Saatmata kirjad
mälestustes
Kõigeägedamaliselt 02. september 2013, kl 13.52 |
Ei tahaks muidugi nüüd päris ära sõnuda,
üldjuhul kuid ei vorbi laulusõnu ma
ja väldin igatmasti tarbetekstitegemist
ka siis, kui muud mul pole tegemist.
Nii mõnigi seepärast leiab, et ma olen loll,
kuid mulle lihtsalt meeldib vana kooli rokenroll,
kus sõna on kui trumm, kitarr või pasun
ja liigselt luuletada laulu sees ei tasu,
sest laul saab niigi väga-väga vägev,
kõrv kõikekuulev, silmus kõikenägev.
(Sinijärv)
üldjuhul kuid ei vorbi laulusõnu ma
ja väldin igatmasti tarbetekstitegemist
ka siis, kui muud mul pole tegemist.
Nii mõnigi seepärast leiab, et ma olen loll,
kuid mulle lihtsalt meeldib vana kooli rokenroll,
kus sõna on kui trumm, kitarr või pasun
ja liigselt luuletada laulu sees ei tasu,
sest laul saab niigi väga-väga vägev,
kõrv kõikekuulev, silmus kõikenägev.
(Sinijärv)
sulle-mulle-talle 02. september 2013, kl 13.58 |
sulle-mulle-talle 02. september 2013, kl 14.02 |
sulle-mulle-talle 02. september 2013, kl 14.08 |
öö 02. september 2013, kl 15.48 |
Mina olen ikka veel siin ja pean olema peidus, ning ei sekku... Sinu siinsed lood ajavad nutma ja siis naerma:)Nii ei ole üldse huvitav, kui ei tea,Kes oled? Tahaks teada päriselt (näha, rääkida), et kellega on siin koos oldud? Sa ei nõudnud siia kedagi, aga samas ootad siia kedagi. Ei jätaks Sind siia, kui ise ka sooviksid siit lahkuda? Kõike kaunist ja soovide täitumist Sulle!
http://www.youtube.com/watch?v=C6oBN8GAnB0&list=PL844FDB26F94077A4
..kuidas ma tean et Sina oled just see SINA?
..eks salamisi ootan minagi, et saaks silmast silma kõneleda, sest me oleme nii paljus ühtsed, et päris põnev oleks kohtuda ja muljetada kõigest mis me oleme siin toimetanud.....kord ma lahkun siit igaveseks, kuid praegu veel olen ja lingitan siin laule...kord rõõmsaid,kord kurbi...nii nagu ikka mälestustes kombeks...:))
http://www.youtube.com/watch?v=C6oBN8GAnB0&list=PL844FDB26F94077A4
..kuidas ma tean et Sina oled just see SINA?
..eks salamisi ootan minagi, et saaks silmast silma kõneleda, sest me oleme nii paljus ühtsed, et päris põnev oleks kohtuda ja muljetada kõigest mis me oleme siin toimetanud.....kord ma lahkun siit igaveseks, kuid praegu veel olen ja lingitan siin laule...kord rõõmsaid,kord kurbi...nii nagu ikka mälestustes kombeks...:))
24h 02. september 2013, kl 18.26 |
öö-le 02. september 2013, kl 18.38 |
Võib olla on kohtutud inimestega päriselt, aga ei ole teineteist ära tundnud. Kirjutasin siin varem juba, et on sarnasusi palju. Oleks tõesti põnev kohtuda ja muljetada kõigest. Olen olnud ainult ühe inimese pärast siin, keda olen armastanud. Olen kohtunud Temaga päriselt, aga Tema öeldud sõnadele päriselt, siis enam ei sekku ja hoian eemale. Kurb võib olla, kui nähakse ainult inimeses välimust, aga hinge ei nähta, mis võib toimuda inimese sees? Tean Tema kohta kirjutada, et väljast on tugev inimene, aga hinges on ise õnnetu ja päriselt lähedased enesest eemale peletab oma sõnadega. Ta ei tunne minu iseloomu ja see selgus Tema sõnadest. Leidku siis oma õnn ja oskaks seda hoida. Tema pärast siin olin ja kinni Teda hoida ei saa, ning ei ole minul põhjust siin enam olla. öö-võib olla oleme Sinuga kohtunud, aga pole ära tundnud teineteist? Mälestusi unustada ei saa! Ei tea,keda loodad kohata siin, aga täitugu tulevikus Sinu soovid ja mingu ka päriselt Sul kõik hästi!
