Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
õgardan.
 
urr. 06. august 2008, kl 22.36
no jutt selline. kasutan suitsetamisevastaseid plaastreid. alustasin esmaspeval ja siiani pole suitsu teinud. kolm aastat tagasi jtdin samuti maha ja olin 1,6 aastat ilma. iiri kolides muutusin aga töökohal veidi nrviliseks. teiseks suitsud ka tohutult kallid. otsus oli uuesti langetatud...proovin uuesti maha jätta.
jube on aga see, et hakkan tohtult sööma. eelmise korraga hakkasin ne 12elt 16st nr kandma. kui nii edasi jätkan, siis kolme kuuga on nr 16st 18st tagasi. ma ei suuda seda mõtet taluda. joon normaalselt vett, püüan süüakorralike vahedega. õhtul töölt tulles aga olen nagu mingi nljane loom toidu kallal.
trenni ma kahjuks ei suuda teha. teen tohutult rasket füüsilist tööd ja lihtsalt ei jaksa. ujuma ka minna ei saa, kuna kin jalgadega arstil ja arst paneb mulle talla alla paksendused, et kergem liikuda ja seista oleks. seega olen siis nii nõmedas olukorras, et eile tegin selili kõhu ja külje lihaseid. selline tegemine aga ei vii kuhugile. vaja oleks liikumist. vaja oleks õiget toitumist. ei oska end aidata ja see on ainus põhjus, miks ma arvan et panen suitsu jälle näkku.
kas keegi oskab mind veidgi aidata. tean seda rada omast käest.
ette tänades.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!