Saatmata kirjad
mälestustes
Aegunud mälestus 30. november 2014, kl 20.29 |
deadmau5 30. november 2014, kl 20.35 |
deadmau5 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tõsi, ka minu arust oleks õige teisele öelda, kui
> temast enam ei hoolita. Aga ikkagi on see siin vai
> d sinu arusaam kogu loost, teise osapoole nägemus
> võib olla sellest üsna erinev, mis ei tähenda ting
> imata, et see vale oleks. Sinust jälle oleks aus l
> õpetada siin avalikus foorumis teise inimese taga
> rääkimine, kes ei saa avaldada enda nägemust ega e
> nnast kaitsta. Püüa endale psühholoog leida ja tem
> a abiga oma hinge keerdkäike lahata.
No seda ma loodangi, et on erinev ja olen inimlik, kirjutan siin vaid välja ANONÜÜMSELT, et kellegi perset see ei tohiks torkida, muidu kirjutaks, lahendaks ju temaga.. Aga kuna NEIU on nii uhke, siis on see võimatu, tema arvab, et käitus õieti, kuigi minu viimased sammud lükkasid ta pikkali, pidasin oma sõna, olen sõber,!!!
> Tõsi, ka minu arust oleks õige teisele öelda, kui
> temast enam ei hoolita. Aga ikkagi on see siin vai
> d sinu arusaam kogu loost, teise osapoole nägemus
> võib olla sellest üsna erinev, mis ei tähenda ting
> imata, et see vale oleks. Sinust jälle oleks aus l
> õpetada siin avalikus foorumis teise inimese taga
> rääkimine, kes ei saa avaldada enda nägemust ega e
> nnast kaitsta. Püüa endale psühholoog leida ja tem
> a abiga oma hinge keerdkäike lahata.
No seda ma loodangi, et on erinev ja olen inimlik, kirjutan siin vaid välja ANONÜÜMSELT, et kellegi perset see ei tohiks torkida, muidu kirjutaks, lahendaks ju temaga.. Aga kuna NEIU on nii uhke, siis on see võimatu, tema arvab, et käitus õieti, kuigi minu viimased sammud lükkasid ta pikkali, pidasin oma sõna, olen sõber,!!!
deadmau5 30. november 2014, kl 20.38 |
Aegunud mälestus Kirjutas:
> Kuidas saab inimesega mängida, keda reaalis ei tun
> ne? Kas kukkusid kuult alla või, seal on tihti lib
> e? Ei kadesta?
Sa teed nalja, arvad, et on välistatud läbi neti tiheda kirjavestluse ligidaseks saamine? Tõesti maailm on mustvalge,? Inimesed on erinevad, samuti olukorrad!! Tema eelis ongi just, et oh, nettitutvus blabla, kuid tema mainitud laused, need millest kinni haarasin, see sõprus, mille leitsin, see side, see pole minujaoks naljaksa.. võibolla tema jaoks on ja ehk ta ei mõista enne, kui see suur suuur delfitegelane nööriotsas ripub.. siis on ka hea ütelda, vaadake vaadake vaid.. haige haige haige!!!
> Kuidas saab inimesega mängida, keda reaalis ei tun
> ne? Kas kukkusid kuult alla või, seal on tihti lib
> e? Ei kadesta?
Sa teed nalja, arvad, et on välistatud läbi neti tiheda kirjavestluse ligidaseks saamine? Tõesti maailm on mustvalge,? Inimesed on erinevad, samuti olukorrad!! Tema eelis ongi just, et oh, nettitutvus blabla, kuid tema mainitud laused, need millest kinni haarasin, see sõprus, mille leitsin, see side, see pole minujaoks naljaksa.. võibolla tema jaoks on ja ehk ta ei mõista enne, kui see suur suuur delfitegelane nööriotsas ripub.. siis on ka hea ütelda, vaadake vaadake vaid.. haige haige haige!!!
Aegunud mälestus 30. november 2014, kl 20.41 |
deadmau5 30. november 2014, kl 20.43 |
Aegunud mälestus 30. november 2014, kl 20.46 |
deadmau5 30. november 2014, kl 20.51 |
Aeg 30. november 2014, kl 20.55 |
Aeg 30. november 2014, kl 21.01 |
deadmau5 30. november 2014, kl 21.03 |
Aeg 30. november 2014, kl 21.10 |
deadmau5 30. november 2014, kl 21.13 |
Aeg 30. november 2014, kl 21.16 |
deadmau5 30. november 2014, kl 21.18 |
deadmau5 30. november 2014, kl 21.20 |
Aeg 30. november 2014, kl 21.30 |
Kui sina ise tahaksid midagi õieti teha siis kirjuta õigele inimesele otse postkasti/meilile. Kõik pole harjunud oma eraelu Päevalehes kajastama nagu sina teed!
Üldpildist ei tea sina küll midagi nii-kaua, kui ei räägi silmast silma õige inimesega? Ei õpeta ükski kool sellist mõtlemist!
Üldpildist ei tea sina küll midagi nii-kaua, kui ei räägi silmast silma õige inimesega? Ei õpeta ükski kool sellist mõtlemist!
deadmau5 30. november 2014, kl 21.32 |
Aeg 30. november 2014, kl 21.40 |
deadmau5 30. november 2014, kl 21.45 |
Aeg 30. november 2014, kl 22.00 |
Ega sinus pole ka piisavalt kaaslast, et kirjuta õigele inimesele postkasti? Muidu oleksid seda ammu teinud? Ei saa rajada ühtegi suhet sellele, et teine kaaslane mängib sinuga? Kui sa pole silmast silma rääkinud? Kuidas saad teada, millised on õige põhjus teisel poolel? Ja kes siin sinule üldse vastab? Mõni kirjutab siin terve suguvõsaga ja sina kohe mõtled, et ongi tema??? Oled saanud vastused valelt inimeselt, mitte temalt??? Kui eludes on palju süngeid sündmusi siis ei tehtagi kellestki välja??? Sõnu loopida on kerge aga pole inimest, kes sinule andeks annab??? Seega ise pole siin ammu kirjutanud!!!
deadmau5 30. november 2014, kl 22.04 |
deadmau5 30. november 2014, kl 22.05 |
Aeg 30. november 2014, kl 22.13 |
Mina pole see, kes peaks sinuga kokku saama. Minu meilil pole ühtki kirja ja vastan ka kindlasti!
Siiralt kahju, kui on valed lootused kus puuduvad tunded, julgus rääkida ja maha istuda!
Ju pole sina siis öelnud, kus soovid kokku saada ja mis kell? Ega sina ise ka aus ei ole, miks ise tõtt ei räägi? Vb pole sina ise suhtes truu, et selg pööratakse???
Siiralt kahju, kui on valed lootused kus puuduvad tunded, julgus rääkida ja maha istuda!
Ju pole sina siis öelnud, kus soovid kokku saada ja mis kell? Ega sina ise ka aus ei ole, miks ise tõtt ei räägi? Vb pole sina ise suhtes truu, et selg pööratakse???
deadmau5 30. november 2014, kl 22.17 |
Aeg 30. november 2014, kl 22.25 |
Aeg 30. november 2014, kl 22.31 |
deadmau5 30. november 2014, kl 22.33 |
Aeg 30. november 2014, kl 22.37 |
deadmau5 30. november 2014, kl 22.40 |
Lisa postitus