,,, 02. september 2013, kl 20.17 |
Kirjutaks siis ka veel mõned read ja siis naasta võõrutusravile tagasi.Jah eks otsisin siit ka vist uut päikest.Ja need laulud mida olen siin vahetanud ööga ja paljud neist kattusid.Minu jaoks oli see kummaline mida moodi ühel ja samal hetkel kuulasime ühtesama lugu.Mingi hingeline tõmme oli tundmatu inimese suhtes.Aga olen olnud naviine sinisilne nagu ikka.Aga selle 2a.olen piisavalt mõistnud ja minu hingele selgeks teinud,et suhted pole enam minu jaoks.
Sulle kulla öö kõike head soovin
http://www.youtube.com/watch?v=tfl3fHEdpjA
Sulle kulla öö kõike head soovin
http://www.youtube.com/watch?v=tfl3fHEdpjA
,,, 02. september 2013, kl 20.25 |
ABC 02. september 2013, kl 21.43 |
öö 03. september 2013, kl 08.49 |
http://www.youtube.com/watch?v=PfQKQ-UIjkM
..võib-olla oleme elus kohtunud(mis küll võimatu)kuid kes teab...keegi minust siin hoolib, seda olen tundnud aastaid, sellest ajast kui arvuti soetasin...nii kui kirjutasin, kohe ta reageeris...oli nii positiivne. Ma ei küsinud kes Sa oled,kuid nii mõnus oli kui vastus tuli välgukiirusel...nüüd on asi teistsugune, ei hooma enam seda erksust(võib-olla ta tüdines) sest kohtumisi me ei kavandanud, olime lihtsalt siin hingesuguluses...hinges oli alati nii mõnus surin kui vastus tuli...olin kui teimeline- ootasin tema ilmumist kui palsamit hingele...
..nüüd olen lihtsalt siin ja mõlgutan möödunuid aegu...olen ehitanud siia omale mõnusa pesakese...millal see pesake rüüstatakse seda ma ei tea, kuid igavesti see kestma ju ei saa jääda...siis olen ka mina siit läinud...igaveseks.
..aga ma soovin teile kõigile rõõmurohkeid päevi ja leidke omale hingesugulane...siis pole te enam üksi...vahemaad seda piirata ei saa ja see on tore!
..jaa, imeline on tõesti kui mõtted ja teod kokku langevad...
..võib-olla oleme elus kohtunud(mis küll võimatu)kuid kes teab...keegi minust siin hoolib, seda olen tundnud aastaid, sellest ajast kui arvuti soetasin...nii kui kirjutasin, kohe ta reageeris...oli nii positiivne. Ma ei küsinud kes Sa oled,kuid nii mõnus oli kui vastus tuli välgukiirusel...nüüd on asi teistsugune, ei hooma enam seda erksust(võib-olla ta tüdines) sest kohtumisi me ei kavandanud, olime lihtsalt siin hingesuguluses...hinges oli alati nii mõnus surin kui vastus tuli...olin kui teimeline- ootasin tema ilmumist kui palsamit hingele...
..nüüd olen lihtsalt siin ja mõlgutan möödunuid aegu...olen ehitanud siia omale mõnusa pesakese...millal see pesake rüüstatakse seda ma ei tea, kuid igavesti see kestma ju ei saa jääda...siis olen ka mina siit läinud...igaveseks.
..aga ma soovin teile kõigile rõõmurohkeid päevi ja leidke omale hingesugulane...siis pole te enam üksi...vahemaad seda piirata ei saa ja see on tore!
..jaa, imeline on tõesti kui mõtted ja teod kokku langevad...
öö 03. september 2013, kl 14.27 |
öö-le 04. september 2013, kl 11.27 |
öö-le veel 04. september 2013, kl 11.38 |
öö 05. september 2013, kl 08.44 |
http://www.youtube.com/watch?v=ivUkrG1G2U0
..(Kripeldavad Sinu sõnad senini, et teed halba ja samas tahad korda saata palju head. Sul on ju siin nüüd uus kaaslane, kes pakub Sulle siin seltsi)
..ma ei saa aru millal ma olen öelnud, et teen halba ja samas teen ka head?...need sõnad on mõistmatud mulle...neid ei ole mina öelnud...
