Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Nõelraviga loobuma?
 
charlotte22 26. november 2008, kl 13.46
Kas nõelraviga on siis võimalik maha jätta suitsetamist? Sest plaastrid ja nätsud pole mind aidanud. ja tahaks väga maha jätta. Ja plaanis ka trenni tegema hakata. On keegi saanud nõelraviga suitsust priiks? Kus tegite, mis maksis ja kas toimib? oskab keegi siis ka head nõelravi arsti soovitada ja öelda, kui pikad umbes järjekorrad? Asun Tallinnas.
 
Tiina 12. detsember 2008, kl 21.25
Jah, mina jätsin tänu nõelravile suitsetamise maha 2 aastat tagasi. Käisin dr. Maret Vadi juures Tartus, siis oli üx seanss 350.- krooni ja mina sain 2 seanssi. Olen väga rahul, mu pere on rahul ja rahakott rõõmsam. Suitsetasin 30 aastat (kahjuks). Niiet julgen soovitada.
 
Mõjub küll 12. jaanuar 2009, kl 08.28
Pandi nõelad Tallinnas, Telemaja 7. korrusel, dr. Veskimägi juures. Väikesed nõelad jäävad kõrva umbes 3-ks nädalaks, pealt plaastriga kaetud, ei paista silma, saab pesta jne. Mõjus kohe, ühtegi suitsu pole teinud üle 4 kuu!
 
Mõjub küll 12. jaanuar 2009, kl 08.29
Pandi nõelad Tallinnas, Telemaja 7. korrusel, dr. Veskimägi juures. Väikesed nõelad jäävad kõrva umbes 3-ks nädalaks, pealt plaastriga kaetud, ei paista silma, saab pesta jne. Mõjus kohe, ühtegi suitsu pole teinud üle 4 kuu!
 
to Mõjub küll 06. märts 2009, kl 13.35
Kas oli ainult üks seanss või peab mitu võtma?
 
Mõjub küll 12. märts 2009, kl 20.54
Ainult üks kord käisin, ei ühtegi suitsu nüüdseks juba üle poole aasta! Mõjus tõesti! Ja aega võttis paar minutit!
 
nelge 03. aprill 2009, kl 16.08
Käisin dr. Veskimäe juures 2 korda, tulemuseta. Ta ütles, et ju siis mulle ei mõju. Mis edasi?
 
ottok 08. mai 2009, kl 07.32
Käin ca korra aastas nõelu panemas-selline üldprofilaktika.
Suitsetanud olin terve elu ca30aastat.Mainisin arstile,et on soov loobuda ja kas ta aitab.Dr Tiik ütles,et aitab siis kui mul on KINDEL tahtmine loobuda.Kui suitsetamisest loobumisest oli möödas nädal ja kodune elu juba pea-aegu nugadepeal ja närvid täiesti p...s vaatamata plaastritele jne... läksin ja palusin nõelu.3 nõela kõrva nädalaks ja kadus närvilisus ja koduelu korras.Küsimuse peale,et mida need nõelad teevad ja kuidas toimivad vastas dr.Tiik muheledes,et need programmeerivad aju ümber.Ja elangi nüüd suitsuvabalt.Kahju,et nii palju aastaid sai tervist ja raha raisatud.Aga jah,3kg. tuli juurde :)
 
Mirr 11. mai 2009, kl 16.51
Tahan ka loobuda, kas keegi oskaks aidata, kus kohast saaksin dr. Veskimäe kontakti ja äkki oskab keegi öelda ka orienteeruva praeguse hinna. Ette tänades.
 
Mirr 11. mai 2009, kl 16.57
Tahan ka loobuda, kas keegi oskaks aidata, kus kohast saaksin dr. Veskimäe kontakti ja äkki oskab keegi öelda ka orienteeruva praeguse hinna. Ette tänades.
 
Mirr 12. mai 2009, kl 19.48
Keegi ei taha aidata, nuuks.
 
