Saatmata kirjad
Mõtetes !
on oluline(Sulle) 30. juuni 2012, kl 21.24 |
IFF24 30. juuni 2012, kl 22.36 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,171 |
Praegu mõtetes nii nagu laulus 01. juuli 2012, kl 00.17 |
-RAHU- 01. juuli 2012, kl 12.17 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Olen minagi väsinud sellest kõigest. Mõtlen, et miks oled hinges sügaval? Mul ei ole soovi siia jääda. Mõte on olnud ikka, et ära aja siin hulluks end ja mindki. Ma ei tea, et kellele sa tegelikult mõtled ja ei soovigi seda siin teada. Ma ei taha end segadusse ajada jne. Ma ei tea, et kas soovid tõesti siia jääda või siit ära minna? Ma ei vaja siin vastuseid ja mõtlen samuti, et kas ilmsi õnnestub rääkida silmast-silma. Kui sa oleksid tahtnud, siis oleksid seda juba teinud-arvan nii. Sa ikka käid siin ja otsid vastuseid. Palun ära mõista mind valesti. Oli soov sind siit välja saada ja see ei tähenda seda, et surema peaks, aga teisiti elama. Miks valutan oma hinge, sest hoolin sinust ka siis, kui mind siin ei ole. Mina sind siin kinni ei hoia. Miks vajad kedagi siia? Kirjutasin lihtsalt oma mõtted siia. Palun ära hoia mind siin enam kinni ja kui on soov, siis lahkuks siit koos? Praegu eemale siit.
IFF24 01. juuli 2012, kl 23.49 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,171 |
IFF24 02. juuli 2012, kl 18.13 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,171 |
Miks ma ikka veel siin?
Ta lihtsalt ei võta vedu. Tema saab astuda sammu, kuna mina ei tea 100% kes ta on. Tähendab kirjakastis ikka käib maade jagamine (no ikka päris kaua). Keegi segi ajanud? - saatsin pildi, õige inimene. Mõtlesin korraks oma suhetele ja ligidaste tüdrukute peale. Sõelale jäi kolm, väidab, et üks neist tema. Milline? Kõigiga on mingi teema, ma ei saaks minna suvaliselt nende uste taha. (kardan ka vale valikut) Jah, muidugi ma olen saatnud ta kuhugi, kus päike ei paista, et mingi feik ja lollitab, kuid siis uputab siin lauludega üle kõik. Muidugi on ka mul valus, kuna ma tõesti ei taha, et keegi minu pärast kannataks. Tema arvab, et tean kindlalt ja lihtsalt mängin.. :(
---------Ülejäänut võivad teised ignoreerida---------
Gretty
Ära hoia mind siin,
muidu langen ma taas.
Siis aitab vaid viin,
süda jalge ees maas.
Siia sisse end logides,
ainus soov on sind päästa
Südant jalaga togides,
mida sina saad säästa.
Kõik te olete mu õed,
sõbrannad toredad ja head.
Sina natukene põed,
pannes valutama pead.
Siia sind ei taha jätta,
minul ka on hinges piin.
Nüüd ma ise jäänud hätta,
arvad, et ma mängin siin.
Loodan, et oled mõistlik.
Ta lihtsalt ei võta vedu. Tema saab astuda sammu, kuna mina ei tea 100% kes ta on. Tähendab kirjakastis ikka käib maade jagamine (no ikka päris kaua). Keegi segi ajanud? - saatsin pildi, õige inimene. Mõtlesin korraks oma suhetele ja ligidaste tüdrukute peale. Sõelale jäi kolm, väidab, et üks neist tema. Milline? Kõigiga on mingi teema, ma ei saaks minna suvaliselt nende uste taha. (kardan ka vale valikut) Jah, muidugi ma olen saatnud ta kuhugi, kus päike ei paista, et mingi feik ja lollitab, kuid siis uputab siin lauludega üle kõik. Muidugi on ka mul valus, kuna ma tõesti ei taha, et keegi minu pärast kannataks. Tema arvab, et tean kindlalt ja lihtsalt mängin.. :(
---------Ülejäänut võivad teised ignoreerida---------
Gretty
Ära hoia mind siin,
muidu langen ma taas.
Siis aitab vaid viin,
süda jalge ees maas.
Siia sisse end logides,
ainus soov on sind päästa
Südant jalaga togides,
mida sina saad säästa.
Kõik te olete mu õed,
sõbrannad toredad ja head.
Sina natukene põed,
pannes valutama pead.
Siia sind ei taha jätta,
minul ka on hinges piin.
Nüüd ma ise jäänud hätta,
arvad, et ma mängin siin.
Loodan, et oled mõistlik.
Repliik 04. juuli 2012, kl 09.35 |
IFF24 04. juuli 2012, kl 16.01 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 4,171 |
on oluline(Sulle) 05. juuli 2012, kl 23.08 |
armastuse lõhn 06. juuli 2012, kl 01.41 |
Lisa postitus