Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
plaastritest
 
ma ei tea enam 11. juuni 2007, kl 20.16
olen pool päeva olnud ilma suitsuta, siis 7 tundi, kolmas päev juba niimoodi vähendades, nüüd mul kodus enam ühtegi suitsu ei ole, ja mõtlen kas panna plaaster nüüd peale, sest ma ei tea, mis minuga muidu õhtu jooksul juhtuda võib, või siis oodata hommikuni?
 
Mirjam 19. juuni 2007, kl 16.32
Tere mina kasutan plaastreid siis juba 5ndat nädalat. täna panin 5ndast pakist esimese plaastri. esimesed paar nädalat ei saanud kiusatusele vastu ja tegin siiski paar suitus päevas (varem tegin paki päevas). hetkel aga ei tee juba mitu nädalat ühtegi...harjumus on kadunud. ei tahagi teha. aga kavatsen terve 10nädalase ravikuuri läbi teha....niquitin aitab minu puhul. enne plaastreid suitsetasin 6aastat vahelduva eduga. olen ennegi proovinud maha jätta ilma plaastriteta ja ka plaastritega (nicorette) aga ei tulnud välja. tundub et nüüd tuleb.... :) edu kõigile :)))
 
uss 21. juuni 2007, kl 15.17
Mina alustasin täna loobumist. Hommikul tegin oma akist viimase suitsu ja panin niquitin plaastri peale. Kell on 15,15, seega olen suitsuta olnud juba 8 tundi ja kiusatust isegi ei ole. Suitsetanud olen 8 aastat ja ikka pakk päevas ja rohkemgi. Siiani olen positiivselt meelestatud nende plaastrite osas. Eks vaatame, mis õhtul saab, kas ka veiniklaasi kõrval kiusatust ei teki.
 
suva 03. juuli 2007, kl 12.08
Aga mina olen ilma suitsuta nüüd juba 6 kuud ja 14 päeva, sellegipoolest nägin täna taas (teab mitmes kord) unes suitsetamist... sa raisk kui hea see oli ... ;) Siiski hakkab lõpuks selline terav soov suitsetada muutuma kuidagi tuhmiks, enam pole nii terav see soov... Pole hullu, pool aastat kuni aasta veel ja olengi sellest saastast vaba- TEHTUD! :)
 
k 03. juuli 2007, kl 23.28
minu viimane suits hommikul ja siis ka sellest pool ainult,otsustasin et jube maik sellel jamal ja jätsin sinna paikka,nyyd juba 12 tundi ilma oldud ja siiamaani hea tunne veel-usun et saab hakkama:)plaastri panin peale alles poole päeva pealt,tundub et aitab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!