Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
enam ei raatsi
 
näu 20. november 2006, kl 23.01
Minul saab peagi 4 suitsuvaba kuud täis.
Maha jätsin päevapealt, see oli väga-väga raske aj sellest ehk mõni teine kord, kuid ma tahtsin jagada seda mõtet, mis mind praegu jalul ja puhtana hoiab:
"ma olen nii kaua vastu pidanud - ma ei raatsi seda vaeva vastu taevast visata!"
Ja tõesti - ma mõtlesin nii 1. päeval tunde ja minuteid lugedes, 1. kuul päevi lugedes, siis nädalaid ja nüüd märkamatult kuid lugedes.

Isegi unenäos, mil on kerge libastuda, on seesama mõte keelanud mul pakutud sigaretti süütamast. järelikult istub see siis vist nii sügavalt mu alateadvuses?
Õnneks reaalses elus keegi mulle sigaretti pakkunud pole, ka olengutel mitte. Nö. passiivselt suitsetamas käin küll teistega kaasas, aga ise pole olenemata joobeastmest sigarit süüdanud. olen uhke! ja seda uhke-tunnet meenutangi endale kui jälle raske on, sest raske on aegajalt ikka veel ja teinekord on pisarateni endast kahju, et MIKS ma ennast piinan siis nii, kuid ma ei raatsi seda kõike ka nüüd vastu taevast lasta....

Äkki on sellest "ma ei raatsi oma pingutatud ajast loobuda"-mõttest kellelegi kasu.
 
Janika 22. november 2006, kl 16.42
Jah, kui valus on peale nelja kuud uuesti alustada. Läitad selle sigareti ja kõik su valu ja vaev lendab ühtäkki vastu taevast ja sa tead oma südames, et sa proovid veel ja veel loobuda. Minul on käsil oi ma ei mäletagi enam mitmes kord. Mingi 5 ikka.
 
õige 24. november 2006, kl 13.46
samamoodi mul..
 
vertsa 02. detsember 2006, kl 11.43
minul saab juba 7 kuud ilma suitsuta ja saan hakkama küll, isegi siis kui saab peol käia ei tule isu peale. Pigem ei kannata enam suitsuhaisu.
 
aga miks? 21. detsember 2006, kl 17.38
Aga miks ei või näiteks enesehaletsusest kuskil kord kuus suitsetada. Minu meelest see teadmine, et seda võib, aitab palju kergemini loobuda. Mina suitsetasin ka enne palju, aga nüüd teengi seda vaid kord nädalas või nii. Mingit graafikut ei pea siiski.
 
gerli 11. jaanuar 2007, kl 21.21
Hmm...
olin 3 kuud ilma suitsuta ja m6tlesin ka et mis see yx mahv ikka teeb..teen ära selle ja asi korras,,,ja nyyd olen enda peale nii vihane...sest hakkasin edasi suitsetama:S
nii et ei aita see yx suits midagi kergemini maha jätta...ja olex mul siis see suitsuisu olnud-ei olnud,lihtsalt tahtsin proovida ,et mis tunne see oli kui suitsu saab:S
Ning nyyd yritan uuesti ja uuesti maha jätta kuni ykskord 6nnestub:))
 
irene 16. jaanuar 2007, kl 16.25
olin suitsetaja ligi 20 aastat. korra kui toidumürgitusega maha jätsin siis oli see kudiagi nii kerge ja iseenesest et ei osanud hinnata, tekkis ka mingil ajal tunne, et proovin ja ei oi kui tore või teha ainult siis kui mingi istumine, Kuid oh häda see oli petlik, läks jälle lahti. Nüüd võttis 10 aastat uuesti aega, et jõuda oma sisemuses nii kaugele, et kõik, nüüd teen ära. Tegingi, olen kohutavalt rahul,(kuigi alles 16 päeva) aga siiski. Mind hoiab samuti moto, et " ei raatsi enam" ja samuti see et ei proovi ka mitte sest äkki libastun jälle.
Jõudu kõigile siinsetele. Olin siin esimest korda, kuid mulle meeldib teie juures, ei ole tavaline foorum, kus leidub palju kes tänitavad ja targutavad ja lausa ei saa ise ka aru mida kirja panevad, siin aga kohtasin tõelist tuge ja mõistmist.
Puhast õhku kõigile.
 
k 19. veebruar 2007, kl 12.07
tunnen vanatädi, kes õhtu saabudes võtab klaasi veini ja läidab ühe sigareti. ning nii juba aastaid. ma nii kohutavalt kadestan teda. jätsin kunagi suitsu maha ning mõtlesin, et suudan ka nii. järgminr hetk olin poes plokil ja pudelil järel.
 
Surramurra 09. aprill 2007, kl 21.19
üks suits ja edasi läheb nagu lepase reega vana rada pidi :(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!