Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
ca 2 kuud ja aina hullemaks läheb
 
loobuja 26. detsember 2006, kl 21.13
Öeldakse, et 1, 2l nädalal on raske. Minul oli ka, aga mitte nii hull, kui on praegu. Varsti täitub minul 2 kuud puhta poisina, ent ometi tunnen ma nüüd, et raskeks läheb. Tahaks uuesti suitsu ette panna, sest paha on olla närviline ja üle süüa. Samas on hea meel, et olen puhas poiss juba peaaegu et 2 kuud. Tunded on segased. Täna olen veinine ja muudkui mõtlen suitsule. On ikka peremees see nikotiin.
 
Liisu 27. detsember 2006, kl 08.50
kolleeg, kes suitsetamise aasta tagasi maha jättis, rääkis, et esimesed kaks kuud ta muud ei teinudki, kui mõtles suitsetamisele, kuid hakkama sai.
Endal läheb 3. nädal. Olen ikka lootnud, et pikapeale kaob suitsuisu lihtsalt ära, aga kui nüüd nii, et 2 kuu mõõdudes ikka.....
Oi appi, oleks 10 aastat tagasi, esimest suitsu tõmmates, seda teadnud!
 
krevett 02. jaanuar 2007, kl 19.53
mis te halate mul on 9 jaan 2 aastat täis ja ilma igasuguste komplikatsioonideta - 2 ja 6 kuul oli korra suitsunälg, aga see oli märkamatu peaaegu- arvestades 14 aastast staazi siis olen kõva mees olnud. muide suitsetamist ei jäeta maha kuna see on popp, vaid selleks tuleb mõtetes valmistuda ja seda pikalt - minul oli loobumismõtte ja loobumise vahe ca 1,5 kuud, ja seda mitte sellist karmi korrutamist, et jätan maha jätan maha, vaid nii tunde otsimise aeg ja saaremaal sanatooriumis logeledes kui suitsud otsa said mainis tüdruk, et ära enam osta ja nii läkski - isegi müntonit ei kulunud - jõudu kõigile
 
emma03 07. jaanuar 2007, kl 02.32
mina suitsetasin 13 aastat oma elust ja aasta tagasi jätsin maha,esimesed kolm kuud olid kõige raskemad,ei julgend magamagi minna,sest kartsin ,et näen jälle suitsust und.Mynthonit kulus ka kilode kaupa ja juurde võtsin ka.Nüüdseks on kõik mu vaevad möödas,kuigi vahel huumoriga küll mõtlen,et võiks ju jälle teha aga see vaid uitmõte,niiet jõudu sulle ja ole kannatlik,sa saad hakkama.Varsti vaatad sellele tagasi kui halvale unenäole.
 
miia 15. veebruar 2007, kl 22.49
Mina proovin praegu juba teist korda maha jätta! tegelikult praegu ma ei pea midagi püüdma, sest mul ei olegi õieti suitsunälga olnud!

Arvan, et maha jätmine sõltub inimesest endast!
Eelmisel korral oli sihtmärgiks teiste inimeste rahulolu minu suhtes. Selles mõttes,et tegin seda nende survel ja iga kord olid hambad risti, et ei taha lähedastele pettumust valmistada! Iga minut oli minu jaoks õudusunenägu ja pidasin vastu vaid nädalakese!

Nüüd aga tunnen, te teen seda enda pärast ja oma tervise! Käin iga päev suitsupakk kotis ringi ja tean, et kui seda tahaksin võin ma
Leian, et üks suur viga, mis inimesed teevad on see, et nad lubavad alguses nii endale kui teistele, et nad MITTE kunagi enam ei tee. mina aga ütlen endale ja teistele, et pean lihtsalt pausi ja ei tea kui kaua see kestab! Ise samas loodan , et nii jääbki!Olen suitsetanud ligi kuus aastat ja vahel tunnen, et see on olnud rohkem nagu elustiil, mitte sõltuvus. Mulle lihtsalt meeldis iltuda hommikul rõdul, käes tass musta kohvit ja käes sigarett!

Nüüd aga on vahetunud suitsetajate seltskond mittesuitsetajate seltskonna vastu ja leian, et suitsetajate elu on liiga raskeks tehtud ja ma võtan sellest praegu ajutise pausi!
Edu kõigile loobujatele! ja kui üks kord ei õnnestu ei tähenda, et te olete lootusetu juhtum. Lootus peab püsima!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!