Saatmata kirjad
mälestustes
öö 03. veebruar 2014, kl 08.40 |
öö 03. veebruar 2014, kl 08.41 |
öö 03. veebruar 2014, kl 09.11 |
öö 03. veebruar 2014, kl 09.16 |
öö 03. veebruar 2014, kl 13.59 |
Mõeldes Sinule... 03. veebruar 2014, kl 15.26 |
Avan silmad 03. veebruar 2014, kl 18.51 |
Ainult sinule: Kaua aega ei ole siin kirjutanud. Kirjutasin siin varem, et proovin sinu poolt öeldud valusad sõnad unustada, aga läks nii, et jõudsid omavahel vesteldes reaalis uuesti sõnadega haiget teha ilma asjata, ning mina sullegi ei saanud võlgu jääda. Seda enam sinu poolt taluma ei pea. Kuigi ütlesin sulle, et oleks saanud ka viisakalt lahku minna, aga käitusid teisiti. Ütlesid mulle otse, et mina ei ole sulle unistuste naine ja minu viimased sõnad olid sulle otse omavahel vesteldes, et sa muutusid minu jaoks mõttetuks meheks. Ei jäänud sinuga, sinule vahepalaks, kuni leiad endale unistuste naise. Siin foorumis sind taga nutma ei jää. Sinu pärast ma siin olin ja sind kinni hoida ei saa. Minu süda, hing pole jääs, aga vaikin siin ja kena oleks, kui sa enam ei ajaks siin mind teiste kirjutajatega segamini. Mõtlen vaikides, kuidas oma elu edasi elada. Süda on veel hõivatud. Sulle pole mul midagi soovida kui ainult, et otsi oma unistuste naine ja ehk leiadki, kui oskad naisi, tundeid väärtustada. Kahju on ainult oma tunnetest, mis sinu vastu olen tundnud. Jumal on aeglane, aga õiglane! Teistel ei ole mõtet sellele kirjale reageerida, sest see on ainult sinule! Eks ela hästi ilma minuta! Elan vähemalt rahulikult ilma sinu solvanguteta. Eemaldun jälle siit foorumist:)
kle Avan silma 03. veebruar 2014, kl 19.17 |
tahaks loota, et sa võtad oma lubadusi tõsiselt ega vea ennast enam alt. Kaua sa kannatad ja siin lolli mängid? Lõpp siis olgu lõpp aga mitte üks hala hala otsa. Kui said suhted reaalis selgeks räägitud siis siin pole mõtete enam nõmedusi demonstreerida. Oska olla uhke, leia endas natukenegi naiselikkust, korja ülesse väärikuse riismed, löö pea püsti ja lihtsalt eemaldu vaikides.
Mõte vanadest aegadest 03. veebruar 2014, kl 20.09 |
Mehed tulevad ja mehed lähevad.Naistele jäävad tunded ja katkine armastus.Olla piisavalt tugev, minna oma eluga edasi ega nutta kedagi taga?On tänapäeval oskus.Olen isegi seda teed nii mõnelegi karmilt öelnud.Tuleneb sellest,et mõnel lihtsalt puudub õige või pole seda olnutki.Eks me kõik teeme vigu ja öeldakse seda,mida öelda pole vaja.Sõbrapäev on tulekul ja aita sõpra kui on hädas.Kes vaikib,kes julgeb rääkida,kes julgeb eluga edasi minna.Kes jäävad kokku,kes lähevad lahku,kes suhtlevad tööalaselt ja kes isiklikult!
Olge tublid ja nautige lund.Tulemas on ju suured ja tähtsad võistlused.Elage kaasa omadele ja saage vihast üle!
Olge tublid ja nautige lund.Tulemas on ju suured ja tähtsad võistlused.Elage kaasa omadele ja saage vihast üle!
Keegi lugeja 03. veebruar 2014, kl 21.00 |
kle Avan silma Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tahaks loota, et sa võtad oma lubadusi tõsiselt eg
> a vea ennast enam alt. Kaua sa kannatad ja siin lo
> lli mängid? Lõpp siis olgu lõpp aga mitte üks hala
> hala otsa. Kui said suhted reaalis selgeks räägit
> ud siis siin pole mõtete enam nõmedusi demonstreer
> ida. Oska olla uhke, leia endas natukenegi naiseli
> kkust, korja ülesse väärikuse riismed, löö pea püs
> ti ja lihtsalt eemaldu vaikides.
Ela oma elu ja see pole sinu asi, kuidas keegi elab. Sa vist ei saanud aru nendest kirjaridadest ja nüüd üritad inimest solvata jne. Mõttetu tegevus sinu poolt.
Ära targuta, kui ei saanud sellest kirjast aru. See oligi uhkusega kirjutatud. See kiri ei olnud sulle mõeldud ja miks nii leili kohe lähed? See ei ole sinu asi kommenteerida, kuidas keegi elama peab ja seda enam, kui mõttest aru ei saanud. Kas endal elu puudub, et siin ikka torkama peab? Avan silmad autor lahkus siit ja sina kohe kõva sõnavõtja enda arust. Sa ei vääri isegi vastust, sest oled nagu energia vampiir, keda tuleb vältida. Puhka jalga ja tegid ennast siin madalaks. Uinu rahus!
-------------------------------------------------------
> tahaks loota, et sa võtad oma lubadusi tõsiselt eg
> a vea ennast enam alt. Kaua sa kannatad ja siin lo
> lli mängid? Lõpp siis olgu lõpp aga mitte üks hala
> hala otsa. Kui said suhted reaalis selgeks räägit
> ud siis siin pole mõtete enam nõmedusi demonstreer
> ida. Oska olla uhke, leia endas natukenegi naiseli
> kkust, korja ülesse väärikuse riismed, löö pea püs
> ti ja lihtsalt eemaldu vaikides.
Ela oma elu ja see pole sinu asi, kuidas keegi elab. Sa vist ei saanud aru nendest kirjaridadest ja nüüd üritad inimest solvata jne. Mõttetu tegevus sinu poolt.
Ära targuta, kui ei saanud sellest kirjast aru. See oligi uhkusega kirjutatud. See kiri ei olnud sulle mõeldud ja miks nii leili kohe lähed? See ei ole sinu asi kommenteerida, kuidas keegi elama peab ja seda enam, kui mõttest aru ei saanud. Kas endal elu puudub, et siin ikka torkama peab? Avan silmad autor lahkus siit ja sina kohe kõva sõnavõtja enda arust. Sa ei vääri isegi vastust, sest oled nagu energia vampiir, keda tuleb vältida. Puhka jalga ja tegid ennast siin madalaks. Uinu rahus!
Lisa postitus