Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
mälestustes

!!! 03. august 2013, kl 22.57
Aitäh!
Maarjamõisa ootab mind juba tükk aega.Sügisel lainetab meri ja päris hea tuul on Pirital!

!!! 03. august 2013, kl 23.04
Lihtsalt,"aeg"astus vahele!Head ööd!

??? 03. august 2013, kl 23.39
Mitte, et ma nüüd vähem muretseks... Aga paistab, et ei saa muud teha kui südames head soovida. Augustitormiga lainetab samuti.

??? 03. august 2013, kl 23.42
Ilusaid unesid!

hmmmhh 04. august 2013, kl 08.50
jutupaunikud olete.
pole mõtet rääkida sellest mis tuleb. Ei pruugi nii minna, nagu loodetakse ja arvatakse. Milleks luua omale ja teistele illusioone?
Tuleb tegutseda, olukord ära lahendada ja alles siis rääkida: tegin, suutsin olukorra lahendada ning kõik sai korda.

isiklikult 04. august 2013, kl 11.05
mina ei mõistaks ega usaldaks seda inimest enam kunagi, et ta omal ajal asju selgeks ei rääkinud ja vaikis. Ei ulatatud abikätt, et olukorda lahendada, ei oldud teise inimese vastu aus ja nüüd siis äkki tahetakse, et teda mõistetakse, ära lepitakse ja andestatakse. Kes "sa" talle siis olid, katsejänes või? Seda ei peeta miskiks, et kõik see vaikimise aeg oli suhteid mitmetega ja siis aasta (-te) pärast antakse teada, et tead, sina olid ikka kõige parem.
Milline egoistlik ja ebainimlik käitumine.
Andestamine pole probleem, alati tulebki andestada, et mitte iseennast hävitada, hingeliselt kõduneda ning kibestunud inimeseks muutuda.
Kõike muud on siiski palju tahetud.
Kas sellist inimest saab veel edaspidi usaldada, on "sul" sellise inimesega tulevikus turvaline ning sa ei pea oma pead vaevama, kas kõik on ikka korras, kas ta räägib tõtt, kas ta ei varja minu eest midagi jne
Iga tegu siin elus jätab jälje. Kummaline, et ei mõelda kohe teise inimese kannatustele, ei piina teadmine, et asjalood on tegelikkuses ju kehvad ning teisel inimesel on vastused saamata. Elatakse rahulikult oma elu, laskmata häirida, et sülitati teise inimese armastusele, teda ei austatud isegi nii palju, et kõik selgeks rääkida.
Ärge pugege oma arguse taha, kõik on tahtmises ja hoolivuses teise inimese vastu. Kui seda kohe ei tehtud, järelikult ei hoolitud.
Saage aru, sellise egoistliku käitumisega võite te kellegi elu täiesti hävitada. Keegi ei saa anda garantiid, et seda jälle mingi aja pärast ei juhtu ent selge on see, et korra või paar on seda juba juhtunud ning karta on, et juhtub veelgi.
Sellisest ebastabiilsest isikust tuleks eemale hoida ja kaarega mööda minna.

Igatsen 04. august 2013, kl 14.26
Tänud veel kord kaasamõtlejatele. Eelneval kriitikul on õigus, kui kunagi keelduti asju selgeks rääkimast või vaikiti, oli see selge märk kas huvi puudusest või taheti demonstreerida üleolekut. Igal juhul olen mina omalt poolt mõnelgi korral avaldanud talle otse soovi rääkida, mille peale ta on mind kas ebaviisakalt rünnanud või vaikinud. Ega siin polegi suurt muud teha kui üritada teda oma mõtetest välja saada ja oma elu edasi elada ning lasta ajal tuua mu ellu ehk uus armastus. Kui ta oleks olnud huvitatud või oleks seda praegu, teeks ta omalt poolt sammu ja võtaks ühendust. Ta ei ole seda teinud ja järelikult ei ole ma tema jaoks oluline. Mõnikord võtab hiiglama kaua aega, et silmad avaneksid ja lootus, mis selget mõtlemist varjutas, haihtuks. Läheb veel kaua aega kui ma kogu loo enda jaoks lõplikult ära olen lõpetada saanud, aga kunagi see kindlasti juhtub. Helgema homse ootuses.

