Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Ei suuda.
 
Vanake 06. detsember 2007, kl 15.59
Mul täna neljas päev suitsuta. Olen suitsetanud 42 aastat. Ikka pakk ja rohkem päevas. Nüüd siis 4 päeva, ja ei saa enam voodistki üles. Terve keha väriseb ja nõrkus on suur. Ilmqa abistavate vahenditeta pole küll edasi võimalik.
 
Annilinnu 05. märts 2008, kl 23.40
Suudad!!!
6 ja 7 päev juba ok. Need sul võõrutus nähud, tulevad nagunii, kannata parem ära algus ju tehtud!!!
 
genotsiid 16. märts 2008, kl 16.39
TUBAKAS TAPAB EESTIMAALASI MAHA, sest igas poes/marketis müüakse 100 sorti suitsmürki. Aga kellele kuuluvad marketid-prismad-stockmannid ? SOOMLASTELE. Neile on kasulik. EEstlased surevad välja, sommid tulevad siia elama, plats puhtaks!
 
genotsiid 16. märts 2008, kl 16.40
TUBAKAS TAPAB EESTIMAALASI MAHA, sest igas poes/marketis müüakse 100 sorti suitsmürki. Aga kellele kuuluvad marketid-prismad-stockmannid ? SOOMLASTELE. Neile on kasulik. EEstlased surevad välja, sommid tulevad siia elama, plats puhtaks!
 
mnjah 06. mai 2008, kl 21.41
idioot oled v? Miks see tubakas peaks eestlasele rohkem mõjuma kui venelasele, hiinlasele v ameeriklasele? Eestis müüakse võibolla tõesti sadat sorti aga mujal maailmas on neid veel rohkem. ja ma pole suitsetja
 
Carmen 04. juuni 2008, kl 19.29
Kui sellest abi sulle on - võin jagada oma kogemusi. Ülehomme saab suitsust vabalt kuu aega täis ja kerge ei ole see olnud. Siiski, siiski - esimene nädal oli nagu kõige lihtsam aga kasutasin plaastreid! Ja minu puhul need toimivad. Nikotiini annuse saan kätte, mille puudumine nähtavasti tekitavadki selliseid nähtusi nagu Sul on. Närvilisus tekkis teisel nädalal - nagu pomm millel süstik otsas - ainult andke veisi tuld ja kohe plahvatab! Hirmus. Lugesin aga 10-ni , hingasin sügavalt ja katsusin rohkem oma ette olla. Nüüd - hetkeseis, olen stabiliseerunud, ei närvitse enam aga õrritada veel ei tasu...:) Ainus mure on, et kehakaal on 4 kg tõusnud paari nädalaga. See teeb muret! Eks tuleb vaadata mida ikka "põske" pistad. Varustan end küll puuviljadega aga magusa isu on. Ostsin ka elektroonilise sigareti (sedansa) tea kas temast just abi on aga kui külas käisin (ja seal on enemalt jailt suitsetajad) ühildusin nende seltskonda vähemalt moe pärast oma esuitsuga (nikotiinivaba). Popsutasin seda! Igastahes jõudu Sulle. Kuu aja pärast on tibake kergem....
 
mmmm 05. juuni 2008, kl 11.59
Tere, Ka ma jatan suitsetamist maha.olen 10 a suitsetanud.Ostsin ka omale nikotiini plaastrid.Aitavd vaga hasti.Soovitan.Apoluutselt suitsu ei taha.kasil kyll alles esimene nadal, aga siiani vaga rahul.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!