Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Alternatiivne meditsiin.
 
Ainar 05. märts 2007, kl 20.52
Pakun võimalust proovida alternatiiv meditsiini.Üks tuttav soovis vabaneda suitsetamisest,tagasiside temalt on positiivne. Just soovi ja harjumuse vähenemist täheldas esmalt.
Loomulikult ei toimu mingit ilmaimet et hommikul ärgates olengi vaba suitsetamisest.Ka selle meetodiga kaasneb protsess,ja 100%'liselt esmane on isiku sisemine soov/taotlus.Kes on huvitatud,kirjutage otse e-mailile,tasu ravi eest ainult sõltuvalt teie soovist ja ainult peale raviperioodi lõppu.

Tugevat tervist.
 
suva 06. märts 2007, kl 09.35
Abiks oleks meetodi kirjeldus ja pakkuja asjassepuutuv kogemus/ haridus.
 
Ainar 06. märts 2007, kl 19.29
Seda kõike saab mulle otse kirjutades.
 
suva 09. märts 2007, kl 12.00
Vabandan ette kui Sulle liiga teen, kuid- persoonid kes pakuvad oma teenuseid, kuid avalikult ei taha (ei julge) rääkida pakutavast teenusest ja oma pädevusest seda teenust osutada, ei evi minu silmis küll mingit usaldusväärsust!
 
Ainar 09. märts 2007, kl 15.39
Kui sul oleks tõsisem huvi oleks juba esimene kord otse kirjutanud selle asemel et siia kaks korda kirjutada.
Kirjutavad need kellel on tõsisem huvi.Teised nagunii ei usu.
 
suva 12. märts 2007, kl 09.28
Tunnen tõsiseid tegijaid alternatiivmeditsiini vallast ja tunnen mõnd tühikargajat. Eristab neid kahte julgus ennast tutvustada.
 
j 20. juuli 2008, kl 01.21
Siin on liiga vähe ruumi kirjutamisest ja asja seletamisest.Mina ,näiteks,oma soovituset jagan,kui inimeesega saan kokku,täpsustan probleemi ja n.e.,küsimus ei ole kartmisest siin räägimisest,vaid isiklikud,individuaalsed,njuanse arvestavalt..abi osutamisel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!