Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Et miks on nii?
 
kapral 15. november 2006, kl 10.40
Miks on nii, et kui sa hakkad loobuma, siis suitsetajad pakuvad sulle kohe suitsu? Ja kohe hakkavad loobujat maha tegema, et ega "sa ei saa nagunii hakkama ja küll me juba teame, kuidas sa homme suits hambus tööle tuled". "Ega sa ikka vastu ei pea" jne. Miks on nii raske kas siis lihtsalt vait olla või mõni toetav sõnagi öelda. See loeb ja see aitab väga, kui sõber või kolleeg hindab sinu pingutusi.
Ise ka siin üritan kõigest väest loobuda ja ainsad, kes on toetavaid sõnu lausunud, on vend ja ema....sest nad ise pole suitsetajad olnud.
 
Zaika 15. november 2006, kl 23.30
Mind vaadatakse kah nüüd nagu pidalitõbist. Kuu aega pole suitsetanud. Algul öeldi kah, et niikuinii ei pea vastu jne. Ütlesingi neile - et ma ei luba midagi aga pean vastu seni kuni suudan. Siiani pole alla andnud - just nende jobude pärast, kes ennem loobumist maha tegid.
Aga, siis kui ise suitsetasin, oli kah nii, et kui keegi üritas maha jätta, siis ma ei mõnitanud aga jättis suht külmaks ja arvasin, et niikuinii ta ei suuda...
 
Sama siin 19. november 2006, kl 16.43
juba kuu aega ei suitseta, ja ikka ei väsi töökaaslased kellega ma enne koos suitsupausil käisin mulle iga päev suitsu pakkumast.
 
k300 22. detsember 2006, kl 04.36
Ma ise olen suitdetaja, aga olen püüdnud maha jätta! Tänu sellele, et kõik mu ümber suitsetavad, on seda väga raske teostada. Isegi mu kutt ei suitseta, aga ma ei suuda enam isegi tema pärast maha jätta. See ei tundu enam reaalne. Olgu neetud see päev, millal ma hakkasin suitsetama. Ma ei soovi, kellelegi suitsetamist!
 
emma 07. jaanuar 2007, kl 02.42
Eks sellega vist ole nii, et suitsetaja püüab narrimisega päästa nn.enda au,sest me kõik endised suitsetajad teame kui palju on suitsetamiseks vabandusi.Varem kui suitetasin oli mul ka vabandusi varnast võtta ja nüüd mittesuitsetajana näen kuidas suitsetajad püüavad end minu ees välja vabandada,miks nad ikka teevad ja pole loobunud ja ei saa loobuda.Pole mõtet vabandada,soov suitsetamisest loobuda tuleb ikka enese seest,mitte kellegi soovil või utsitusel.Ja ehk ei taha tossav naaber näida nõrgana,et pakub Sulle ka,ehk näeb ka Sinu nõrkemist.Aga pea vastu,see on kindlasti mööduv nähtus.
 
Merle 15. jaanuar 2007, kl 15.18
Kullakene sa ju teed seda ikka enda pärast...VÕI! Pole ju sul vaja teiste näugumisi kuulata. Minul juba 6 aastat ilma ja väga hea olla ;) Kuid kahjuks vaatan teisi suitsetajaid nüüd ...
ENNE KÕIKE TEED SA SEDA JU ENNDA PÄRAST!!!
Ole tubli, mina olen sulle toeks!
 
ME 16. jaanuar 2007, kl 09.25
to : k300
Mul sama asi et kõik kõrval tõmbavad aga kutt ei tee ja aastaaega aina võtsin vaikselt ette et jätan tema pärast maha. Nüüd jätsingi lõpuks maha aga mitte kuti pärast vaid enda. Suitsu ei saa kellegi teise pärast maha jätta. Lähed kutiga lahku hakkad uuesti vihaga tegema. Parem kohe enda peale mõelda ja üks suur kink endale teha.
 
mirr 27. detsember 2010, kl 16.13
See on ju sama, kui keegi otsustab kaalu langetada ja teised teda järjest lõunale kaasa kutsuvad või kooke pakuvad. Ikka kadedus on selle asja nimi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!