitsetamisest kui minu elukaaslane on juba 20 a suitsetanud mina 4 a,ja elukaaslane ei soovi sellest pahest kuidagi loobuda ta tossab üle paki päevas ja ta teeb seda veel minu nina all toas,kui mina loobuks pole ju mötet olen ikkagi passiivne suitsetaja,muidu tahaks väga loobuda??
 
K. 09. november 2006, kl 23.04
Suuna elukaaslane kööki või rõdule suitsetama, sinu nina alt ära.
 
Janika 13. november 2006, kl 12.31
Saada ta rõdule või koridori. Kui ta ei tee seda, siis ürita teda kuidagi mõjutada. No nt kui tema oma Rumba põlema paneb, jaluta kodunt minema. Las ta siis ähib seal omaette.
 
Annika 07. märts 2008, kl 23.43
Meil oli nii, et mina tahtsin maha jätta ja mees solidaarsusest jättis ka, lõpuks hakkasin mina ikka tõmbama ja mehel 1,5 aastat ilma oldud ja väga õnnelik selle üle ja mind kutsub Villiks ehk konivillemiks:D omad vitsad peksavad või mis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!