Drive 04. august 2013, kl 15.48
Mõni naine peaks enne siin suurt sõnavõttu oma elu reaalis korda tegema!
Siin lennutama nooli teiste suunas?Oled esimene!On näha
millega haritud inimesed tegelevad,seega pole tööks tõesti aega.Hämmastav,et inimene pole ise aus aga siin
öelda?Võtab juba sõnatuks!
Rääkida terve ilm täis,ja siis mõtle kui halb sinul olla on.Kui õiget põhjust ei tea,siis ära levita haiget
teemat laiali!
Peaksid mõtlema enne,mida ise tegemata jätsid.Ja mida oled valesti teinud.Sinu endiste kolleegide komm-mist ei ole kellelegi vaja.Kui reaalselt ei ole julgust isiklikult midagi öelda siis oleks õigem vait olla!

argpüksile 04. august 2013, kl 15.59
Nõus, olen edaspidi vait.
Kui sinul ei ole jugust reaalis asju selgeks rääkida, pole ka mõtet minu asjdes sobrada, oma pilte igale poole toppida ja tummkõnesid teha. Mõtle mida tegemata jätsid või valesti tegid, et asjad üldse nii kaugele läksid. Selle asemel, et kuude kaupa manipuleerida, oleks võinud kohe ausalt rääkida mitte ükskõikset mängida ja sama aja seljataga siga keerata. Peab ikka inimeses kibestumust ja viha jätkuma, et kõike seda korda saata, mille hakkama said. Ja ma ei ole kellelegi sinu kohta valetanud. Ikka ise tehtud, hästi tehtud. Cao, pakaa nüüd, näen, et see ei toimiks mingilgi moel.

igatsejale 04. august 2013, kl 16.04
kasuta sotsiaalmeediat suhtlemisel!

eelmisele 04. august 2013, kl 16.10
Pakud väljaõpet kriminaalkuritegude vallas? Ka nii võib õpitud erila kasutada... Vähemasti leiab omandatud eriala rakendust.

eelmisele 04. august 2013, kl 16.15
kui puudub inimesel kontakt ning tahab küsida miskit, siis kas on kuritegu sõnumi saatmine sotsiaalmeedia kaudu? Iseasi kas vastatakse.
Mis erialasse puutub, siis tisleriks õppinul on raske nõu anda virtuaalmaailmas kuritegusid korda saatmaks.

miks? ma ju hoidsin eemale 04. august 2013, kl 16.26
Ma ei arva, et kontakt puuduks. Konkreetsel juhul on võimalus kasutada mitut erinevat moodust otse suhtlemiseks, aga seda ei tehta. Jääbki arusaamatuks miks on vaja ärritada ja torkida ja vanu haavu lahti kiskuda kui tegelikkuses suhelda ei taheta. Mängu ja manipulatsiooni pärast? Kättemksuks, et tunnetada oma üleolekut? Kas tõesti ei anta endale aru kui väga haiget võib selline käitumine teha? Ja haiget saanid inimene käitub omakorda mitte just kõige adekvaatsemalt. Kas manipulaatori eesmärk ongi teha haiget, et siis saaks võõraid vigu kommenteerida ja arvustada, et oma vead ja pahed välja ei paistaks?

tubli 04. august 2013, kl 16.58
Kui ei taha siis ei pea. Kannata edasi, ega need silumata asjad tulevad ikka ja jälle pinnale mõne aja möödudes. Lõpliku rahu saamiseks tuleb ikkagi asjad selgeks rääkida.

Huvitav 04. august 2013, kl 19.56
Ei tasu põlema minna,mis pole Sinule kirjutatud.Veel vähem Sinule mõeldud!
Sinule on kõik otse öeldud ja kirjutatud.Oled ennast muutnud siis tead mida edaspidi teha!

kle Huvitav 04. august 2013, kl 20.07
Kus sina tead kellele siin on mõeldud ja kirjutatud?
Avalikus portaalis tekib sageli mitmeti arusaamist, kuna enamus on siin kahepalgelised tegelased ega mõista, et ise külvatakse tahtlikult segadust, kommenteeritakse enda olukorrast lähtuvalt ega mõelda kuidas keegi kommentaari võib tõlgendada.

