Saatmata kirjad
mälestustes
Tundub-No muidugi 30. oktoober 2013, kl 21.28 |
Ei sekku 30. oktoober 2013, kl 21.32 |
,,, Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kulla öö pandigi paari nii lihtsalt------päris elu
> s võiks ka nii
> http://www.youtube.com/watch?v=
> YyHoojjibyk
Ei pandud paari vaid oled nüüd ise ööle seltsiliseks ja keegi teine isik pole kedagi nõus jagama kellegiga.
> Kulla öö pandigi paari nii lihtsalt------päris elu
> s võiks ka nii
> http://www.youtube.com/watch?v=
> YyHoojjibyk
Ei pandud paari vaid oled nüüd ise ööle seltsiliseks ja keegi teine isik pole kedagi nõus jagama kellegiga.
Avan silmad 31. oktoober 2013, kl 07.19 |
Nii ta on, et kui ollakse suhtes, siis, saab vaid suhe koos püsida, kui pole kedagi kolmandat ja pühendutakse ainult teineteisele. Kui tekib keegi veel, siis ei tule midagi kahe inimese suhtest välja. Kui mees pendeldab naiste vahel, siis on võimalik sellisest mehest lahti lasta, sest pole vaja sellist meest, kes suhtes on mitmega ja ei tea keda, mida tahab? Ei ole mul kedagi teist ja armastasin, armastan, aga nüüd jälle vabaks pean laskma, sest ei lepi sellega, kui petetakse ja kui ollakse veel kellegi teisega suhtes. Ei tea, kas see mees on armastanud kogu sellel pikal ajal, mil oleme koos olnud ja miks oleme koos olnud ka päriselt? Minevikku unustada ma ei saa ja mõtlen vaikides, ning eks näis kuidas tulevikus läheb? Kui oled kellegi teisega (mõtled kellegile teisele inimesele) veel, siis ära otsi enam kontakti minuga kohtumiseks päriselt-reaalis. Tahad, et kellegis kindel olla võiks ja kellele loota võid. Olin, aga ma ei saa pühenduda, kui inimene otsib ikka paremat, täiuslikumat, kes petab, ei ole aus jne. Head mõtlemist elu üle ja keda, mida soovid, aga ma ei jää ootma seda, kui oledki kellegi teisega veel (otsides veel paremat) ja kui sul ei peaks temaga hästi minema, siis kunagi ehk jälle tuled-kui lähed, siis mine! Vaikin siin ja hoian eemale
Tundub-Avan silmad 31. oktoober 2013, kl 07.30 |
,,, 31. oktoober 2013, kl 07.46 |
Avan silmad 31. oktoober 2013, kl 16.17 |
Hommikul oli kiire. Ükskord peab siin see lõppema. Ei saa aru, kas tõesti on inimesele olulised neti suhted või inimene ise? Meenutades- aasta ring täis jälle sai ja neli aastat on rännatud siin ja kohtumised ka päriselt. Vist on õige see, kui siin kõik lõppebki ja see oleks samas ka millegi algus näiteks-päriselus. Komakesele: Olen juba kord selline, et on ainus inimene südames ja teistele pole seal ruumi, ning suhtes olles ei ole nõus jagama meest kellegi teisega. On varemgi nii olnud, kui keegi naine on olnud huvitatud sellest mehest, siis las mees läheb ja ise teab, mis teeb-kas läheb või ei? Kui armastan, siis ei saa kellegi teisega suhtes olla. Kas ma sain sinust õigesti aru, et sa võid ju seda inimest vihata ja samas tahad nüüd temaga koos olla-miks vihkad? Jõudu, edu sulle komake!
,,, 02. november 2013, kl 08.07 |
Ei vihka kedagi,milleks mürgitada oma hinge sellega.Andeks anda ,et kõigil hästi läheks.Ei igatse ka kedagi ega midagi.Olen rahul,et olen leidnud hingerahu.Kui on määratud mu ellu keegi,eks see aeg on veel ees ja kui pole on kõik ka ok.Hommikul ärgata aknast välja vaadata ja näha seda kõike on juba hea tunne.
öö 03. november 2013, kl 13.58 |
öö 03. november 2013, kl 14.09 |
,,, 03. november 2013, kl 14.43 |
Arvamus 03. november 2013, kl 16.17 |
Arvamus veel 03. november 2013, kl 16.30 |
Kui olles kaaslasele truu, siis eelistan ka kaaslaselt truudust, aga mitte petmist kaaslase poolt. Ära tee teisele seda, mida sa ei taha, et sulle tehakse. Kui oled iga kutse peale nii nõrk inimene, et ei suuda öelda ei, siis võib nii mõndagi ebameeldivat juhtuda elus, aga ise tegid ja pole kedagi teist mõtet süüdistada.
Avan silmad 03. november 2013, kl 16.55 |
,,, Kirjutas:
> Ei vihka kedagi,milleks mürgitada oma hinge selleg
> a.Andeks anda ,et kõigil hästi läheks.Ei igatse ka
> kedagi ega midagi.Olen rahul,et olen leidnud hing
> erahu.Kui on määratud mu ellu keegi,eks see aeg on
> veel ees ja kui pole on kõik ka ok.Hommikul ärgat
> a aknast välja vaadata ja näha seda kõike on juba
> hea tunne.
Just ja kui tuleb õige inimene ellu, siis tuleb ka päriselt, ning jääb ka päriselt.
> Ei vihka kedagi,milleks mürgitada oma hinge selleg
> a.Andeks anda ,et kõigil hästi läheks.Ei igatse ka
> kedagi ega midagi.Olen rahul,et olen leidnud hing
> erahu.Kui on määratud mu ellu keegi,eks see aeg on
> veel ees ja kui pole on kõik ka ok.Hommikul ärgat
> a aknast välja vaadata ja näha seda kõike on juba
> hea tunne.
Just ja kui tuleb õige inimene ellu, siis tuleb ka päriselt, ning jääb ka päriselt.
,,, 04. november 2013, kl 09.06 |
,,, 07. november 2013, kl 20.41 |
Mina ei petnud kedagi ega soovinud mulle tehakse aga paraku läksid asjad teisti.Jah selles suhtes küll,et uskusin,et kui õeldakse,et minnakse külla sõbrannadele ja veedetakse nädalavahetused koos,mis sellest halba aga välja tuli pisut teisiti.Lubati,et enam nii ei tehta alustame uuelt valgelt lehelt ja lollike uskus.Mis mõõdas see mõõdas.Soov,et tal hästi läheks.
http://www.youtube.com/watch?v=aQj_MK4ddS4
http://www.youtube.com/watch?v=aQj_MK4ddS4
,,, 07. november 2013, kl 21.31 |
Lisa postitus