Saatmata kirjad
mälestustes
Naeratus 23. august 2013, kl 20.43 |
Naeratus 23. august 2013, kl 20.48 |
eelmisele 23. august 2013, kl 21.18 |
to Naeratus 23. august 2013, kl 21.20 |
Naeratus 23. august 2013, kl 21.38 |
Mõistmatu minu jaoks 24. august 2013, kl 11.35 |
Tuleme, läheme ja jälle oleme siin. Miks ootad, et keegi end avaks siin? Keda kutsud? Ei taha enam torme, sest on needki üle elatud ja mõeldud, et kõik meil peab ju hästi minema, sest me oleme seda väärt. Loodan ikka, et kõik läheb meil hästi! Elu on elamiseks (elu on nagu tants). Hakkasin jälle inimest usaldama, kuid jälle on midagi, mis hoiab mind tagasi-ehk eemale. On olnud rahutud ööd, kui pole Sind ja segased unenäod Sinust. Olid kellegi teisega ja ma sattusin peale unenäos ja Sa ei öelnud mulle midagi, vaid tõusid Tema kõrvalt ja astusid trepist üksinda alla ja ma ei järgnenud Sulle. Ei tantsinud öösel, kuigi oleks võinud, siis oleks olnud olematta rahutu uni ja ka see tobe uni. Meelde jääd igaveseks ja meenutan Sinust head, aga kui tahad, et Sind unustaks, siis meenutan Sinust halba, sest nii on kergem Sind unustada. Miks ollakse koos ja kas on see armastus, mis inimesi kokku viib? Armastust ei saa ju olla ilma tunneteta-mõtisklus üldiselt! Kõik saab meil korda ja ilusat päeva kõigile!:)
Mõistmatu minu jaoks 24. august 2013, kl 12.06 |
Ma võin tantsida teistega, aga mõtlen ainult Sinule. Tead ju, et suudan olla vaid Sinuga, sest ainult Sinu puudutus köidab mind Sinuga, sest kellegi Teise puudutus pole see! Kui see, mida ütlesid mulle otse-oli tõsi, siis ei jää mul muud üle, kui kõigest eemale hoida ja ikkagi soovin Sulle head korda minekut elus! Segased mõtted on mu peas, mis mõistusega ja südamega võitlemas! Miks tahad mind segadusse viia? Mida ootad, tahad minult? Ise tahan hingerahu ja Sinu poolt ausust, sest valedega ei jõua kaugele. Seisan kahe jalaga maal ja mõtlen, et mis on Sinu poolt õige või vale? Tean, et vahest pole sõnu vajagi, aga vahest on sõnad olulisemad vaikusest-mõte lihtsalt!
Naeratusele 24. august 2013, kl 13.36 |
Sa oled siin segadust külvanud ja ehk nii mõnigi on su nostalgiapalangust enda jaoks midagi välja lugenud :) Mina, kes ma su sõnumit mõistsin,andsin märku, et sõnum jõudis pärale ja sa vastasid sellele, et lased lahti mu käest... Mida muud sa vastata saidki. Kuula uuesti ja sa mõistad, et olles viimases jaamas, ei ole ma endas väga kindel, kuid me mõlemad teame, et annakareninalikud otsused viivad meid hukatusse ja ma ei taha oma elus nii kardinaalseid otsuseid teha, et hiljem ei jäägi üle muud kui punase käekotiga rongi alla hüpata :)))
Mõistmatu minu jaoks 24. august 2013, kl 13.44 |
Mõistmatule 24. august 2013, kl 17.44 |
Ära lase ennast segada :))) Siin nimelt on inimesi, kes üksteist teatud vihjete ja kirjastiili abil tuvastanud on. Sina ei peagi aru saama, seda foorumis õhkamist ei maksa liiga tõsiselt võtta, vähemalt enamik meist ei tee seda. Lühidalt:"naeratus" pani lõksud üles ja ma lasin end lihtsalt lõksu meelitada:) Paras mulle ja paras talle ka. Las nüüd mõtleb, mis selle hiirekesega, keda tal tegelikult vaja ei ole, peale hakata. Ei olnud tal vaja nostalgitsema hakata:)
Naeratus 24. august 2013, kl 18.15 |
to Naeratusele
Kuidas saab üks naine midagi sellist vastata teisele naisele. Sa oled ju naine, imestama paneb, et minu siinne alias Naeratus võika olla mõnel mehel :)
sina ju ootad vastust mehelt.