igatsen 04. august 2013, kl 21.26
Sain täna aru kui lihtne lahendus võib ola keerukana näival lool. Tuleb leida uus silmarõõm ja vanad, kopitama jäänud suhted ununevad lihtsalt ära. Vanas ja vinduvas ollakse kinni kui paremat ei ole silmapiiril.

jääb üle 04. august 2013, kl 21.32
mingi aja pärast jälle nentida fakti, et ei see ei kõlba ja see ei kõlba...
Ei saa ikka luua uut suhet, kui vana on südames. See on enese petmine ja lörtsimine. Milleks seda endale teha?

igatsen 04. august 2013, kl 21.41
Eelmisest üle saamine ei ole sugugi liiga pikaegne protsess kui see eelnine on teinud kõik, et ennast nõmetsemisega täis teha.

üle jääb 04. august 2013, kl 21.49
suhtes on 2 inimest, ükski süü pole ühe poolne.
Mingil ajal sa armastasid teda või olid lihtsalt temasse armunud?
Armastus andestab paljugi, iseasi kas see tunne oli armastus.

lõputult ei tohi andestada 04. august 2013, kl 22.03
Kuniks kestab armastus, andestab ta kõik. Teatud teod hävitavad rükk haaval armastust ja see omakorda andestust. On inimesi, kes suhtuvd kergekäeliselt teiste tunnetesse ja võtavad neid kui põnevat mängu, mille käigus saab manipuleerides katsetada kaugele nad sel korral oma tegevusega minna võivad. On inimesi, kelle jaoks ongi tunded vaid manipulatsioon. Manipuleeritakse sad vastassooesindajatega, eesmärgiga turgutada oma madalat ego ja komplekse. Kahjuks ei saa sellise teguviisi ilmsikstuleku korra tunnetest juttugi olla. Manipulaatorit ei muuda ja parim, mida enda hüvanguks teha saab, on edasi liikumine. Tegelikkus on see, et mailmas on palju toredaid inimesi, tuleb olla ise siiras, siis ollakse seda ka vastu.

lihtsalt niisama 04. august 2013, kl 22.36
http://www.youtube.com/watch?v=fOsmEO_osXQ

mis see siis on? 05. august 2013, kl 08.48
teatakse inimese kontakte, kellega soovitakse ära leppida, segased asjad selgeks rääkida aga selle inimesega otse ühendust ei võeta - teda otsitakse siit.
Kirjutatakse siin, kui väga temast hoolitakse, kahetsetakse ja soovitakse olukorda parandada aga kõik jääbki sinna paika. Mis toimub?
See on nii võlts.

kõrgem tase 05. august 2013, kl 09.02
Võlts on see, kui inimene otse konkreetse inimese poole pöördub, et rääkida, siis saadetakse ta ropult pikalt. Samal ajal õhatakse siin kui palju ikka armastatakse teda, luuratakse tema järgi, soperdatakse tema isiklukes asjades ja arvustatakse tema elu. Vot see On võlts!

Andres 05. august 2013, kl 16.14
Püha taevas!
Ehk avaneb mulle nüüd võimalus?Ootamatu võimalus...!

Eelmisele 05. august 2013, kl 16.24
Andres, mida Sa oma kommentaariga öelda tahtsid?

nimetu 05. august 2013, kl 16.26
Milline inimene kasutaks siin oma nime? Nooo ma ei saa aru!! Peaks ikka väga hoolikalt enne mõtlema, mida kuhugi kirja panna.

Miksike 05. august 2013, kl 16.30
Tean inimest, kes teebki uskumatuid asju, sest inimestele on omane otsida loogilisi selgitusi. Olen üsnagi kindel, et siin oma nime kasutamine oleks hea variant näitamaks - see ei olegi mina. Arusaamatuks jääb, miks seda on üldse vaja tõestada.

jube 05. august 2013, kl 16.36
Tundub natukene imelik inimene olevat, kes selliseid trikke teeb. Selliste puhul tuleb jalad selga võtta ja minema minna.

Andresele 05. august 2013, kl 16.40
Õnneks ei ole minul temaga midagi pistmist. Aga kui oleks pistmist...siis ma ei otsustaks pealispinna järgi. Minus tekiks pigem huvi näha, mis peitub tema sisemuses ja teada miks ta midagi sellist teeb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!