Saatmata kirjad
mälestustes
öö 27. november 2014, kl 14.39 |
öö 27. november 2014, kl 14.41 |
niisamamuidu 28. november 2014, kl 09.35 |
niisamamuidu 28. november 2014, kl 11.02 |
Minu südames... 29. november 2014, kl 13.45 |
http://youtu.be/INuZfWjorso
Lahkusin siit foorumist hüvasti jätmata juba ammu. Nüüd taas korraks, et midagi meenutada, et ehk oma sõnum jätta...Vahest lahkutakse nagu õhk teisest inimesest, vahel lihtsalt mängitakse. Kui tahad armastust, mis taevalik ja ei väsi tahtmast ja lõpuks saad aru, kuidas vaid ise oled saanud rikkamaks ja sügavamaks. Nii öeldakse. Ja ihkad muudkui armastust ja tundub, et seda õiget ei olegi, et kõik on raisatud ja suvalise inimese vastu ei teki alati mägesid ületavat armastust, kas siis oleks õigem anda end sellele, kes mind küll tahab, aga kellega ei ole sädet ega muud ebamaist? Aga siis muutun vaid lihatükiks, kas pole nii. Aga elada üldse ilma armastuseta ja jääda haigeks, kas see on õigem? Öelge mulle keegi, mis oleks õige...
Lahkusin siit foorumist hüvasti jätmata juba ammu. Nüüd taas korraks, et midagi meenutada, et ehk oma sõnum jätta...Vahest lahkutakse nagu õhk teisest inimesest, vahel lihtsalt mängitakse. Kui tahad armastust, mis taevalik ja ei väsi tahtmast ja lõpuks saad aru, kuidas vaid ise oled saanud rikkamaks ja sügavamaks. Nii öeldakse. Ja ihkad muudkui armastust ja tundub, et seda õiget ei olegi, et kõik on raisatud ja suvalise inimese vastu ei teki alati mägesid ületavat armastust, kas siis oleks õigem anda end sellele, kes mind küll tahab, aga kellega ei ole sädet ega muud ebamaist? Aga siis muutun vaid lihatükiks, kas pole nii. Aga elada üldse ilma armastuseta ja jääda haigeks, kas see on õigem? Öelge mulle keegi, mis oleks õige...
Vana tõde 29. november 2014, kl 15.45 |
naine 29. november 2014, kl 16.10 |
Mina isiklikult oleksin õnnelik ainult sellise mehega, kellega me vastastikku teineteist armastame. Ei tahaks olla suhtes mehega, kes mind ei armasta, ega mehega, keda mina ei armasta. Minu meelest on mõttetu astuda kellegagi suhtesse lootuses, et ehk tuleb pikapeale ka armumine ja armastus kaaslase vastu. Väga võimalik, et paljudel (naistel) on teistsugune arvamus ja kogemus.
Vana tõde 29. november 2014, kl 17.02 |
to Vana tõde 29. november 2014, kl 18.36 |
hommik 30. november 2014, kl 07.48 |
öö 30. november 2014, kl 10.19 |
Lisa postitus