Mis parata? Nagu magnet? Müstika? Sellest, siinsest olukorrast on vaja vabaneda-vähemalt minul ja pean mõtlema ka enda tervise peale. Veel natuke ja mu juhe hookseb täielikult kokku, ning see sind ei huvita ja nii oli ka varem. Sinu jaoks oli, on oluline, et keegi täidaks su soovid ja naerataks sinu silmad ja nii oligi ja see ei saa kestma siin nii jääda. Oli varem päriselt sellest sinuga juttu ja sa ütlesid, et kuidagi moodi on ju hakkama saadud. Päriselus, reaalis sind jälle ei ole. Tulid viivuks ja läksid ja see on väsitav. Tegin järelduse, et tegelikult reaalis sa ei soovi mind, aga ikka otsisid kontakti minuga.Ma ei tea jälle midagi ja teen otsuse. Siin teistega oma teed ma käima ei hakka ja loodan, et nüüd need read jäävad viimaseks sulle, sest see mäng minuga lõppeb. Käi oma teed ka siin, et kellega oled koos päriselus-reaalis. Pole midagi parata, kui näen taevas ikka ainult seda ühte, kuigi neid on palju. Selgelt, selgust näed ise, kui seda näha tahad ja kui ei näe, siis saad süüdistada vaid end. Ma ei suuda leppida sinu kõikuvate meeleoludega. Armastan ja hinges, südames oled ikka. Kui sa ei taha siin ekselda, siis miks teed seda? Olen vist loll, et muretsen su pärast. Nädal on mõõdas, kui reaalis nägime ja vaikus on olnud. Las olla ja on vaikus reaalis, siis lahkun mina siit, et elu elada teisiti. Sinu jaoks oli oluline, et sulle tundeid anda ja seda sa said ja kõik on olnud nii, et kuidas sulle oleks hea. Ka minul on hing ja soovid ja kas sind on see huvitanud, kui inimesel on ka valus. Sind huvitasid vaid sinu soovid enda kasuks. Sa soovisid energiat, aga sa oled seda saanud niigi, aga kaua ikka nii jõuab, et andes Ära energiat, et endas midagi järgi ei jää ja siis pole sellest sinul sooja, ega külma, sest oled oma saanud ja seda on tunda olnud reaalis. Loomulikult, siis saab süüdistada vaid end, et olin loll ja hoolisin ikka sinust. Nende aastate jooksul õppisin tundma sind ja sa oled nii kindel ja tead, et ma olen ikka sinu jaoks olemas siin. Nii see oli, aga ajaga loksub miskit paika ja miskit muutub, sest ka minul on soovid. Ma võin ka üksi olla ja siin lehvitan sulle ja kui tõesti siia jääda ei taha, siis tule järgi, et teisiti elada, et ei kaoks viimanegi mõistus siin rännates. Jäädakse ka mõttes sellega, et kes on hinges ja on tunded olemas kellegi jaoks, aga need ei ole siin laristamiseks. minul on asi selge ja see kirigi oli kirjutatud põhjusega ja kõigil omad teed siinses olukorras. Kuigi hing, süda pole jääs, aga oleneb olukorras, et näida teisiti. Kui jääd siia, siis jää ja tegin kõik, et sind siin säästa millegist, aga nüüd aitab. Las täidab see sinu soovid ka siin, et kes soovis sind. Head teed, kui jäädki ja ära hiljhem esita küsimusi, et mika? Kui küsidki, siis küsi eneselt. Sinu südametunnistusele jään ikka koputama, sest tegelikult oled julm. Naerata ja ära kurvasta ja õpi tundma, arvestama ka teise inimese soovidega, tundmistega. Kui näeme, siis näeme päriselus, reaalis ja kui ei näe, siis ei näe. Tuleb leppida, et ei kohtu ka siin enam. Vot sulle müstika! Sinu mäng, kui midagi ei tunne, siis pole ka reaalis enam mõtet sul ühendust võtta ja ela oma elu ja mina oma elu. Siinses maailmas ei saa kedagi kinni hoida-Head teed!