Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Loobu suitsust
mentooliga suitsud?
 
kes teab 29. september 2010, kl 22.08
Kas mentooliga suitsud on kahjulikumad, kui tavalised?
 
asd 29. september 2010, kl 23.58
hiljutine uuring seda kinnitab kahjuks küll jah. Pidid ka kiiremini sõltuvust tekitama. ma ei leia praegu seda uuringu analüüsi üles, kuid tõepoolest on mentooliga sigaretid tervisele kahjulikumad. Samas tegelt ei ole vahet, kas sa hüppad 30ndalt või 25ndalt korruselt alla.
 
aila 30. september 2010, kl 12.59
mina neid ainult tõmbangi,muud ei taha eriti ja need peenikesed käes hoida,eks arusaadav et lisa seal ju menthool aga mis teha. üldse alustasin suitsetamist sel suvel uuesti,ata ata mulle, vahe oli 13 a.tean et lollus aga ükspäev läks hing elukaaslase peale nii täis et mõtlesin kas zanaks või suits, ei plaaninud tegema hakata ja suitsetavad naised olid paha vaadata aga võt nüüd. arvan siiski et suits on paha ja tahan juba maha jätta aga nats meeldib ka see tegevus mitte tubakas ise,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!