Hakkasin just mõtlema ajakava peale selle kaksikleekidega seoses. Milla see valgustumine siis aset peaks leidma ja füüsilise harmooniani jõudma. 5 aastat? 10?
Lapsed hakkavad segama ju ühel hetkel ka, kui mingist hetkest kauem oodata. Tõenäoliselt vähemalt. Siis tuleks juba oodata mingi 50+ vanuseni.
See on aga omamoodi huvitav mõte ka. Tänapäeval on kõik unistused nagu seotud noorusega. Üle keskea inimene on justkui surnud ja ootab maha matmist. Kas poleks aga huvitav mõelda, et noorus on nautimaks romantikat ja vabadust. Paraku ka lollust ja vigu. Siis saabub aga hingelise armastuse aeg ja midagi kindlamat, ajatut. Kui nooruses on tehtud vigu, siis saab neid sellise filosoofiaga ilusti siluda. Mulle tundub vähemalt.
Lugedes mõningaid kommentaare vide all jäi mulle mulje, et mõned on ikka üksjagu kannatamatud. Inimese areng on aga midagi sellist, kus aastaga drastilisi muudatusi ei toimu vast. See ongi ju video mõte ka, et kõigepealt kohtab inimene oma hingesugulast, aga nende vaim pole veel valmis. See küpseb aja jooksul, kasutades teejuhina seda tõmmet leekide vahel. Muutuda võib ju igat moodi, aga kui Armastust oma südames hoida, siis hoiab see võibolla ära probleemide korral endassetõmbumise ja kibestumise ning isegi kättemaksutingi vms.
Kõik see võtab aga ilmselt palju aega.
Mina küll ei oska ette kujutada taaskohtumist 10 aasta pärast, kus mina ütlen, et ma olen teda kogu see aeg oodanud kunsti ja muusikat harrastades ning tema ütleb mulle, et ta on just oma jooksiku staadiumist välja kasvanud peale kolmandat paariaastast suhet on selgusele jõudnud, et mina olen tema kaksikleek. Või peale ühte kaheksa aastast suhet.
Siin pole nagu kokkusobivust enam. Mul on vähemalt tunne, et naised on nii keerulised olendid, et kui ma kümme aastat neile suuremat tähelepanu ei pööra, siis olen ma üks kuivik valmis ja ei oskaks temaga midagi peale hakata. :) võibolla on see minu isiklik põhjendamata hirm, aga ikkagi ...
Seega ei ole see videos soovitatud kunstidele pühendumine kõige õigem varjant võibolla. Noh, ütleme, et ma siis hakkan ka nö elu nautima ja suhteid looma jättes tema oma südamesse. Siis saaks nagu tõesti aastate pärast kokku saades enam-vähem võrdse maailmapildiga olla.
Niimoodi võib aga väga lihtsalt tekkida perekond ja kogu kaksikleegi värk lükkubki automaatselt keskikka. Lisaks on ju väga ebaaus kellegiga suhet luua, ise niimoodi poolhõivatud olles.
Igatahes ei tea ma midagi arvata sellest videost ja sellest teemast üldse. Kiiret lahendust loota ei oska ja tulevane pensionääride romantika ei lohuta. Jama lugu. Niipalju siis kaksikleegist.
Tunne oli küll ehe. Kuradi ehe.