Saatmata kirjad
mälestustes
Sa 25. juuli 2014, kl 16.08 |
ei ole kunagi saamatu olnud nende aastate jooksul. Oli, mis oli, aga oled kõik minu jaoks ja nii vist jääbki! Kuigi Sa seda ei usu, aga nii on. Sa ei näe minu kurbust, sest peidan oma kurbuse naeratuse varju. Ma tean seda, et sa ei osanud arvata seda, et siit minema astutakse. Aga nägin selle läbi, et lootsid kellegi siia jäämist, aga sellepärast taheti just siit minema kõndida. Sa ei jäta mind rahule ja käid minu unenägudes. Miks? Meenub, kuidas kõik alguse sai-pilgud, armumine jne. Oeh neid kauneid aegu-saaks veel kord tagasi neid aegu:)Kaunist suve jätku!:)
öö 25. juuli 2014, kl 16.11 |
... 25. juuli 2014, kl 16.19 |
Sa 25. juuli 2014, kl 16.20 |
Sa 25. juuli 2014, kl 16.26 |
Sa 25. juuli 2014, kl 16.34 |
Sa 25. juuli 2014, kl 16.41 |
Sa 25. juuli 2014, kl 16.55 |
... 25. juuli 2014, kl 17.01 |
Uskumatu, et seda repertuaari, mida päevast päeva postitada, ikka jätkub :) Ma pole viitsinud seda eriti kuulata, seepärast kaldun arvama, et öö ehk kordab end juba ja seetõttu on ennast siin lihtsalt ammendanud :)
Öö, inimesed tglt manipuleerivad siin, enamasti meelelahutuse eesmärgil! Kui tõesti hingesugulast otsid, lisa siia oma meiliaadress (tee lihtsalt suvaline aadress), siis saab keegi, kes sinuga tõeliselt hingesugulust tunneb, sulle privaatselt kirjutada:)
P.S. Vabandust! Eesmärk ei olnud sinu materdamine ;)
Öö, inimesed tglt manipuleerivad siin, enamasti meelelahutuse eesmärgil! Kui tõesti hingesugulast otsid, lisa siia oma meiliaadress (tee lihtsalt suvaline aadress), siis saab keegi, kes sinuga tõeliselt hingesugulust tunneb, sulle privaatselt kirjutada:)
P.S. Vabandust! Eesmärk ei olnud sinu materdamine ;)
Sa 25. juuli 2014, kl 17.02 |
Sa 25. juuli 2014, kl 17.12 |
...-postitaja kirjutad õigesti. Just öö kordabki siin juba aastast aastasse lugusid. Mäletan veel sellest ajast neid lugusid, aga need on siit kustutatud (alates 2009 a-st), sest koormus oli suur jne, jne. Ise ei ole enam kõike korranud, sest ajaga on muutunud üht koma teist, aga südames, hinges on ikka ühtmoodi lood:)
Sa 25. juuli 2014, kl 18.05 |
Kallis R 25. juuli 2014, kl 18.10 |
annab ikka nii loll olla 25. juuli 2014, kl 18.42 |
,,, 26. juuli 2014, kl 19.28 |
öö 27. juuli 2014, kl 17.51 |
öö 27. juuli 2014, kl 17.56 |
öö 27. juuli 2014, kl 18.03 |
http://www.youtube.com/watch?v=WDoOwztEo-g
..mõned lood on küll kordusesse läinud, kuid need on nii südame lähedased, et patt on neid mitte postitada
...
..olen oma kontaktandmed avaldanud, kuid ükski ei kirjutanud ega helistanud...ju siis polnud tahtmist...nüüd enam ei avalda midagi-jäägu nii nagu on...!:)
..mõned lood on küll kordusesse läinud, kuid need on nii südame lähedased, et patt on neid mitte postitada
...
..olen oma kontaktandmed avaldanud, kuid ükski ei kirjutanud ega helistanud...ju siis polnud tahtmist...nüüd enam ei avalda midagi-jäägu nii nagu on...!:)
öö 27. juuli 2014, kl 18.05 |
Sa 28. juuli 2014, kl 09.15 |
M 28. juuli 2014, kl 14.00 |
Sa 28. juuli 2014, kl 18.10 |
Sa 28. juuli 2014, kl 18.50 |
oled see, kes jääb südamesse ja hinge. Ma ei ole see kala-kala, keda võrku püüda jne. Liiga palju on siin selliseid olukordi, mis seostuvad küll meiega, aga kas oleme just need või on sarnased olukorrad. Ma olen küll korduvalt siit lahkunud ja siin vaikinud. Samas ikka olen siin olemas olnud ja mõtteid osaliselt vahetanud. On olnud olukordi reaalse eluga, kui tahtsin vaikida, aga see ei tähenda seda, et inimese peale ei mõelda. Sa ei lasegi ennast unustada, sest käid unenägudes ennast meelde tuletamas. Ma ei taha Sind unes näha ja ilmuta ennast juba päriselt. Siin võib ju kõik ilus olla, aga reaalis on teised lood. Reaalis on vaikus. Reaalis oled sa kellegi teisega koos. Katkesta see vaikus ja Sa ei ole nii arg. Nii jääbki Sinulgi teadmata, et hoolin jne Sinust. Kui tegelikult soovid kohtuda ja teada midagi, siis võtad julguse kokku ja katkestad selle vaikuse. Nii vastik ja täna nägin Sind vilksamisi, aga otseselt Sinu poole ei vaadanud ja vaatamata kõigele ma ikka naeratasin:)Sa olid siis üksi. Olime juskui võõrad, aga Sa tead ise, et miks? Minnes ei saa südame ust sulgeda, sest seal on ruum kellegi ühe ainsa jaoks:)Kas täituvad need unenäod, mida Sina unes näed? Mäng on läbi ja nüüd on teised lood. Eks ikka siin olen, aga ei pruugi kõigele vastata. Kahju on, et nende aastate jooksul Sa ei õppinudki mind tundma ja ei uskunud mind vaid uskusid teisi. Kes seda teab, mis võib tulla eluteel ja saa õnnelikuks!
Sa 28. juuli 2014, kl 19.15 |
ju võid juua ja käia tantsimas, otsimas kedagi aga vaevalt, et me seal kusagil kohtuda võiks. Olid ajad, kui ''tantsupidudel'' kohtusime. Ei liigu eriti sellistes kohtades enam, kus kohtusime ja tantsiti. Ajaga on muutunud palju ja ei ole mina see, kes nii võiks Sinu ees tantsida-mõtisklus lihtsalt! Kaunist õhtut!
Lisa postitus