Saatmata kirjad
mälestustes
Huvitav jah 15. august 2014, kl 13.04 |
8xjah 15. august 2014, kl 13.52 |
Vabandust,ega Sina armukade ei ole?Kui poleks omal"ajal"lähedasi mõnitanud siis oleksid tänaseks ise ka õnnelik.Tuleb õige aeg,saan mina ning saad Sina õnnelik olla.Aeg on näidanud,et oled ka ilma minuta õnnelik ning veedad lõbusalt aega.Samas kui teised valavad pisaraid...?Aga mis Sinul sellest?Mida lühem...lik,seda lõbusam sõit!
Head nautimist edaspidiseks!
Head nautimist edaspidiseks!
Veel siin 15. august 2014, kl 14.14 |
M 15. august 2014, kl 14.45 |
M 15. august 2014, kl 14.49 |
,,, 16. august 2014, kl 23.07 |
Ikka olemas,sest olen põrgu enda sees läbi elanud,Läbi selle pole muutunud ma õelaks tuld purskavaks draakonikd nagu enamus.Läks minul sittasti,siis sülitan teiste suunas ka nii nagu enamus.Hoolida tuleb,aga see vaid minu arusaam.
Kulla M läheb varsti paremaks enesetunne.
Vaata igal hommikul peeglisse ja ütle endale saan hakkama olen ilus ning naerata endale
Kulla M läheb varsti paremaks enesetunne.
Vaata igal hommikul peeglisse ja ütle endale saan hakkama olen ilus ning naerata endale
Veel siin 18. august 2014, kl 12.05 |
Kõik kaugeneb ja kaugeneb. Loodan minagi, et Sinu pärast enam ma ei nuta. Ei ole võimalik, et siinsed koos käidud rajad aihtuvad. Teed, mis ristusid siin-jäävad jäljena ikka siia. Siin ikka korduvalt rääkisime. Vahest on olulised ka sõnad ja teatud olukordades on olulised teod. Lootsin, et kohtume ja räägime, aga ju pidi siis nii minema, et ei kohtunud. Arvan, et ikka näeme veel kindlasti reaalis. Andestada võib korduvalt, aga mitte lõppmatuseni. Kui kedagi armastatakse, siis ei ole võimalik kellegisse teise armuda. Meil kõik jutud on siin räägitud nende aastate jooksul. Kahju, et jäi teadmata Sul, et Sinust ikka hoolin. Kes seda teab, et mis tulevikus võib tulla. Ehk näeme kohtume veel. Nüüd kõik on öeldud. Vot tak! Kaunist tulevikku Sulle!
Veel siin 18. august 2014, kl 12.09 |
M 18. august 2014, kl 12.20 |
Sa ju tead 18. august 2014, kl 12.45 |
Veel siin 18. august 2014, kl 16.06 |
Reaalselt mõeldud: Ikka veel siin ja ei tule ju kõik korraga meelde, et korraga postitada. Loodan, et Sa ei aja mind segamini siinse ''M''-iga. Kordan veel kord, et minu postitused ei ole mõeldud R-le vaid jätkuvalt Hobuse aastal sündinud isikule. Ära siis ennast eksitada lase ka sellega, et pidudel võib ju tantsida paljudega, aga see ei tähenda midagi enamat... Iga tegelane peale pidu ja tantsimist läheb ikka oma teed... Teadsin, et oled võimeline muutuma... Sinuga seoses siin enam midagi ei meenuta, aga hüvasti ka ei jäta!
Lisa postitus