Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
kas siin keegi veel liigub
 
viu 04. detsember 2007, kl 10.46
tahaks muljetada ja tuge suitsust loobumisel
 
asd 16. aprill 2008, kl 09.17
ise ma mõtlen maha jätmise peale siis kui ligikaudu viis suitsu pakist veel alles. alati kui sealmaal olen mõtlen, et uut pakki ei osta. vahel harva saan üle ühe päeva ilma olla. sellist füüsilist sõltuvust mul omaarust ei ole, asi on rohkem mõtetes kinni. paljud tuttavad on alustuseks üritanud nädal ilma olla ja edasi peaks juba lihtsam olema. eks jah need esimesed päevad ongi kõige raskemad. hiljem kasvad sellest harjumusest välja ja peaks korras olema. muidugi raskendab asja see kui teised sinu ümber suitsetavad. paratamatult tekib tahtmine ise ka suits ette panna kui näed kasvõi tänaval kedagi suitsetamas. muud nõu ei oska anda kui võta päev korraga. ise arvan et sellel nö. vaikselt loobumisel ei ole mõtet. kõige parem on paugupealt loobuda. säti asi kuidagi nii, et õhtul teed paki viimase suitsu ja hommikul ärgates katsu ainult kohviga hakkama saada, ei pea ju ilmtingimata sinna kõrvale ka üht suitsu tegema ;). peaksid pikemalt rääkima oma suitsetamise harjumustest ja staazist suitsetajana...muidugi ka vanusest, äkki inimesed kes on juba loobunud oskavad kunagist ennast sinuga samastada ja saavad üksikasjalikumat nõu anda. ega see suitsetamine üks hea asi ei ole, katsu ikka ilma olla :) ise ma ka veel mõtlen täieliku suitsetamisest loobumise peale. see on nüüd ka päris kindel et see ei saa lihtne olema ei sul, ei mul ei kellegil teisel.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!