Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
Uus leht kust abi ja nõu küsida
 
kysimused.ee 23. juuli 2009, kl 16.19
Tere tere annan teada, et on avatud uus leht, kus saab väga erinevatele küsimustele vastuseid. Küsi konkreetseid asju või inimeste arvamust. Registreerimine lihtne ja kiire, ei pea oma kontot aktiveerima vms. Saad küsida ja vastata teiste küsimustele.
Kategooriad milles küsida on väga palju alates ärist kuni laste kasvatamisega seotud küsimusteni.

leht ise siis: http://www.kysimused.ee/
Tule ise ja soovita sõbrale ka!:)
 
kysimused.ee 31. juuli 2009, kl 14.37
Nüüd on võimalik sisse logida ka Google või Live ID kontoga. Kui sa kasutad Gmaili, Orkutit, MSNi või mõnda muud Live ID või Google teenust siis saad nüüd oma Google või Live ID konto andmetega kysimused.ee's sisse logida. Sisse logimisel tehakse meie süsteemi uus kasutaja, mille andmeid saad näha, kui vajutad "Unustasin parooli" ja sisestad oma Google konto võ Live ID emaili, sisestatud emailile saadetakse kasutaja nimi ja parool. Lehte saab kasutada ka ainult Google kontoga või Live ID'ga. Nii ei pea sa enam uut kasutaja nime või parooli meelde jätma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!