Saatmata kirjad
mälestustes
,,, 29. märts 2015, kl 16.07 |
niisamamuidu 29. märts 2015, kl 17.57 |
suva 29. märts 2015, kl 20.17 |
kohe 29. märts 2015, kl 20.30 |
niisamamuidu 29. märts 2015, kl 20.33 |
Ei ela minevikus. Meeldib muusikat kuulata ja ise ka seda vahel jagada. Uut teemat pole mõtet teha, sest käin siin harva. Teiste kohta ei tea.
Siin käib vist vahepeal maade ja puude jagamine ning draamadki on tavalised. Minusse need ei puutu ning olen siinsete sõnavõtjate suhtes neutraalselt meelestatud.
Siin käib vist vahepeal maade ja puude jagamine ning draamadki on tavalised. Minusse need ei puutu ning olen siinsete sõnavõtjate suhtes neutraalselt meelestatud.
niisamamuidu 29. märts 2015, kl 20.36 |
kohe Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pakub, kui luba antakse. Ega sellepärast inimesed,
> armastus, tunded kuhugi ei kao!
See on huvitav, et niimoodi kirjutad. Kes peaks sulle olevikus elamiseks võin õnnelik olemiseks loa andma? Minu jaoks kummalisevõitu ja arusaamatuks jääv lause.
-------------------------------------------------------
> Pakub, kui luba antakse. Ega sellepärast inimesed,
> armastus, tunded kuhugi ei kao!
See on huvitav, et niimoodi kirjutad. Kes peaks sulle olevikus elamiseks võin õnnelik olemiseks loa andma? Minu jaoks kummalisevõitu ja arusaamatuks jääv lause.
vabandust aga... 29. märts 2015, kl 20.42 |
niisamamuidu 29. märts 2015, kl 21.45 |
suva 29. märts 2015, kl 21.54 |
Ka mina ei saa "kohe" mõttest aru. Kas tõesti on olevikus elamiseks kelleltki luba vaja? Või siis oodatakse mõnelt mehelt või naiselt luba temaga suhtlemiseks? Kas oodatakse, kuni keegi vabaks saab? Oodatakse ja loodetakse niimoodi aastaid, sageli tühja... Ongi nii või? Mida te ometi ootate, inimesed? Asjad ei lahene peaaegu kunagi iseenesest, ärge seda küll lootma jääge. Ikka ise tuleb need ära lahendada.
clarice 30. märts 2015, kl 18.40 |
hr. õige 30. märts 2015, kl 19.20 |
hr. õige 30. märts 2015, kl 21.05 |
armastus ja õrnus 30. märts 2015, kl 21.50 |
jah, nõus 30. märts 2015, kl 21.54 |
hr. õige 30. märts 2015, kl 22.09 |
Inimene, keda olen tahtnud silmast - silma näha? Olen kutsunud kohale? Kui inimene ei tule kohale ega vasta siis ongi vastus käes? Ei solvu ka ei peale. Siis ongi nii, et jääbki inimene võõraks!
Vaevalt sina ise oled täistõde ja vajadusi otse küsinud ning rääkinud? Ei usu sellist farssi, vb sinu vanaema usub. Ennast nagu võimatu lolliks teha!
Vaevalt sina ise oled täistõde ja vajadusi otse küsinud ning rääkinud? Ei usu sellist farssi, vb sinu vanaema usub. Ennast nagu võimatu lolliks teha!
armastus ja õrnus 30. märts 2015, kl 22.26 |
to jah, nõus 30. märts 2015, kl 22.28 |
Kuidas seda mõista? Kas nii, et inimene peab ennast leidma ja tasakaalukas olema, mitte endast välja minema? Või midagi veel? Ma küll ei tea, keda ja mida sina silmas pead, aga kui inimene on juba ammu ennast leidnud? Kas ta teab sel juhul iseenesest, mida kellele anda ega kipugi pakkuma (oma tundeid) sinna, kus need ei ole oodatud? Ja kas võib siis öelda, et ennast leidnud inimene ei lähe ka kuigi kergesti endast välja, vaid jääb enamasti tasakaalukaks? Viimast ehk vähemalt osaliselt seetõttu, et hea intuitsiooni tõttu ei satugi ta naljalt olukordadesse, kus teda (ja tema tundeid) tõrjutakse?
Või mõtlesid hoopis midagi muud?
Või mõtlesid hoopis midagi muud?
hr. õige 30. märts 2015, kl 22.29 |
to hr. õige 30. märts 2015, kl 23.01 |
jah, nõus 30. märts 2015, kl 23.11 |
oli mõeldud nii, et kui inimene on iseenda keskmes kohal ,siis on ta võimeline armastama südamest ja ei loo mõtete tasandil illusioone, ta lihtsalt on ja armastus lihtsalt on.
Ilmselt võib vaid igaüks ise hinnata, kas ta on ennast leidnud. Maa peal elamine on ju paljuski just enda otsimine, millel ei tundu lõppu olevat...
Ilmselt võib vaid igaüks ise hinnata, kas ta on ennast leidnud. Maa peal elamine on ju paljuski just enda otsimine, millel ei tundu lõppu olevat...
Minu südames... 31. märts 2015, kl 05.33 |
Aitäh 31. märts 2015, kl 12.47 |
Õnne on ikka elus vaja ning võtan siit sinu õnnesoovid teele kaasa!
Lähen kauaks ära ja mind enam siin ei ole. Eks on aeg minulgi minna oma valikuid tegema!
A.H.Tammsaarest jäi kõlama mõte: Kui hõõrud uut paberit siis ära kolmandale enam tunnetest ning armastusest räägi. Nii enam teha ei sobi. See mõte jääb sinule siia viimaseks!
Olen enda sündmused ja asjad läbi mõelnud, mis võimalik ja mis on võimatu!
Lahkun siit rahu südames, teadmisega - et oled oma õnne leidnud!
Ole tubli!
Lähen kauaks ära ja mind enam siin ei ole. Eks on aeg minulgi minna oma valikuid tegema!
A.H.Tammsaarest jäi kõlama mõte: Kui hõõrud uut paberit siis ära kolmandale enam tunnetest ning armastusest räägi. Nii enam teha ei sobi. See mõte jääb sinule siia viimaseks!
Olen enda sündmused ja asjad läbi mõelnud, mis võimalik ja mis on võimatu!
Lahkun siit rahu südames, teadmisega - et oled oma õnne leidnud!
Ole tubli!
Minu südames... 31. märts 2015, kl 16.52 |
viimasele 31. märts 2015, kl 18.55 |
kõige viimasele! 31. märts 2015, kl 19.56 |
Igor 31. märts 2015, kl 20.20 |
Lisa postitus