Saatmata kirjad
mälestustes
Jääb vaid soovida 31. mai 2014, kl 17.09 |
leidsin kellegi teise Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> I am falling in love...someone else. Sorry, life i
> s an adventure.
Seiklesin kunagi minagi ja head seiklemist sulle! Vaata, et kõrgelt ei kuku:) Elan minagi, aga väljaspool siinset mängu maailma. Hea on olla ja ei pea siin kellegile midagi lubama ja hea on olla, et ei ole siin enam kellegiga seotud. Edu ja õnne seiklustes!
> s an adventure.
Seiklesin kunagi minagi ja head seiklemist sulle! Vaata, et kõrgelt ei kuku:) Elan minagi, aga väljaspool siinset mängu maailma. Hea on olla ja ei pea siin kellegile midagi lubama ja hea on olla, et ei ole siin enam kellegiga seotud. Edu ja õnne seiklustes!
öö 31. mai 2014, kl 17.10 |
ma varem mõtlesin, kuidas saab aastaid tunda ja ei saa üle jne
nüüd juba paari aasta jagu tundeid, ei saa üle ja ei saa ka öeldud, sest sõprus on olulisem :) ei teagi, kuidas edasi liigun ja millal, üks on kindel, see tunne jääb meelde terveks eluks, nagu imeilus lill mu südames :)
http://www.youtube.com/watch?v=coznU_eBQZ4
nüüd juba paari aasta jagu tundeid, ei saa üle ja ei saa ka öeldud, sest sõprus on olulisem :) ei teagi, kuidas edasi liigun ja millal, üks on kindel, see tunne jääb meelde terveks eluks, nagu imeilus lill mu südames :)
http://www.youtube.com/watch?v=coznU_eBQZ4
Oligi nii 31. mai 2014, kl 17.16 |
tere öö Kirjutas:
> Jah oli nii...aga mina ei olnud see, kes vastas to
> okord. Ma vaatasin kõrvalt ja olin niimoodi justku
> i sõber:)
> Tookordne vastaja kadus sul ära jah..
> .ilmselt siis, kui talle tundus, et sa ei ole see
> keda tema mõtles
Kunagi vastasin ja vaikselt kadusin ja vaikisin. Kuigi nüüd ikka olen siin kirjutanud, vastanud, kuid harva.
> Jah oli nii...aga mina ei olnud see, kes vastas to
> okord. Ma vaatasin kõrvalt ja olin niimoodi justku
> i sõber:)
> Tookordne vastaja kadus sul ära jah..
> .ilmselt siis, kui talle tundus, et sa ei ole see
> keda tema mõtles
Kunagi vastasin ja vaikselt kadusin ja vaikisin. Kuigi nüüd ikka olen siin kirjutanud, vastanud, kuid harva.
öö 31. mai 2014, kl 17.16 |
Okey 31. mai 2014, kl 17.31 |
leidsin kellegi teise Kirjutas:
> s an adventure.
Leidsid teise, seikled ja vabandad vaid siin. Kas reaalis inimene seda teab? Või põgenesid arglikult ja annad sellest siin ainult teada? Sel juhul madal käitumine ja see ei ole sulle andeks antav, kui ei ole seda õelnud reaalis inimesele. Mingi piin jääb sulle südamele. Vaata, et keegi sinuga nii ei käituks, et jätab sind ja vaikides kaob. Kui peakski juhtuma ja seiklus nurjub, siis mõtle oma tegude peale, kuidas oled käitunuid?
> s an adventure.
Leidsid teise, seikled ja vabandad vaid siin. Kas reaalis inimene seda teab? Või põgenesid arglikult ja annad sellest siin ainult teada? Sel juhul madal käitumine ja see ei ole sulle andeks antav, kui ei ole seda õelnud reaalis inimesele. Mingi piin jääb sulle südamele. Vaata, et keegi sinuga nii ei käituks, et jätab sind ja vaikides kaob. Kui peakski juhtuma ja seiklus nurjub, siis mõtle oma tegude peale, kuidas oled käitunuid?
öö 31. mai 2014, kl 17.53 |
..ei, mina pole siin kedagi moosinud või mõnel teisel kombel lollitanud...ma võtan siinseid inimesi kui sõpru...hingesugulast...elu käib reaalis ja mitte kehvasti...minu südametunnistus on puhas...
kuidas saab siin seiklus nurjuda?...elame ju ikka reaalis ja siinne on ju ajaviide, mitte enamat...:)
http://www.youtube.com/watch?v=kCaBzRFMvoY
..ei, mina pole siin kedagi moosinud või mõnel teisel kombel lollitanud...ma võtan siinseid inimesi kui sõpru...hingesugulast...elu käib reaalis ja mitte kehvasti...minu südametunnistus on puhas...