Errr 24. september 2009, kl 12.34
Pane netti otsing, sealt leiad kohe üles, aga kirjutan siia kah. Dr. Mihkel Veskimägi 55 608004, raadiomaja 7 korrus, tuba 716. Maksab 300.-
 
s 28. september 2009, kl 12.57
TO Ottok;Millise dr. Tiigi juures saite need kolm nõela?
 
mõhh 29. september 2009, kl 14.16
Ei ole ühtegi tõenduspõhist uuringut , mis kinnitaksid, et nõelravi aitab suitsetamisest loobuda - teisisõnu mitte midagi kasutades on tulemus täpselt sama. Tegemist enesesugestsiooniga ja endale sisendamisega, et nõelravi aitab. teine asi, kui pikalt sa endale seda sisendada jõuad. Tulemusi mõõdetakse aasta möödudes, viimasest nikotiini annusest
 
Orduisand 28. oktoober 2009, kl 02.42
Olen ise kodus harrastanud nõelravi juba mitmeid aastaid,youtube sisaldab palju kasulikke õppevideosi,kindlasti soovitan kõrvale haarata mõne sidruniviilud.Sidrun on nimelt kasulik teie ainevahetusele.laimid hoidke protseduurist eemal,kuna need pidid halvasti mõjuma nõelravi järgsetele haavadele,ja ei lase ka verejooksul pidama jääda.
 
Orduisand 28. oktoober 2009, kl 02.43
Olen ise kodus harrastanud nõelravi juba mitmeid aastaid,youtube sisaldab palju kasulikke õppevideosi,kindlasti soovitan kõrvale haarata mõne sidruniviilud.Sidrun on nimelt kasulik teie ainevahetusele.laimid hoidke protseduurist eemal,kuna need pidid halvasti mõjuma nõelravi järgsetele haavadele,ja ei lase ka verejooksul pidama jääda.
 
Urmas 04. november 2009, kl 06.41
ise sain suitsetamisest lahti tänu dr veskimäele. Ei olnud seal ei sidrunit laimi isegi mitte apelsini. ja arst ei piilunud yle õla youtube´i ka mitte. sain kolm nõela kõrva. Ei olnud eriti valus ja verd polnud yldse... Ei tea kas Stepanjan mõne video youtube´i üles pannud. Selline veristamine ja jant peaks olema tema rida. (Räägin omakogemustest:S)
 
kuno 13. november 2009, kl 16.01
Tere,kas tõesti ühest visiidist piisab dr.veskimäe juurde?kas hiljem võtsite ise nõelad ära,või tuli uuesti minna?olen ka varem väga pos.jutte dr.veskimäest kuulnud,tema vend töötab tõstamaal perearstina ja on ka väga erudeeritud,oma töösse pühendunud..
 
Asta 28. september 2010, kl 00.06
KA minul piisas ühest korrast Veskimäe juures, sellest nüüd juba mitu aastat möödas. Olen ka Tiigi juures käinud (küll teiste muredega) ja tean öelda, et sinna küll jube raske aega saada, juhul kui suitsetamise mahajätmisega veel kiire ka on siis ikka Veskimäe juurde
 
Juss 28. september 2010, kl 09.30
Minul paraku ei vedanud. Veskimäe juures käisin 2 korda. 1. korral peale nõelade panekut oli rahulik u päevakese ja siis olin suitsu otsas tagasi. Paelegi läksid nõelad tulivalusaks ja pidin nad välja võtma. Siis pandi mulle veel 2. korral eraldi seansil eraldi elektroodid külge ja 0,5 t lamasin ning nautisin elektrilööke kkätte ja kõrva. Peale seda oli rahulik kuni õhtuni ja hakkas jälle suitsuisu möllama. Nii et, mina kahjuks abi ei saanud ja kimun edasi. Kahjuks.
Räägitakse mingist laserist aga selles ma ka kahtlen. Kui nõelad ei aidanud, mis see laseriga surkimine siis enam aitab. Punktide mõjutamised ju mõlemad.
 
tuttav 28. september 2010, kl 14.55
On küll võimalik. Mul käisid kolm tuttavat nõelravis, kõik tahtsid suitsetamist maha jätta. Esimene tuli sealt välja ja enam-vähem paari tunni pärast pani suitsu ette. Teda see ei aidanud. Teine ei tundnud üldse suitsuisu. Paar päeva oli ilma. Siis aga igavusest-harjumusest mõtles, et proovib, vaatab mis saab. See sai saatuslikuks. Jäigi suitsetama. Kolmandal ka ei tulnud suitsuisu. Ja ta ei mõelnud ka, et prooviks ikkagi, et vaataks mis saab. Ja siiani ei tõmba. Oma 5 aastat juba möödas.

