Saatmata kirjad
mälestustes
Millest mõtlen... 23. märts 2015, kl 16.25 |
Seda ütlen, ja ütlen nii...Et kunagi enam küsida ei taha!
Mina pole midagi teinud, et mina peaksin muutuma. Sulle ei sobinud siis, kui mina soovisin. See kõik oli öeldud väga rängalt, mis muutis ka sinu öeldud sõnade tähendust!
Pole kunagi seadnud ennast nr 1- ks, vaid ootand? Aeg, kuna sind ootasin ning vajasin - pidasid sina targemaks lõbusat elu elada. Piisab vaatepildist, kes istuvad sinul kõrval? Jah tean, neid kõiki nime järgi?
Vb nüüd saad juba aru ka sellest, miks sinu oma lapsed sind pikalt saadavad? Mõtle selle peale?
Jah, see viimane päev saab otsustavaks!
Hindan inimest " töö " järgi ja pole siin kunagi märtrit mänginud. Kuigi sina veel kõike tõde ei tea? Siis pole enam järgi mõtet rääkida. Selle mõttega pean mina edasi elama ja minema!
Tulin viimast korda siia ning aeg ka viimased mõtted maha jätta. Minu sõbrad kirjutasid siin enne mind aga sulle ju meeldib teisi süüdistada. Sina meil ju ainus pühak, kes puhas ja puutumata!
Mina pole midagi teinud, et mina peaksin muutuma. Sulle ei sobinud siis, kui mina soovisin. See kõik oli öeldud väga rängalt, mis muutis ka sinu öeldud sõnade tähendust!
Pole kunagi seadnud ennast nr 1- ks, vaid ootand? Aeg, kuna sind ootasin ning vajasin - pidasid sina targemaks lõbusat elu elada. Piisab vaatepildist, kes istuvad sinul kõrval? Jah tean, neid kõiki nime järgi?
Vb nüüd saad juba aru ka sellest, miks sinu oma lapsed sind pikalt saadavad? Mõtle selle peale?
Jah, see viimane päev saab otsustavaks!
Hindan inimest " töö " järgi ja pole siin kunagi märtrit mänginud. Kuigi sina veel kõike tõde ei tea? Siis pole enam järgi mõtet rääkida. Selle mõttega pean mina edasi elama ja minema!
Tulin viimast korda siia ning aeg ka viimased mõtted maha jätta. Minu sõbrad kirjutasid siin enne mind aga sulle ju meeldib teisi süüdistada. Sina meil ju ainus pühak, kes puhas ja puutumata!
piuks 23. märts 2015, kl 16.28 |
Ivo 23. märts 2015, kl 17.04 |
naerab viimasena 24. märts 2015, kl 11.38 |
No tere, luulud! Mõtlete, et kui nägite siin teatud autorit, siis hakkate jälle segast peksma! Arvate tõesti, et suudate siin minu nimel esineda? Naer....ja kohe südamest! Oleks te veidi koolis käinud ia midagi asjalikku teinud, siis oleksite targemad. Näe, kus mõttetute küsimärkide kasutaja jälle sehkendab siin, soovitus: võta mingid kursused, kus Sulle veidi kirjatehnikat õpetatakse! Lõpetage ometi see pusimine!!
viimasele 24. märts 2015, kl 12.08 |
viimane 24. märts 2015, kl 12.28 |
korraks vaid ainult sain ma olla sinuga... 25. märts 2015, kl 22.46 |
öö. 27. märts 2015, kl 15.36 |
,,, 28. märts 2015, kl 14.56 |
Lisa postitus