Kaua võib? Ei taha, et kutsud siia. Lubasin midagi, aga ikka olen veel siin... Ei saa kindlalt lubada, et siia Sinuga rändama jään... Oleme ju reaalis ikka lahus... Kas on õiglane, et kohtud mitmega? Valiku teeb igaüks ise... Ei ole ma võitleja kellegiga kellegi nimel... Aga tean, et kui on keegi kolmas veel, siis ei tule midagi lõpuks välja. Truudust nõuda ei saa, aga saab loobuda inimesest, kes mitmega peab ''jahti''... Iga uus algus võib olla raske, aga kui üritada ja kõik võib minna hästi-kui ise me midagi ära ei riku... Uskuda, et aeg ei reeda meid... Kõik oleneb meist endast. Kas oleme valmis tegema reaalseid samme, et midagi parandada? Mina olen valmis, et ausalt rääkida, aga kõigest siin ju rääkima ei pea... Miks ikka koguaeg mõtlen Sinust? Seda võid ise aimata... Siin kõigil pole vaja teada kõike... Las mõni sõna, hetk jäägu ka minu poolt üllatuseks reaali! Tuleb ehk mul oodata, kuni saabub õige hetk meil rääkimiseks... Võin veel oodata... Kui sul on vaja tõesti leida, siis leiad võimaluse, kuidas ühendust saad võtta-see on kõik päriselt mõeldud! Tänan Sind!