Pole mõtte mind pidada selleks, kes ma pole ja jäävad ära ka illlusioonid sinus eneses.
Oma rumalust ära aja teise kraesse, ise said valesti aru, ise ka vastutad oma mõtete eest, mis sind lõksu ajavad.
Kuidas saab üks naine midagi sellist vastata teisele naisele. Sa oled ju naine, imestama paneb, et minu siinne alias Naeratus võika olla mõnel mehel :)
sina ju ootad vastust mehelt.
Pole mõtte mind pidada selleks, kes ma pole ja jäävad ära ka illlusioonid sinus eneses.
Oma rumalust ära aja teise kraesse, ise said valesti aru, ise ka vastutad oma mõtete eest, mis sind lõksu ajavad.
Naeratusele 24. august 2013, kl 18.55 |
Kui sa ei ole veel aru saanud, siis siin kirjutatakse ka võõra aliase all jumal teab mida, nagu sa ise ütlesid, ei maksa kõike siinkirjutatut tõsiselt võtta... Mees võib olla naine ja naine võib olla mees. Minul isiklikult ei olnud mingeid illusioone, lihtsalt mängu ilu, rumal muidugi. Sulle aga edu, tore ju delfis nostalgitseda :)))... Game over.
Naeratus 24. august 2013, kl 19.22 |
to Naeratusele
aa, et sa mängid ka siin. Väga inetu sinust.
Mina tõesti vaid kuulasin ilusat muusikat ja kuna need palad sobisisd ka siia teemasse siis, miks mitte neid siia lisada.
Ma ei ole kirjutanud, et lasen lahti su käest. Laulul on tiitrina ka laulusõnad, jälgi mängu :))
sest sa lased nüüd lahti mu käest...
kui sa lasid siis lahti mul käest...
aa, et sa mängid ka siin. Väga inetu sinust.
Mina tõesti vaid kuulasin ilusat muusikat ja kuna need palad sobisisd ka siia teemasse siis, miks mitte neid siia lisada.
Ma ei ole kirjutanud, et lasen lahti su käest. Laulul on tiitrina ka laulusõnad, jälgi mängu :))
sest sa lased nüüd lahti mu käest...
kui sa lasid siis lahti mul käest...
Mõistmatu minu jaoks 24. august 2013, kl 20.22 |
To Mõistmatule: Mulle sa ei pea midagi seletama, sest tean ja olen siin olnud pikemat aega juba. Teada juba ammu, et siin võib, kes iganes midagi kokku kirjutada ja kellegina esineda, aga peab vastutama oma tegude eest ise. Mina kahjuks või õnneks siin ei mängi, aga on mõned mõistmatud seigad minu jaoks, mis on ka päriselt seonduvad. Mõtlen siin teistega kaasa. Kui on ulatatud saatanale käsi, siis vist on õigem, kui saatana käest lahti lasta. Aga kõik pole saatanad, kelle käest lahti lasta-mõte!
-> 25. august 2013, kl 00.43 |
-> 25. august 2013, kl 01.06 |
,,, 25. august 2013, kl 08.11 |
öö 27. august 2013, kl 14.09 |
öö 27. august 2013, kl 14.12 |
öö 27. august 2013, kl 14.22 |
öö 27. august 2013, kl 14.28 |
öö 27. august 2013, kl 14.29 |
hüüe tühjusse 27. august 2013, kl 15.51 |
,,, 27. august 2013, kl 19.27 |
Lisa postitus