Mõnele aitab, mõnele mitte. tahtejõudu peab ikka olema.
 
mklmk 28. september 2010, kl 19.55
nõelte kõrva panemisel, et loobuda suitsetaisest ja traditsioonilisel nõelravil ei ole midagi ühist. Üks on vana Hiina medtsiin, teine on 1950ndatel Prantsusmaal tekkinud idee, kuidas nõelravi nime ära kasutada.

Kui kõik ütlevad, et nõelravi puhul peab tahtejõudu ka ikka olema, siis milleks need nõelad vajalikud on? Ärge makske rumaluste eest. Te ei jäta suitsetamist tänu mingitele nõeltele. Kuid kui teile on vaja tuge, et miski äkki justkui aitaks, siis on see teile.
 
tahan ka loobuda 28. september 2010, kl 21.07
Kas kellelgi on infot,kui palju tuleks ajaliselt enne Veskimäe juure minekut ennast kirja panna?
Kaua vastuvõtt kestab ja mitu inimest korraga?(Selles mõttes kas on mõtet minna mitme sõbrannaga,et ükski ei peaks ootama nt.tund)
Arvan,et nõelravi aitab ikka küll,mul töökaaslased nii paljud suitsust lahti saanud,inimene,kes oli suitsetanud pea 25 aastat oli peale nõelte panekut,nagu poleks kunagi esimest ette pannudki,uskumatu juuu.
Olen proovinud ilma jätta,kuid tõesti see on nii raske,süda hakkab puperdama ja higi voolama,mis veel närvikavast rääkida,kuid nüüd on nagu seda tahtejõudu ka rohkem vanusega tekkinud,loodan,et õnnestub maha jätta,lähen oktoobris.
 
näiteks 30. september 2010, kl 11.49
Minu isa, kes oli 40 aastat suitsetanud, käis kuskil hiinlaste nõelravis.Üks kord käis ja nüüd pole vist 5 aatat või rohkemgi ühtki suitsu teinud ja ülteb, et üldse pole mingit vajadust ei isu ka enam.
Aga jumal teab kus need hiinlased praeguseks on....
 
ehk 01. oktoober 2010, kl 14.11
olen ise dr. Veskimäe juures nõeltest abi saanud (juba kolmas suitsuvaba aasta) ja ka arvukalt tuttavaid sinna saatnud(u. 10 tk.). Ning ise ei uskunud karvavõrdki, et nõelad aitavad. Igaühe enda asi: tahab proovib, tahab ei proovi...
 
ehh 03. oktoober 2010, kl 23.14
Ei saa aru inimestest, kes nõelravi sarjavad. Suitsetamine on ka rumalus, miks ma ei või kasutada siis "rumalat" meetodit selle mahajätmiseks?? Igale oma meetod. Kes proovib ise hakkama saada, kes plaastritega, kes mis iganes vahendiga.
Milleks on vaja sõltuvusest vabaks saada tahtvaid inimesi solvata????
 
to ehh 03. oktoober 2010, kl 23.27
mitte inimesi, vaid meetodit. Inimene maksab enda raha sinna ära, lootes tulemust ja kui see ei toimi, ongi möödas - raha läinud ja suitsetad ikka edasi, pluss pead ennast läbikukkunuks. Nagu Veskimägi enda lehel ütleb - tuleb inimesel ikka tahtejõuga mitte suitsetada - kus siis nõelad mängu tulevad??
 
suitsetamisest vabaks 04. oktoober 2010, kl 23.51
Tänapäeva suitsupakk on piisavalt kallis, et isegi kui nende nõelte abiga nädal aega suitsu ei tee, oled rahaliselt omadega plussis!
 
HMM 10. oktoober 2010, kl 19.47
Mina käisin ja ikka suitsetan=(((((
Mõned,kes meist käisid,said 4 nõela kõrva,mina aga 3,
äkki see mõjub?(raha maksime sama palju)
Või kui oluline siiski on,kumba kõrva?Parema käelistel paremasse ja vasaku käelistel vasakusse?
 
asd 10. oktoober 2010, kl 21.27
minu puhul ma arvan, et nõelravi toimiks, sest mu hirm nõelte ees on suurem, kui hirm suitsust loobumise ees. Kui ma teaks, et mind hakatakse homme nõeltega torkima, jätaks ma veel täna maha :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!