Saatmata kirjad
Mõtetes !
paistab 15. mai 2013, kl 00.22 |
et ainuke kes tohib siin kirjutada on "rahu" ja tema paljud alter egod . Kõik teised ei tohi midagi ette kujutada ja peavad ise oma elu elama jne. Sest keegi ei saa ju midagi aru, see kõik mis siin kirjas on ainult talle mõeldud ja tema saab alati kõigest aru. No jätka aga samas vaimus.
ja 15. mai 2013, kl 00.27 |
aga 15. mai 2013, kl 00.57 |
I 17. mai 2013, kl 21.53 |
no stress 17. mai 2013, kl 22.01 |
Sa ju tead 18. mai 2013, kl 00.15 |
Naer südamest 19. mai 2013, kl 02.00 |
to Sa ju tead 19. mai 2013, kl 19.28 |
üks võimalik vastus:
Arvata võib, et olete enda suhtes nõudlik, kuna vastasel korral ei oleks Te tõenäoliselt see, kes olete. Arusaadav, et tolles paigas seal on eriti oluline ka teiste suhtes nõudlik olla, sest kaalul võib mõnikord olla väga palju. Loomulikult on asju, mida ma erinevalt Teist endale lubada ei saa, osast saan aru, kuid võib juhtuda, et kõike ei ole taibanud. Loodetavasti õnnestub mul oma pingetaluvust kasvatada, et kriisiolukordades tugevam ja mõistlikum olla. Seda viimast läheb mul vaja igal juhul. Oma ühepoolsete tunnete, ülemõtlemise ja ettekujutamisega tuleb samuti mul endal toime tulla.
Arvata võib, et olete enda suhtes nõudlik, kuna vastasel korral ei oleks Te tõenäoliselt see, kes olete. Arusaadav, et tolles paigas seal on eriti oluline ka teiste suhtes nõudlik olla, sest kaalul võib mõnikord olla väga palju. Loomulikult on asju, mida ma erinevalt Teist endale lubada ei saa, osast saan aru, kuid võib juhtuda, et kõike ei ole taibanud. Loodetavasti õnnestub mul oma pingetaluvust kasvatada, et kriisiolukordades tugevam ja mõistlikum olla. Seda viimast läheb mul vaja igal juhul. Oma ühepoolsete tunnete, ülemõtlemise ja ettekujutamisega tuleb samuti mul endal toime tulla.
z 20. mai 2013, kl 20.11 |
xxx 20. mai 2013, kl 20.33 |
Ivo 21. mai 2013, kl 13.20 |
to Sa ju tead 21. mai 2013, kl 18.21 |
üks võimalik vastus:
Mina ei ole saanud ühtki (ametlikku tööalast) ettepanekut, millele mult vastust oodatakse ja millele ma vastanud poleks, mis kinnitab seda, et peaaegu kindlasti ei olnud Teie postitus siiski mulle mõeldud. Jääb õhkõrn võimalus, et keegi on mulle saatnud midagi mõnele aadressile, mis enam ei kehti või kust ma seda ei oska otsida. Veelgi ebatõenäolisem, et mõni meil ei jõudnud minuni, kuna üks mu postkastidest oli parasjagu täis, aga seda on juhtunud ainult üks kord, vist kunagi paari aasta eest, kui ma õigesti mäletan.
Mina ei ole saanud ühtki (ametlikku tööalast) ettepanekut, millele mult vastust oodatakse ja millele ma vastanud poleks, mis kinnitab seda, et peaaegu kindlasti ei olnud Teie postitus siiski mulle mõeldud. Jääb õhkõrn võimalus, et keegi on mulle saatnud midagi mõnele aadressile, mis enam ei kehti või kust ma seda ei oska otsida. Veelgi ebatõenäolisem, et mõni meil ei jõudnud minuni, kuna üks mu postkastidest oli parasjagu täis, aga seda on juhtunud ainult üks kord, vist kunagi paari aasta eest, kui ma õigesti mäletan.
Minu südames... 21. mai 2013, kl 18.30 |
Ilus Mälestus 23. mai 2013, kl 01.05 |
Ootamatu võimalus 25. mai 2013, kl 01.12 |
Kaotatud väärtus 25. mai 2013, kl 14.19 |
Ilus mälestus jääb ka mulle.Tookord mõtlesin,et tahaks
Sind lausa katki kallistada.Järgmine kord(keegi teine),
siis võta ka roos kätte.Aga see oli nii armas pilt?
Täna vaata kalendrisse?Miks valisid just selle päeva???
Aga olgu nii,ei ole mina tahtnud midagi läbi lõigata???
Sina ise tegid seda!Head teed Sulle!
Sind lausa katki kallistada.Järgmine kord(keegi teine),
siis võta ka roos kätte.Aga see oli nii armas pilt?
Täna vaata kalendrisse?Miks valisid just selle päeva???
Aga olgu nii,ei ole mina tahtnud midagi läbi lõigata???
Sina ise tegid seda!Head teed Sulle!
John 25. mai 2013, kl 16.46 |
to John 25. mai 2013, kl 17.45 |
ring 25. mai 2013, kl 19.44 |
Lisa postitus