Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
kaal +
 
üritaja 18. mai 2007, kl 18.45
Palju ja kui kiiresti juurde võtate? Suurim hirm minule on just see. Alustasin oma ponnistustega 3 päeva tagasi ja plaastri abiga saan hakkama aga samas tean et kui kaal hakkab mühinal tulema siis murdun.
 
suva 23. mai 2007, kl 16.02
siis ära hakka proovimagi, kaal tuleb kindlasti! Mõtle parem kohe valmis mille tarbimist oluliselt vähendada suudad- süsivesikud, rasvad, lisaks kuidas oma tagumik diivanilt lahti saada ja piisavalt liikuda!
 
kriipsu 24. mai 2007, kl 08.46
Kaalu võib juurde tulla küll, aga ei pruugi. Jätsin suitsetamise kuu aega tagasi maha, hirm oli suur, et nüüd kaal ka tõuseb....aga ei, minu rõõmuks hoopis vähenes söögiisu ja kaal on täitsa normis. Mitte ühtegi liigset kilo.
 
suva 25. mai 2007, kl 12.03
Ehh, Kriipsuke, ei taha olla häda vaakuja, aga oota veel kuu või isegi kaks... kui kolmas kuu käib ja kaalu pole juurde tulnud, siis on küll vedanud :)
 
üritaja 25. mai 2007, kl 16.03
Kas teil tõuseb see kaal siis seetõttu et söögiisu on meeletu või puhtalt ainevahetuse aeglustumine?
 
suva 29. mai 2007, kl 13.11
nii üht kui teist. Haige inime on ju kõhn... 24/7 mürgitusseisund on võrreldav haigusega. Paranev inimene hakkab kosuma- seda ka täpselt sama toidu koguse juures mis enne. Minul hakkas kaal kasvama kolmanda kuu alguses, viienda kuu lõpuks oli tulemuseks +10kg, kuuenda kuu esimese poolega on 1,5-2 kg alla tulnud, eks kaeb mis edasi toimub.
 
positiivseid kogemusi paluks 29. mai 2007, kl 16.56
Äkki kellelegi on positiivseid kogemusi teemal, kas on võimalik suitsetamist maha jätta nii, et kaalus juurde ei võta. Söömist teadlikult kontrollides ma mõtlen? See ei saa ju päris võimatu olla... Kui sööd vähem, kust need kilod siis tulla saavad? Kui kaua see paksenemise oht püsib? Pool aastat? Tahaks hirmsasti maha jätta, aga paksuks minemise hirmus ei julge isegi mitte üritama hakata. Samas suve algus tundub selles mõttes hea aeg, et suvel palavaga inimene ju ei tahagi hirmus palju süüa...
Aga kui on valida kahe halva variandi vahel, siis pigem olen nikotiinik edasi, kui endast 20 kilo paksem (paari sellist naisterahvast tunnen), ausalt.
 
suva 30. mai 2007, kl 15.55
Kas http://www.enameitee.ee/ spetsialistidelt abi ei leia? Loomulikult on võimalik vältida liigseid kilosid toidu hulga ja koostise piiramisega, aga... kes oleks see hiromant kes ütleks kui mitu kilo peaks ennetavalt ära kaotama?? Igati mõistlik oleks spetsialistiga nõu pidada, et ennast mitte avansina ära näljutada :)
 
xanax 31. mai 2007, kl 19.29
No vot, 4 kuud olin ilma suitsuta nii mis mühises, kuid kaalutõus pani kõhklema. Mul just tappev õlleisu tekkis ja see mu ürituse nurjaski. Aga kaal tõuseb, siiski, mitte kõigil. Mõnel õnneseenel see ju lausa langeb...see on individuaalne.
 
suva 01. juuni 2007, kl 12.28
Eelpool oleval lingil (KKK sektsioonis) on selline jutt:

Suitsetamine kulutab päevas ligikaudu 200 kcal. Loobudes on see energiakogus vaja suunata teistesse tegevustesse või pöörata täiendavat tähelepanu igapäevasele toidukogusele ja selle energiasisaldusele. Tavaliselt ei tohiks suitsetamisest loobumine mõjutama kehakaalu enam kui 3-4 kilo võrra.

Kui mäletan õigesti, siis 100g suhkrut on 400 kcal. Ohtra kohvijoodikuna tarbin päevas 8 tassi kohvi ja teed, 2 tl suhkrut per tass, teeb kokku aukartust äratava 16 tl suhkrut päevas. Raudselt üle 200 kcal. Larbin kohvi nüüd suhkru asendajaga ja tundub, et kaal tuleb alla.
 
Mart 04. juuni 2007, kl 11.29
Ma võtsin esimese hooga hoopis ootamatul 5 kilo alla!!!???
olin juba ennemgi kõhna kehaehitusega ja siis siuke jama?
aga ma olen nüüd juba tagasi seal kus enne.
julgen väita et te kõik saavutate oma normaalkaalu aastaga tagasi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!