Saatmata kirjad
mälestustes
Ms Mesimumm 12. september 2012, kl 09.52 |
öö 12. september 2012, kl 10.48 |
tt 12. september 2012, kl 10.50 |
Selgitus 12. september 2012, kl 10.51 |
Ms Mesimumm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma tänan! Mul ei ole mingeid erilisi tähelepanu vä
> ärivaid meeleolu muutusi-kõikumisi. Ettevaatust ne
> nde teiste inimeste analüüsidega!Ma püüan asjades
> selgusele jõuda. Ütlen siin asju, mida ma teatud i
> nimesele ei ütleks. Oma otsused teen ise, lõpuks.
> No, mis siis, et siin soiun? Omast ajast.Ettepanek
> u teeb nagunii mees, kas jagada minuga oma eluteed
> . Ma mõtlen, et loogiline oleks nii: ta kas teeb e
> ttepaneku või ei tee, mitte ei teavita, kuidas ta
> ikka ei jaga oma eluteed. Loogika viga! Kahju - se
> lles mõttes, et mina nii tundlik olen ja hinge poe
> ks ikka kahtlus teatud inimese suhtes äkki...Ohh,
> Ok. Ma tunnen Sind stiili järgi juba. Miks Sa mull
> e nii kirjutad, minu meelest oled kena inimene?!Po
> int on selles, et tunnen oma armast inimest nii pa
> lju küll, et nii rumalat avaldust ta mulle siin ig
> astahes ei teeks - usun, et oleks vastuoluline. Il
> usat päeva!
Jutt ei olnud sinu soigumisest ja loomulikult, et ise tead mis teed. Kirjutati endast ja enda kohta, et pole mõtet jne. Soiu pealegi ja kes sul keelab. Tundub lihtsalt, et tunned kohe ennast puudutatuna millegist. Head teed Sulle!
> usat päeva!
Jutt ei olnud sinu soigumisest ja loomulikult, et ise tead mis teed. Kirjutati endast ja enda kohta, et pole mõtet jne. Soiu pealegi ja kes sul keelab. Tundub lihtsalt, et tunned kohe ennast puudutatuna millegist. Head teed Sulle!
to selgitus 12. september 2012, kl 11.00 |
kas sa mitte ise ei tunne ennast puudutatuna? kui kirjutatud suvakatele mingeid seletuskirju? Kellelegi pole vaja mitte midagi põhjendada..eriti siin.
Siin ajab igaüks oma asja.
Pole mõtet ennast sellest häirida lasta.
Me kõik saame olla siin kesiganes ja selliseid ühte värvasse lööjaid on siin ju palju.
lõppude lõpuks on see saatmata kirjad mitte seletuskirjad :D
Siin ajab igaüks oma asja.
Pole mõtet ennast sellest häirida lasta.
Me kõik saame olla siin kesiganes ja selliseid ühte värvasse lööjaid on siin ju palju.
lõppude lõpuks on see saatmata kirjad mitte seletuskirjad :D
to selgitus 12. september 2012, kl 11.01 |
to selgitus 12. september 2012, kl 11.05 |
ära kogu siis karmat :D kui karmat kogud, siis satudki sellistesse olukordadesse..kui enda südametunnistusel on midagi..kui on jäänud kokkusidumata otsad, kui on jäänud palju lahtiseid otsi, siis inimene satubki selliste sarnaste olukordadega silmitsi ning sellised asjad ajavad teda närvi.. :)
palun ära kujuta ette, et õiged inimesed halavad siin :) õiged inimesed halavad sulle, mitte siin.
palun ära kujuta ette, et õiged inimesed halavad siin :) õiged inimesed halavad sulle, mitte siin.
Tead 12. september 2012, kl 11.09 |
Ms Mesimumm Kirjutas:
> usat päeva!
Keda sa tunned? Mina ei tea sind, ega sina mind. Vabandan väga, aga arvan, et oled lihtsalt tõesti külgekleepuv putukas, kes tunneb end puudutatuna, kui sa oled see sama vanast ajast-mesimumm. Sarnaseid olukordi võib olla palju, aga inimesed on erinevad. Sa jahid ikka oma R-siin? Ma võin ka eksida, aga see oli küsimus. Palju inimesi ja nii palju ka erinevaid arusaamisi.
> usat päeva!