kuidas saab siin seiklus nurjuda?...elame ju ikka reaalis ja siinne on ju ajaviide, mitte enamat...:)
http://www.youtube.com/watch?v=kCaBzRFMvoY
öö 31. mai 2014, kl 18.13 |
Keegi, kes oli ja ootas... 31. mai 2014, kl 18.23 |
Elutee nr.1-ei saa seda nii jätta 31. mai 2014, kl 18.23 |
öö-le: Sattusin siia 2009 aastal. Kirjutasin ja vastasin, olin pidev külaline siin. Vaibusid siin minu poolt kirjaread, vastused ja arvasin, et ei ole see inimene. Vaikisin. Oli, mis oli ja see kõik on minevik. Ei saanudki teada, kes oled tegelikult? Oleks võinud kokku saada reaalis ja lihtsalt rääkida. Ära siis solvu, et enam ei vastatud/vasta siin enam. Vastajaid oli teisigi. Ma ei raiska oma aega enam siin, ega veeda siin tühjalt aega. Aega veeta on võimalik ka inimestega reaalis. Mul on millegi pärast hea tunne, et suudan võõrduda siinsest delfi maailmast. Tulevad uued inimesed siia rändama ja oma teid siin käima. Soovin sulle, et leiaksid hingerahu ja kõike kaunist sulle!
njäääu to öö 31. mai 2014, kl 18.45 |
öö Kirjutas:
> ..tunne jääb hinge terveks eluks aga see on mõnus
> ja soe tunne...võib ju olla ka mõni tutvus siingi.
> ..reaalis on muidugi neid rohkem...olla kellelegi
> imeilus lill südames...vaat see on juba ime:)
>
see inimene ei tea, et ta on minu südame imeilus lill :) ja ei saagi teada. ma olen teinud vihjeid, aga ta ei võtnud vedu ja nüüd ma olengi lihtsalt sõbrake ta kõrval. arvan, et päeval kui talle leidub see õige, ma liigun edasi, sest soovin talle südamest armastust ja õnne... kuid pean ka enese eest hoolt kandma :) et mitte murduda vaadates teda teisega.
ja veel, olen veendunud, et on keegi, kelle südames oled just sina imeilus lill :)
> ..tunne jääb hinge terveks eluks aga see on mõnus
> ja soe tunne...võib ju olla ka mõni tutvus siingi.
> ..reaalis on muidugi neid rohkem...olla kellelegi
> imeilus lill südames...vaat see on juba ime:)
>
see inimene ei tea, et ta on minu südame imeilus lill :) ja ei saagi teada. ma olen teinud vihjeid, aga ta ei võtnud vedu ja nüüd ma olengi lihtsalt sõbrake ta kõrval. arvan, et päeval kui talle leidub see õige, ma liigun edasi, sest soovin talle südamest armastust ja õnne... kuid pean ka enese eest hoolt kandma :) et mitte murduda vaadates teda teisega.
ja veel, olen veendunud, et on keegi, kelle südames oled just sina imeilus lill :)
ei saa 01. juuni 2014, kl 13.33 |
Soov teada! 01. juuni 2014, kl 14.01 |
viimasele 01. juuni 2014, kl 15.24 |
eelmisele 01. juuni 2014, kl 15.31 |
Soov teada! 01. juuni 2014, kl 17.29 |
See 01. juuni 2014, kl 17.47 |
parandus nr.11 01. juuni 2014, kl 17.56 |
Elutee nr.1-ei saa seda nii jätta Kirjutas:
> öö-le: Sattusin siia 2009 aastal. Kirjutasin ja va
> stasin, olin pidev külaline siin. Vaibusid siin mi
> nu poolt kirjaread, vastused ja arvasin, et ei ole
> see inimene. Vaikisin. Oli, mis oli ja see kõik o
> n minevik. Ei saanudki teada, kes oled tegelikult?
> Oleks võinud kokku saada reaalis ja lihtsalt rääk
> ida. Ära siis solvu, et enam ei vastatud/vasta sii
> n enam. Vastajaid oli teisigi. Ma ei raiska oma ae
> ga enam siin, ega veeda siin tühjalt aega. Aega ve
> eta on võimalik ka inimestega reaalis. Mul on mill
> egi pärast hea tunne, et suudan võõrduda siinsest
> delfi maailmast. Tulevad uued inimesed siia rändam
> a ja oma teid siin käima. Soovin sulle, et leiaksi
> d hingerahu ja kõike kaunist sulle!
> öö-le: Sattusin siia 2009 aastal. Kirjutasin ja va
> stasin, olin pidev külaline siin. Vaibusid siin mi
> nu poolt kirjaread, vastused ja arvasin, et ei ole
> see inimene. Vaikisin. Oli, mis oli ja see kõik o
> n minevik. Ei saanudki teada, kes oled tegelikult?
> Oleks võinud kokku saada reaalis ja lihtsalt rääk
> ida. Ära siis solvu, et enam ei vastatud/vasta sii
> n enam. Vastajaid oli teisigi. Ma ei raiska oma ae
> ga enam siin, ega veeda siin tühjalt aega. Aega ve
> eta on võimalik ka inimestega reaalis. Mul on mill
> egi pärast hea tunne, et suudan võõrduda siinsest
> delfi maailmast. Tulevad uued inimesed siia rändam
> a ja oma teid siin käima. Soovin sulle, et leiaksi
> d hingerahu ja kõike kaunist sulle!
Elutee nr.11-ei saa seda nii jätta-puntras olnud 01. juuni 2014, kl 18.07 |
Lisa postitus