Keegi tunneb siin, et on valus. Paljudel võib olla valus, aga lihtsalt ei hala siin. Grettyle-mis takistab sind, et rääkida õige inimesega otse oma probleemist, aga mitte siin. Ka tema on tegelikkuses uhke, et avaldada soovi, et rääkida ja vaataks, et mis edasi saab ja siin ei hakka oma mõtteid avaldama enam. Minul on ka oma uhkus ja peale seda veel eriti, mis öeldi. Siin ei saagi kellelegi midagi lubada. Kõik loksub paika ja arvamus on, et jäädakse ikka sellega, kes südame hinge ligi. Mis mõtet on siinsetel sõnadel, kui tegusi pole. Olen minagi andnud võimaluse ja annaksin veel ühe võimaluse, et rääkida, aga mitte siin enam. Ma pean ka enda peale mõtlema ja siit eemale hoidma. Kindlasti olen ka mina siin veel eksinud ja vabandan igaks juhuks. Mis sellest ootamisest kasu on päriselt, kui tegelikkuses ollakse, nagu võõrad. Kui siin oletad, et sind unustatakse ja keegi läheb kellegi teisega jne-see on vaid ettekujutus, aga mis tegelikult on? Tegelikkuses on ikka vaikus ja keegi peab siin kogu aeg mõtlema midagi ja avaldama siin. Tegudega välja näidanud, et ei saa enam usaldada. Kui reaalis ikka vaikus kestab, siis ära süüdista kedagi-peale ise enda. Mina pole SIIN enam nõus vestlema ja ei luba kellegil endaga mängida siin.