Keda sa tunned? Mina ei tea sind, ega sina mind. Vabandan väga, aga arvan, et oled lihtsalt tõesti külgekleepuv putukas, kes tunneb end puudutatuna, kui sa oled see sama vanast ajast-mesimumm. Sarnaseid olukordi võib olla palju, aga inimesed on erinevad. Sa jahid ikka oma R-siin? Ma võin ka eksida, aga see oli küsimus. Palju inimesi ja nii palju ka erinevaid arusaamisi.
ahoi 12. september 2012, kl 11.11 |
öö 12. september 2012, kl 11.12 |
ahoi 12. september 2012, kl 11.13 |
Kas keegi teab? 12. september 2012, kl 11.17 |
Minu teada 12. september 2012, kl 11.17 |
Ei kujuta ette, aga paraku on siin inimesi, et kes kujutavad ette kellegist midagi, kuigi inimest ei tea ja ei tunne. Ühesänaga, et nähakse inimest seal, kus teda tegelikult ei olegi. Ma arvan ka, et ei pea siin vastama ja tõestama midagi, aga kui ikka miskit reaalis kajastub jätkuvalt ja valesti-see häirib.
öö 12. september 2012, kl 11.20 |
öö 12. september 2012, kl 11.22 |
öö 12. september 2012, kl 11.26 |
to kas keegi teab 12. september 2012, kl 11.29 |
asi ei ole läbipõlemises. asi on vastutuse võtmises ja oma pea kasutamises :D karmide sõnade pärast palun vabandust :D
lahtiseid otsi ei saa tekkida.. vähemalt paljudel inimestel lahtiseid otsi ei teki. mul neid ei ole.
läbipõlemine on midagi muud.
lahtised otsad tekivad siis, kui inimene teadlikult või alateadlikult põgeneb millegi eest. kas segab teda hirm või lihtsalt lootus, et asjad lähevad siiski teisiti. seisnud suppi ei kõlba süüa. ja seisnud vett ei jooda. kui liiga kaua asjad seisavad, lähevad nad hapuks. elu peab olema pidev muutumine, pidev areng.
kui midagi toppama jääb, võib katkeda ka areng..või siis, kui kõik on halvasti ja lahtiseid asju on palju, tuleks endalt küsida, miks see on nii? võib-olla on lahtised asjad millegi pärast nii? kelle süü on lahtised otsad? kas isiku enda või sõltub see kellestki teisest? lahtised otsad mingis mõttes tekitavad ka ju ootamist ja rahulolematust, mis edasi? eriti tööasjades (ma kujutan ette).. aga kui oodata ei saa.. kuidas rahu säilitada? kuidas lahtiste otsadega edasi elada? kuidas neid sõlmida?
kas oodata uut tööpakkumist, kas olla kindlameelne või painutada ennast veidikene ja otsida ajutiselt midagi muud?
raske on samastuda, kui otsest probleemi ei tea. lahtised otsad on ju tegelikult probleemid, mis on jäänud lahendamata ja miks neid nimetatakse nii, sellepärast, et nad ei ole endiselt vastust leidnud.
kui lahtised otsad on sõlmitud, siis enam ei ole vaja pead ka vaevata sellega, sest otsad on sõlmitud ja siis nad on kinnised/sõlmitud otsad :D
lahtiseid otsi ei saa tekkida.. vähemalt paljudel inimestel lahtiseid otsi ei teki. mul neid ei ole.
läbipõlemine on midagi muud.
lahtised otsad tekivad siis, kui inimene teadlikult või alateadlikult põgeneb millegi eest. kas segab teda hirm või lihtsalt lootus, et asjad lähevad siiski teisiti. seisnud suppi ei kõlba süüa. ja seisnud vett ei jooda. kui liiga kaua asjad seisavad, lähevad nad hapuks. elu peab olema pidev muutumine, pidev areng.
kui midagi toppama jääb, võib katkeda ka areng..või siis, kui kõik on halvasti ja lahtiseid asju on palju, tuleks endalt küsida, miks see on nii? võib-olla on lahtised asjad millegi pärast nii? kelle süü on lahtised otsad? kas isiku enda või sõltub see kellestki teisest? lahtised otsad mingis mõttes tekitavad ka ju ootamist ja rahulolematust, mis edasi? eriti tööasjades (ma kujutan ette).. aga kui oodata ei saa.. kuidas rahu säilitada? kuidas lahtiste otsadega edasi elada? kuidas neid sõlmida?
kas oodata uut tööpakkumist, kas olla kindlameelne või painutada ennast veidikene ja otsida ajutiselt midagi muud?
raske on samastuda, kui otsest probleemi ei tea. lahtised otsad on ju tegelikult probleemid, mis on jäänud lahendamata ja miks neid nimetatakse nii, sellepärast, et nad ei ole endiselt vastust leidnud.
