Ainult Sinule: Parandan vea-kohtumisest. Ei huvita mind siinsed mängud. Miks kohtusid minuga vaid salaja? Ei usaldanud sa mind. Kui olen käinud tantsimas, siis ikka olen öelnud, et iga ''tegelane'' oma koju. Helistamise teel rääkisime, kutsusin sind, kuid ütlesid, et ei või, ei saa kusagile välja minna. Sinul üks käsi olevat väga valus. Oli küll juba käes öö, kui kutsusid enda juurde ja me tulime. Rääkisime ja ehk mõistsid mind, et võn olla segaduses. Tänasid, et tulin ja minulgi oli parem, et oli võimalik veel sinuga omavahel rääkida. Tahtsin ära minna, kuid sa laususid sõnad, et võin jääda sinu juurde, nagu koju. Selle lause peale ma vaikisin ja jäin mõttesse. Miks kahtlen, et varjad midagi minu eest? Kas oled veel kellegiga seotud ja tegelikkuses varjad seda minu eest? Käid ju ikka väljas ja kas soovid, et ainult siin veel rändaks? Ma ei ole mänguasi, et kellega sa mängida võiksid. Vabandan jälle, kui eksin ja väljendan siin kahtlusi. Ma olen väsinud ja ma ei saa siinse järgi mõelda, et mida sa tegelikult kellegist mõtled? Ma olen väsinud sellest, et teed teiste siinsetest kirjaridadest ekslike järeldusi minust. Miks ma ikka sinust veel hoolin, kuigi võib olla ei peaks? Soovisin, et kui räägime omavahel tegelikkuses, siis ei varjaks midagi minu eest, sest see teeks olukorrad keerulisemaks. Ei saa ju mõelda sinust vaid halba, sest sinus on ka palju head. Miks küll oli kunagi see hetk, et sinuga kohtusime? Sinu sõnad, et oled armunud ja olin minagi, kuigi ei oleks tohtinud. Ei olnud ma sinu suhtes pealetükkiv, aga olid meeldiv ja miks tekkisid tunded. Otsisid ise kontakti ja see oli meeldiv. Tulid ikka ja kohtusime ja nii see kõik alguse sai. Käisid tegelikkuses kohtades, kus võisime juhuslikult kohtuda. Oli nii, et ka kohtusime, aga kui nüüd käid nendes kohtades, siis seal me enam ei kohtu juhuslikult. Ei ole tahtnud olla sinu jaoks vaid kaisukaru ja seda sa tead. Olen soovinud, et sinuga ka kõigest rääkida saaks tegelikkuses omavahel. Loodan, et mõistsid meie omavahelisest vestlusest, et ikka on parem, kui omavahel räägitakse. Lõpetan praegu siin, sest niigi pikaks on see kiri läinud. Juuksed võivad olla hallid, nagu oleks mutike, aga välja võib näha ka nooruslik. Ei tohi ma mõelda, planeerida tulevikku, sest ikka midagi kipub nihu minema. Eks elu näitab, kuidas kõik kulgeb tulevikus. Head paranemist sulle ja kõike kaunist!