Saatmata kirjad
Mõtetes !
Ainult 09. mai 2013, kl 21.45 |
jah 09. mai 2013, kl 22.12 |
K 10. mai 2013, kl 07.38 |
Minu südames... 10. mai 2013, kl 13.08 |
Minu hinges.... 10. mai 2013, kl 15.36 |
z 10. mai 2013, kl 18.57 |
to Minu hinges.... 10. mai 2013, kl 20.41 |
K-H 11. mai 2013, kl 12.06 |
Tänasest jäävad siia vaid armsad mälestused.Kellele siis
millisena.Suvi on peagi tulemas ning edu armastuse otsingul.Eks me kõik teeme vigu aga nendest tuleb õppida
kui veel aega antud.Usun,et ei jää armastus kellelegi
tulemata.Soovin kogu südamest ja hingest armunutele
õnne.
"Julgus näha südamega"Otsige see üles!
Kaunist Kevade jätku kõigile!
millisena.Suvi on peagi tulemas ning edu armastuse otsingul.Eks me kõik teeme vigu aga nendest tuleb õppida
kui veel aega antud.Usun,et ei jää armastus kellelegi
tulemata.Soovin kogu südamest ja hingest armunutele
õnne.
"Julgus näha südamega"Otsige see üles!
Kaunist Kevade jätku kõigile!
paberlennuk 12. mai 2013, kl 16.31 |
Minu hinges 13. mai 2013, kl 14.42 |
I 14. mai 2013, kl 16.48 |
to oluline:
Ei räägi mina neist asjust nondele sümpaatsetele inimestele. Mul ei ole selleks õigust, kuna need kõik on puhtalt minu probleemid, mille lahendamine on minu asi ja suuresti minu tahte võimuses. Kui läheb nõnda, et ma edaspidi veel sealkandis toimetama asun, siis ei tule ma seal kedagi nende asjadega tülitama - pole vaja karta.
Ei räägi mina neist asjust nondele sümpaatsetele inimestele. Mul ei ole selleks õigust, kuna need kõik on puhtalt minu probleemid, mille lahendamine on minu asi ja suuresti minu tahte võimuses. Kui läheb nõnda, et ma edaspidi veel sealkandis toimetama asun, siis ei tule ma seal kedagi nende asjadega tülitama - pole vaja karta.
Nii, nii 14. mai 2013, kl 19.36 |
Minu hinges.... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See ettepanek läks juba teele ja kuulub firmale.
Kirjuta asjast, milline ariplaan? Kas võib olla, et millegiga, kellegiga mängitakse, kaubeldakse inimestega? Ja kui ongi nii, siis kui palju makstakse rahanäljas inimestele, et inimestega julmalt mängida? Paljudel on midagi varjata seoses äriga ja üritatakse oma teod kellegi teise kaela ajada. Kellegil ei ole ka õigus siin kellegi isiksusena esineda, mis viib inimesed segadusse ja valedele arusaamisteni inimesestest. Toon näite-kui inimest ennast siin ei olegi, siis keegi võib kurjalt kellegi isiksusena siin esineda, aga see on vale. Kes sai aru, see sai ja tuleb jama loomulikult.
> See ettepanek läks juba teele ja kuulub firmale.
Kirjuta asjast, milline ariplaan? Kas võib olla, et millegiga, kellegiga mängitakse, kaubeldakse inimestega? Ja kui ongi nii, siis kui palju makstakse rahanäljas inimestele, et inimestega julmalt mängida? Paljudel on midagi varjata seoses äriga ja üritatakse oma teod kellegi teise kaela ajada. Kellegil ei ole ka õigus siin kellegi isiksusena esineda, mis viib inimesed segadusse ja valedele arusaamisteni inimesestest. Toon näite-kui inimest ennast siin ei olegi, siis keegi võib kurjalt kellegi isiksusena siin esineda, aga see on vale. Kes sai aru, see sai ja tuleb jama loomulikult.
Kirjuta siia 14. mai 2013, kl 19.39 |
Sulle mõtlemiseks 14. mai 2013, kl 19.44 |
Minu südames... Kirjutas:
> Kellele see äriline ettepanek on mõeldud? Mina oot
> an seda juba ammu. Mis on eesnime täht, kellele se
> e mõeldud?
Kõigepealt võiksid küsida, et milline äriplaan? Pakud end siin ja tahad tasu selle eest saada või?
> Kellele see äriline ettepanek on mõeldud? Mina oot
> an seda juba ammu. Mis on eesnime täht, kellele se
> e mõeldud?
Kõigepealt võiksid küsida, et milline äriplaan? Pakud end siin ja tahad tasu selle eest saada või?
Kellele ja milleks 14. mai 2013, kl 21.00 |
hm 14. mai 2013, kl 21.10 |
lp 14. mai 2013, kl 21.26 |
to hm 15. mai 2013, kl 00.12 |
Lisa postitus