kui lahtised otsad on sõlmitud, siis enam ei ole vaja pead ka vaevata sellega, sest otsad on sõlmitud ja siis nad on kinnised/sõlmitud otsad :D
Veel üks tähelepanek 12. september 2012, kl 11.29 |
eksole 12. september 2012, kl 11.33 |
öö 12. september 2012, kl 11.36 |
Arvamus 12. september 2012, kl 11.51 |
Inimene otsib vastuseid kellegilt, aga ta ise ei oska neid tunnetada, et vastused on olemas. On endal kogemus olemas ka päriselust, kui on räägitud inimega ja ta hiljem seda ei mäleta ja siis ongi ta ise segaduses ja ei mõista ja otsib lahendust probleemile või põgeneb. Kui minul on näiteks siin kõik öeldud ja pole lahtisi otsi jäätud, aga mõni inimene lihtsalt pole seda osanud märgata ja hakkab mind millegis süüdistama jne-see oli näiteks. Kui kaua ikka jõuab inimesele midagi tõestada, kui ta ise midagi märgata ei taha. Või kui tekib jälle suhtes mingi arusaamatus, siis mõni inimene soovib lahendust siin, aga mõni mitte ja mis siin viga kedagi süüdistada, et pole saanud vastust jne. See oli üldiselt mõeldud. Loomulikult ka manipuleeritakse, et inimest siin hoida, sest pole suuteline lahendama neid näost-näkku. Ma ei saa aru, et kas on raske küsida inimese käest reaalis päriselt või ainult siinse järgi midagi ette kujutada. Palju probleeme suhtes jääks ära, kui räägitakse omavahel asi selgeks. Enda kogemusest tean, et väga palju probleeme on olnud siinsega seoses, aga teine pool pole sellest aru saanud. Ta on harjunud siin olema ja mõtlebki üle ja valesti kellegist.
Olen siin aus 12. september 2012, kl 11.59 |
Kas keegi teab? 12. september 2012, kl 12.14 |
Tänud! Olen piisavalt vastustundlik inimene ja täiskasvanud ka ammugi.Ma ei avaks oma maailma siin nii väga, kuid...isiklike suhetega on tõesti halvasti. Olen küllalt halvasti koheldud varem ja pettunud kõvasti. Naisena ei saa kahe inimese eest otsuseid vastu võtta ju! Ei ole väga pikka aega üldse ühegi mehega suhelnud, mis on ka ebanormaalne. Mõtlesin, et nii see jääbki. Ei jäänud, armusin meeletult ja pikalt.Õudne on see, et kõik näis ideaalne, aga tegelikkus räägib sellest, et mind ei vajata. Sõnades või otseses käitumises ei ole nii kunagi mulle väljendatud. Piinlen juba kaua. Ei taha uut leida - see jääb vist mulle viimakseks korraks armastada ühte meest.Tahaks põgeneda.Tööasjades - ärge rääkige, küllalt haritud inimese kohta on latt niigi alla lastud...Mis siis edasi - võtame ühelt inimeselt üldse motivatsiooni elus? Töö olukord EV-s ei ole küll minu süü. Lisandunud on mittevajalikkuse tunne. Mu elu on halvasti, sest ma olen NÕRK INIMENE!
öö 12. september 2012, kl 13.24 |
öö 12. september 2012, kl 13.28 |
öö 12. september 2012, kl 14.36 |
Juhuseid on palju 12. september 2012, kl 14.51 |
On korduvalt olnud, et katkeb või mis iganes probleem, siis on ka siin öeldud ja lõpetatud. Kui on see kirja pandud, siis inimene jälle ilmutab end päriselt ja loomulikult armastav süda andestab ja korduvalt. Kui on inimesega kohtutud päriselt ja soovitud teineteisele, et leiaks kumbki omale hea kaaslase, aga kas ka nii mõeldi? Peale seda jälle inimene ilmutab end päriselus ja vestluse käigus selgub, et mees ei mäletagi, et oleks kohtunud ja seda eelmist vestlust, nagu poleks olnud ja mehe arvates polevat juba ammu kohtunud ja rääkinud. Jääb mulje, et lihtsalt manipuleerib-kõikuv meeleolu jne. Tulebki ju sellest jälle probleem, mis vaja lahendada, aga kaua võib nii? Ei jäägi muud üle, kui siin öelda viimased sõnad ja mitte lõpmatuseni siin midagi tõestama hakata ja lahkuda. Kiirem lahendus õige inimesega silmast-silma, aga kui mees tahab ennast siin piinata lõpmatuseni, siis las piinab, kui on tehtud ettepanek, et siit lahkuda ja kas tahab ikka siia jääda, et siin võib kohtuda ei tea kellega tegelikult enda ettekujutustega kellegist, siis päriselt läheb ja otsib oma ettekujutust ja võibki sattuda olukorda, et mehe põlvel mehe käsi jne. See oli üldiselt mõeldud. Ongi parem siin kirjutada, et kellelegi, aga mitte otseselt vastates siin kellelegi-minu arvamus. Ja saabki nii öelda, et jäädakse päriselus ikka sellega, kes südame, hinge ligi, aga mõtted on lihtsalt siia kirja pandud.
Lisa postitus