Ma ei tea enam midagi ja ei tea, keda ootad? Tean seda, et mind enam siinsesse keerisesse kaasa ei tõmba. Ei tee ma ka sind siin maha, aga võin öelda, et täna ennast, et selline olukord on ja just sinu sõnadele (realselt), mis panid eemalduma. Siia heietama ei jää, sest siin olles korduvad ühed ja samad probleemid meil Sinuga ja neid ei ole mõtet siin enam lahendada. Lahendada on võimalik ainult reaalselt, kui on midagi lahendada? Kui mäletad, siis mäletad, see on Sinu enda probleem. Reaalselt Sa ei lubanud midagi, sest sa oled segaduses ja tead, et üksi pole võimalik midagi teha ja ei luba ka mina midagi. Tead, et laususin Sulle sõnad, et kui nüüd lähed, siis mine minu elust igaveseks ja ära enam tule! Kui oled veel kellegiga suhtes, suhtluses ja see peaks nurjuma, siis minu juurde ära enam tule. Aeg teeb oma ja parandab ka Sinu haavad. Olid olemas ja olin minagi, aga siin see kestma ei jää. Eks mäleta seda, et Sind keegi armastas ja hoolis Sinust siiralt. Armastan, hoolin ja Sind kinni ei hoia. Siit olen lahkunud ja elu jätkub väljaspool virtuaali, kas Sinuga või ilma Sinuta:) Kord lõppeb ka minu kannatus ja olen korduvalt andestanud ja andeks andnud. Sinu elu ja ise tead, kuidas oma elu elad. Soovisin Sinule siin õnnelukku lõppu, kui on Sinul siirad tunded ja eks Sa ise tead, kui siirad on Sinu tunded ja nii ka meie olukord. Olid kiuslik ja samas tahtsid head, aga mida tegelikult saavutasid kiusamisega, seda tead nüüd ise ja enam minu peale siin ära looda, sest see oli sinu mäng vaid. Mina Sind paluma, anuma ei hakka. Kui näeme, kohtume, siis ainult väljaspool virtuaali. Vaikin siin ja nii on hea! Kõike kaunist Sulle tulevikus!:)