Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
suits peale trenni
 
catz 06. märts 2007, kl 23.23
Kuidas mõjub "väike süütu suits" peale õhtust trenni?
Suits kui magustoit ennem magamamainekut.
Kuidas üldse suitsetamine ja trenn kokku sobivad?
 
o2 07. märts 2007, kl 20.34
Huvitav, mis trenni sa teed? Tavaliselt isegi ahelsuitsetajatel peale trenni nagu kohe tahtmist pole suitsetada... Sama, nagu kohe peale trenni ei hakata sööma.
Kui rääkida kahjulikkusest, siis peale trenni, kui Su pulss on olnud mõnda aega üle saja, hapniku tarbimine on sellel ajal samuti märksa suurem, -on hiljem sisse hingatavas õhus koos suitsuga süsihappegaasi osa märksa suurem ja tõrv ning nikotiin imenduvad ja mõjuvad ka kiiremini, kui enne trenni, kuna hapniku tarbimine ajju on suurem. Ise soovitaksin, et kui muidu kuidagi ei saa, võiks peale trenni olla vähemalt 1 h vahet!
Enne magama minekut ei kommenteeriks, sest mis vahet seal on kas teed enne magama minekut, peale sexi või siis kui tahad...
 
catz 07. märts 2007, kl 23.36
Ma mõtlesin nimelt seda,kas suits seisatab trennis saadud kasu?
(peale trenn organism käitub ikka teisiti,kas nüüd suits seisatab selle?)
 
o2 08. märts 2007, kl 08.58
Ei ta trennis saadud kasu otseselt küll ei seisata! Küll aeglustab hapniku trnasportimist kehakudedesse ja seega ka lihastesse. Kuna ahendad ka veresooni nikotiiniga, siis lihaste pingest vabanemine võib võtta rohkem aega. Sõltub trennist, sõltub sinu kehamassist jne.
 
juu 14. märts 2007, kl 20.09
Tõeliselt rõve on näha inimest peale trenni sutsetamas..ei ela siin ennast välja, ma tõesti tunnen äärmist vastikust selliste vastu. Miks mitte proovida ka samast või paremat mõnu, kägistamist käterätiga, teatud mõnujooke jms ekstreemsust
endal saali 8a
 
r 17. märts 2007, kl 14.29
enne trenni ja peale seda ei soovitata vähemalt 1 h suitsu teha
 
catz 18. märts 2007, kl 11.17
No suitsetamine ja enenetapp ei ole nagu võrreldavad.
Ja kust sina tead,kas inimene tuleb/läheb trenni..
 
phpZmurf 19. märts 2007, kl 11.35
hoh on ta või ei ole kahjulik,

see on ikka kindel, et tervis on sellel suitsetajal parem kes käib trennis kui suitsetajal kes ei käi. :)

muidu... IMO: oleneb trennist... kui peale trenni võhmal oled ja hingeldad ei tasu... kuid kui peale trenni külma dushi alt läbi käid... ja sedasi aegamisi riidese paned.... ja treeningsaalist välja astudes juba sedasi normaalses olekus oled on parajasti suva :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!