Saatmata kirjad
mälestustes
öö. 20. aprill 2015, kl 16.02 |
,,, 22. aprill 2015, kl 08.41 |
Minu südames... 22. aprill 2015, kl 11.03 |
Minu südames... 22. aprill 2015, kl 11.20 |
eelmisele 22. aprill 2015, kl 18.41 |
S&M&S 22. aprill 2015, kl 19.08 |
Ega elus suurt ei muutu, elu jääb ikka samaks. Sa ise kardad muutusi ja vanas paadis on hea olla. Kuid sinu närvid ei pea pingele vastu, muidu võid ikka endale hoida. Kui ausust ning julgust pole rääkida siis ei lõpe elu hästi. Seda on näidanud aeg? Järelikult on ikka küll vajadus tunnetest rääkida, muidu ei kirjutaks ju siia. Nii ongi, kui otse tuleb vastus Ei siis ongi Ei? Kui Jah siis minnakse koos edasi. Sõltub muidugi pere (arvust)aga jah, kõik on elus võimalik!
eelmisele 22. aprill 2015, kl 19.34 |
Vajadus tunnetest rääkida võib ju "Minu südames..."-l olla, aga ega siis igale soovile või isegi vajadusele pole mõistlik järele anda. Ja kust tead, et selle anonüümse kommentaatori närvid vastu ei pea? Me oleme siin kõik üksteisele võõrad ja võib-olla on tollel inimesel raudsed närvid.
to S&M&S 22. aprill 2015, kl 20.06 |
S&M&S 22. aprill 2015, kl 20.38 |
To...!
Inimesed on erinevad, nii palju - kui on inimesi? On ka arvamusi. Mina räägin siis ka, kui tunded on ühepoolsed. Räägin siis ka, kui tunded on kahepoolsed. Sellest rääkimisest saab endale rahu hinge ja südamesse. Kuid mitte alati teisele poolele, kes pole vaba? Mis siis, kui oleks nii? Mis siis, kui oleks naaa...? Sellepärast ei pea veel keegi lahku minema. Jah, see on õige. Õige armastus ei lähe kunagi üle ja seda otsustatakse mõlemapoolselt koos.
Inimesed on erinevad, nii palju - kui on inimesi? On ka arvamusi. Mina räägin siis ka, kui tunded on ühepoolsed. Räägin siis ka, kui tunded on kahepoolsed. Sellest rääkimisest saab endale rahu hinge ja südamesse. Kuid mitte alati teisele poolele, kes pole vaba? Mis siis, kui oleks nii? Mis siis, kui oleks naaa...? Sellepärast ei pea veel keegi lahku minema. Jah, see on õige. Õige armastus ei lähe kunagi üle ja seda otsustatakse mõlemapoolselt koos.
S&M&S 22. aprill 2015, kl 20.48 |
Minu arvamus on paljudele väga tähtis. Küsitakse isegi kell 1.00 öösel, muidugi viisakalt. Kuid üllatab
mind see, et sulle minu arvamus korda läheb? Oleks nagu Kuu värvi muutnud. Varasemalt pole sulle korda läinud, mida mina arvan? Pole minu asi, kui soovitakse koos olla/edasi minna siis on mõlemapoolne asi. Oluline viga, mida suhtes näha saab!
mind see, et sulle minu arvamus korda läheb? Oleks nagu Kuu värvi muutnud. Varasemalt pole sulle korda läinud, mida mina arvan? Pole minu asi, kui soovitakse koos olla/edasi minna siis on mõlemapoolne asi. Oluline viga, mida suhtes näha saab!
Sulle! 23. aprill 2015, kl 12.05 |
öö. 23. aprill 2015, kl 13.56 |
Lisa postitus