..(Kripeldavad Sinu sõnad senini, et teed halba ja samas tahad korda saata palju head. Sul on ju siin nüüd uus kaaslane, kes pakub Sulle siin seltsi)
..ma ei saa aru millal ma olen öelnud, et teen halba ja samas teen ka head?...need sõnad on mõistmatud mulle...neid ei ole mina öelnud...
öö 05. september 2013, kl 08.53 |
öö 05. september 2013, kl 09.38 |
öö-le 06. september 2013, kl 20.54 |
öö-le 09. september 2013, kl 17.04 |
Tere öö! Lk siin 87 on kiusamisest juttu ja kiusamine on halb! Võiksime päriselt kohtuda. Kui kohtuks päriselt, siis räägiks juttu ainult:) Mina ei läinud midagi, ega kedagi otsima. Otsida saab ainult siis, kui ollakse südames vaba. Kas ristuvad veel teed või mitte? Seda ei tea ja siin vist enam mitte! Tuleb vaadata tulevikku ja mõelda tulevikule
öö 10. september 2013, kl 09.02 |
Terve elu Sa otsid Teda.Tahad kohata
inimest, kes võtaks Sind just sellisena nagu oled. Ei, ta ei
püüa Sind muuta, vaid arvestab Sinu plusside ja miinustega.
Ta on alati Sinu kõrval, kui tahaksid oma rõõme ja muresid
jagada. Kui oled nukker, tuleb ta Sinu juurde ja võtab Sult
ümbert kinni, surudes Sind tugevalt enda vastu. Sa vaatad
tema silmadesse ja näed,et need kiirgavad soojust ja
elusära. Ta pole mitte kunagi Sinu vastu ükskõikne ega vala
oma viha Sinu peale välja. Kui tahad kellegile oma suure
saladuse avaldada, siis lähed esmalt tema juurde, sest
tead, et võid teda usaldada. Ta on vaikselt, kui Sul on
valus, sest ta oskab Sinu valu jagada. Tema jaoks on Sinu
valu sama hea, kui tema enda valu. Ta on alati valmis
rõõmustama koos Sinuga, kui Sul vähegi milleski hästi
läheb. Ei, ta pole kade.Ta annab oma parima, et Sul oleks
hea. Sa tead, et võid talle alati helistada - isegi öösel.
Ta on alati nõus Sind kuulama, kui kiire tal ka parasjagu
poleks. Sina oled tema jaoks palju tähtsam.Tunned temast
sageli puudust.Tema kallistused on soojad ja armastust täis.
Igatsed isegi tema nääklemisi ja kiusamist. Vahel juhtub, et lähete
tülli. Loodad, et ta helistaks, kuid telefon on tumm.....
inimest, kes võtaks Sind just sellisena nagu oled. Ei, ta ei
püüa Sind muuta, vaid arvestab Sinu plusside ja miinustega.
Ta on alati Sinu kõrval, kui tahaksid oma rõõme ja muresid
jagada. Kui oled nukker, tuleb ta Sinu juurde ja võtab Sult
ümbert kinni, surudes Sind tugevalt enda vastu. Sa vaatad
tema silmadesse ja näed,et need kiirgavad soojust ja
elusära. Ta pole mitte kunagi Sinu vastu ükskõikne ega vala
oma viha Sinu peale välja. Kui tahad kellegile oma suure
saladuse avaldada, siis lähed esmalt tema juurde, sest
tead, et võid teda usaldada. Ta on vaikselt, kui Sul on
valus, sest ta oskab Sinu valu jagada. Tema jaoks on Sinu
valu sama hea, kui tema enda valu. Ta on alati valmis
rõõmustama koos Sinuga, kui Sul vähegi milleski hästi
läheb. Ei, ta pole kade.Ta annab oma parima, et Sul oleks
hea. Sa tead, et võid talle alati helistada - isegi öösel.
Ta on alati nõus Sind kuulama, kui kiire tal ka parasjagu
poleks. Sina oled tema jaoks palju tähtsam.Tunned temast
sageli puudust.Tema kallistused on soojad ja armastust täis.
Igatsed isegi tema nääklemisi ja kiusamist. Vahel juhtub, et lähete
tülli. Loodad, et ta helistaks, kuid telefon on tumm.....
Lisa postitus