Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Kohv ka enam ei maitse
 
Liisu 12. detsember 2006, kl 14.45
Huvitav, et suitsust loobumisega ei maitse enam ka kohv. Enne jõin 4-5 tassi päeva jooksul, nüüd pole mingit isu. Samas läheb magus palju rohkem loosi. Kuidas küll taltsutada söömist asendustegevusena? mida võiks närida, mis hirmsal kombel juurde ei annaks? nätsust on lõualuud juba valusad :)
 
vertsa 15. detsember 2006, kl 14.07
On jah nii, et ei maitse kohv. Mina jätsin suitsetamise maha umbes 6 kuud tagasi ja sellega koos kadus ka isu kohvijärele. Joon nüüd ainult oma hommikukohvi, mis on madala vererõhu puhul mulle hädavajalik ja see on kõik. Kui päevajooksul keegi veel pakub siis pool tassi kugistan kuidagi alla ja see on kõik.
Aga jah söök on ausees ja ei aita isegi tegevus, mõtlen ikka mida põske pista, ainuke asi on see et tegevuse ajal ei saa midagi põske pista:)))) Näri porgandit ja suhkruvabu komme näiteks magusa asemel.
 
Janika 17. detsember 2006, kl 19.13
Kohv maitseb mulle nüüd veel paremini ja alko kah. Kuigi viimast olen ma vist ca 4 pudelit (õlut) ainult lubanud selle kuu aja jooksul. Ei riski, joobeseisund nõrgestab tahet. Aga söök ja igatsorti näksimine on mure jah. Tunnen, kuidas paisun vaikselt. Õudne, no aga ei taha suitsetama ka hakata.
 
kats 28. detsember 2006, kl 13.48
Mina magusa asemel närisin porgandit, hea ja tervislik;)
 
emma 07. jaanuar 2007, kl 02.35
Ei maitse kohv jah ja ehk sellepärast,et kui suitsetasid siis kohvi kõrvale oli ju suits eriti hea.No pole üht siis pole ka teist vaja.
 
asd 06. märts 2007, kl 13.31
proovi Snusi aitab vähemalt minupuhul !
 
suva 06. märts 2007, kl 13.42
Snus on hää vahend sõltuvusest välja ronimiseks. Kui on juba mingi arvestatav aeg ilma nikotiinita oldud, siis küll ei maksa snussima hakata- keerad otsa taas nikotiini poole...aga jah, aitab nii suicunälja, õgimise kui võõrutusprobleemide vastu, aga miks ei peakski? nikotiin sama mis sigaretis...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!